Copilasi de oct-noi-dec 2003 (70)
Raspunsuri - Pagina 14

uki spune:
[red]Uraaaaaa!!!
Bravo Paulaaaa!!! felicitari si sa-ti traiasca micutul Paul, sa fie sanatos! refacere rapida si mult laptic!!![/red]

boeru spune:
Paula sa-ti traisca baietelul! Sa fiti sanatosi cu totii! Multa sanatate si fericire iti doresc din suflet!
Fetelor sa traiasca sarbatoritii si sa ne bucuram de galustile noastre 100 de ani de acum incolo!
si La multi Ani! Fericiti si sanatosi!
Eu am cam absentat caci fusei libera si nici nu am pus mana pe calculator decat ca sa-i deschid jocul copilului!
A primit de Mos Craciun de la mine de la servici un joc Comfy se cheama cu o tastatura speciala care are si Cd-uri si nici nu se trezeste bine ca vrea Comfy. E foarte educativ si stie aproape tot din nivelul pana la 3 ani!
Ce sa va zic, am petrecut de minune, nu am plecat nicaieri, dar in fiecare zi am avut musafiri. In ajunul Craciunului au fost socrii, am facut o masa mare cu de toate, Mos Craciun a fost generos cu noi toti, dar mai ales cu Raducu! A primit multe masinute, unele de desfac si se refac, cu suruburi - dezastru e prin casa numai suruburi de plastic, piulite, etc.. A mai primit o trusa de scule cu centura - de-aia de tamplar si seara cand sa-l culc urla: "....culele mele, vleau ....culele"
In rest dulciuri - dar le-am mancat noi ca pe el nu-l pasioneaza. De mancat am mancat ca niste porcusori, cred ca m-am ingrasat (naspa!)de Revelion am petrecut cu nasii nostrii (sunt de-o varsta cu noi) cu copilul lor, cu catelul lor si cu pisicile noastre. O sa pun si poze cand am timp, am avut un brad suuper! Raducu n-a atentat la el deloc, dar oricum nu am pus globuri si instalatie dacat mai sus unde nu ajunge.
Din pacate a inceput servicul, e plictisitor si vreau acasa! Mai ales ca al meu are liber pana pe 9 Ian. si stau amandoi baietii acasa! Vreau si eu cu ei.
Noi am inceput cu povestile, nu se culca pana nu ii spun povesti.
Stiti ca spuneam ca nu face la olita! Nici acum nu face dar am avansat isi da pantalonasii si pampers-ul jos (i-am luat din aia up & go) si se aseaza pe olita. Inca nu face dar cred ca nu mai dureaza mult. Oricum printre povesti i-am strecurat si una inventata de mine cu un baietel care nu era cuminte (ceea ce nu e departe de adevar ca a devenit un fitzos) si nu facea la olita si s-au suparat jucariile pe el si au plecat in Tara Jucariilor. Iar baietelul pleaca in calatorie si se intalneste pe rand cu jucariile preferate, cu olita, etc..si le cere scuze. Cert e ca a avut efect si acum se joaca frumos cu ele plus faza ca sta pe olita... Daca ii plac asa mult povestile macar sa fie educative ca alea cu Scufita rosie si Capra cu trei iezi mi se par de-a dreptul sangeroase...ce-or fi gandit autorii? I-am spus Capra cu trei iezi si s-a speriat zicea ca daca nu e cuminte il mananca lupul. Si nu i-o mai spun decat ii cant cantecelul ca-i place.
Hai ca m-am intins, mai povestesc si maine!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi

super mami spune:
LA MULTI ANI PAUL !!!!!! Sa cresti mare, sanatos, destept, frumos, cuminte si norocos.
Paula sa va traiasca baietelul sanatos, sa va bucurati de el si sa fiti fericiti.
Felicitari, ce bucurie mare. Mi-au dat si lacrimile
Bravoooo, bravooo. Abia astept sa vad poze cu el si cu Alexa.
Ce o zice puiuta mica.....hai repede sa povestestesti.
Cum a fost nasterea?.....de toate vreau sa stiu.Sanatate puiutilor bolnaviori, cred ca deja sunt mai bine.Noi am tot tinut-o in vizite....asa ca n-am avut timp de nimic, acum sunt la bucatarie...de unde o sa va povestesc noi intamplari de groaza Va pupacim tare pe toti si revin mai pe seara...sper.Alexandra si Isabelita Isabel

Ven spune:
Wow, Paula, felicitari! Sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos si va fiti toti 4 fericiti!
Hai cu poze si povesti!
Venera , mama lui Markus:
->
->

Ven spune:
Salutare. Tot io!
Revin cu o mare mare rugaminte la voi!
Dupa cum stiti, suntem inca mari biberonari, consumatori a 2-3 sticlute de lapte pe zi, baute cu biberonul. Si acuma avem o problema: nu mai gasim tetine pt. biberon in Bistrita! A incercat si sotul sa comande la farmacie, n-a gasit! Si copilul nu vrea sa bea cu alta sticla/tetina, si pace!
Asa ca avem marea rugaminte daca poate cineva din Bucuresti sau altundeva unde se gasesc, sa ne cumpere niste tetine. Care se numesc astfel: Chicco Tetina Fiziologica flux rapid - are desenate pe ambalaj 3 gaurele si 3 picaturi, iar codul produsului este 69011
Bineinteles ca intentionez sa trimit banii inainte prin posta cui se ofera sa ma ajute, si apoi sa mi-l trimita cu plata ramburs, sau cumva incat sa platesc eu si expedierea prin posta!
Multumesc anticipat cui are putin timp si...dispozitie sa ne ajute in pb. asta!
Venera , mama lui Markus:
->
->

uki spune:
Buna!
Ven draga mea, am privit pozele, sunt tare faine, eu cel putin sunt fan " cabane de munte"... si tot ceea ce inseamna munte!!! pe bune! invita-ma la anul, distratie garantata!!!
eu una, n-o sa ma schimb cat voi trai, in schimb tati, s-a "pensionat" demult
bey, ati vazut ce simteam cu paula/ ce v-am spus? sa bem!!! in cinstea lui Paul mic!!!
si Alexandra! sper sa fiti fericiti!
Paula ai fost foarte curajoasa, ai tot meritul unei sarcini bine duse la bun sfarsit, cu tot ce inseamna sarcina, nastere si dupa... ne spui tu,...sper sa avem curaj si noi( cel putin cele aspirante...)
fie ca acest an sa ne aduca si noua bebelusii doriti si numai bine!!!
...iete, alte urari...
ps. Vik, ma bucur tare ca nu esti trista, nici n-ar trebui, orice-ar fi! iti doresc un an bun, cu multe impliniri!!1(atentie, e urare speciala pentru Vikinga!)
poate ajungem si noi(eu) in Germania anul asta, in Nurnerg..., la unchiu, ca ne-a invitat...
Ciuf, faina distractia, ma bucur ca bebelusa din burtica e bine, nici n-ar avea de ce a nu fie...e safe there
pun poze...be ready...