Copilasi de oct-noi-dec 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Buna dimineata! Si la multi ani! Sa fim sanatosi si sa avem un an bun cu totii!

sarbatoritilor pe care i-am ratat!
pentru bolnaviori! Sa treaca repede si sa nu o tina asa tot anul!

Noi am avut niste sarbatori tare frumoase anul asta. De Craciun am fost la tara, la bunici, in familie. Luk s-a simtit tare bine, noi la fel. A fost foarte incantat de cadourile de la moshu', de bradutz nu prea. Am impodobit impreuna bradul in ajun si mai mult ne-a incurcat, el vroia la joaca, nu la brad. Dar masinile multe de la moshu' l-au impresionat. Foarte tare. In dimineata zilei de 24 dec am iesit in parc si am prins momentul in care s-a inaugurat un parc nou de joaca pentru copii. Asha ca s-a intalnit si cu moshu'. S-a asezat la coada sa isi primeasca un cadou, dar n-a avut sabdare sa asetpte, asa ca s-a strecurat printre copii si a ajuns printre primii la mosh. A fost cooperant, a spus cati ani are si cum il cheama si si-a luat cadoul foarte incantat.

De Revelion a ramas acasa cu parintii mei, noi am fost la Bucuresti, la prietenii nostri. In prima zi din an am plans de m-am umflat. M-am uitat la "La vita e bella". Care l-ati vazut? Ca io am bocit la greu.

Azi e prima zi de birou, sunt cam ametita, dar o sa-mi revin.

Pupam cu mult drag pe toata lumea si dorim un an bun.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

La multi Ani si un AN Nou plin de sanatate si fericire!!!.
Pupici pt Mariuca sarbatorita noastra !!!!
Noi am fost plecati toata vacanta si a fost tare bine mai putin cand incepea Andrei ca vrea acasa-pentru ca acolo are masinuta cu care se plimba el toata ziua(una mare).
Eu sunt racita tare dar sper sa-mi treaca .Andrei a fost super incantat de artificii .
Multa sanatate bolnaviorilor!!!
Paula numai bine pentru tine si copiii tai.Sper sa fie bine cu bebe 2 nu te lasa acum pe ultima suta doborata.Eu te-am admirat mereu pentru forta pe care o ai si cat de mult ai luptat pentru Alexa.Sanatate multa.
Pupici si mai intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Marioan, multumim de pupici, bine v-ati intors din vacanta, da' sa ne povestesti ce, cum, unde ati fost..., ca banuiesc multe distractii la voi!

ca macar din povestile voastre sa vad si eu muntele si zapada... si...etc!

Ileana, mami da' de ce ai plans? e un film bun, hai mey, chiar asa? te-a impresionat tare...

Vikinga, imi pari putin trista, nu stiu de ce...sper sa ma-nsel tie si la Aldito nazdravanul!

Paula, mai vorbeste cu noi, tine-ne la curent, tre' sa facem galerie!!!

va pup pe toate! ma duc sa ma uit la poze (eventual sa pun si eu cateva...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Azi am venit si noi de la Gl,Julia este mai bine,bubitele au inceput sa treaca.Maine va scriu mai mult ca acum sunt obosita.

Carmen,ce face Matei?Cum se simte?

Sa va dau si o veste buna pe care am citit-o la mamici de ian-feb:
Paula2003 a nascut un baietel pe nume Paul, are 3kg, 50cm, nota 10, este frumos si seamana cu taticul lui.

Paula,sa-ti traiasca,sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii!!!
Tie iti doresc refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Wow Adriana, ce veste buna ne dai....
Paula, felicitari, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, papacios si tie iti urez refacere rapida si te asteptam sa ne povestesti cum a fost..A simtit Uki ceva in ultimul ei mesaj.
Fetelor, eu una am fost asa de lenesa pana acum anul asta...daca o tin asa tot anul nu e de bine.N-am avut chef sa ies din casa...am stat la clocit aici, l-am lasat pe sotul meu sa iasa singur la plimbare cu Andrea.De revelion am fost tot acasa...ne-am cinstit singurei si cu Andrea bineinteles.S-a trezit mandretea si nu ma mai lasa sa scriu....
Sanatate la mamicile si copilasii bolnaviori..sper sa sunteti deja mai bine....

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

FELICITARI PAULA!!

Sa creasca mare Paul, sa fie sanatos si cu putini colici, si tie refacere rapida si usoara.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Matei e un pic mai bine, de azi i-a cedat febra, mi-a facut 3 zile febra tot mare, azi eram ferm convinsa sa merg cu el la medic la urgente daca tot nu ii trece ... dar se pare ca pana la urma tot virus a fost, ca a respectat "tiparul" canadian cu febra de 3 zile. Mai e doar foarte, foarte mucios, mucii is garla tot timpul, dar asta o rezolvam cu Vibrocil picaturi ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

FELICITARI PAULA!!!Bun venit pe lume Paul!!! Sa fii sanatos, mincacios si sa dormi bine nopatea:)Felicitari parintilor si surioarei!Uki nu sunt trista mai:)) Nu stii, lenea de dupa sarbatori:)) inca ma mai bintuie usor.Julia bine ca au mai trecut bubitzele!SARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, dragele!
2006 sa va aduca numai lucruri bune.
Nah, am trimis un mesaj pe 1 care nu mi s-a afisat. O fi vina mea?
Pup puiutii bolnaviori si le doresc toata sanatatea din lume si putere multa mamicilor ca e tare greu sa-ti vezi puiul bolnav. Si pe langa asta, mititeii, sunt tare irascibili. Nervi de fier sa aveti!
Paula, sa-ti traiasca puiutul. Sa fie un mancacios, somnoros si SANATOS. Iar tie iti uram recuperare cat mai usoara si te asteptam cu poze.
Felicitari!
De azi am intrat in program normal. Sotul si-a reinceput serviciul. Nu pot sa spun ce bine a fost cu el acasa. Mai furam si eu cate o ora de somn in plus dimineata.
Speram sa reusesc sa desfac bradul si decoratiunile mele, dar sufla o lene pe aici de simt ca ma scurg, nu merg. Noroc ca ma mai incita fiu-meu la ceva miscare si ton ridicat, ca altfel ai zice ca-s prinsa bine in cochilia mea.
Pup fetele,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Paula, felicitari si refacere rapida!

Uki, am plans, mey, ca tare m-a impresionat. Adevarul e ca partea sentimentala a fost exploatata la maxim. Sau mi se pare mie?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput