Copilasi de oct-noi-dec 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

LA MULTI ANI!!!!

Noi nu am inceput anul bine deloc,ieri dupa amiaza Julia mi-a facut febra 38,9,i-am dat nurofen si i-am pus un supozitor cu paracetamol,pana pe la 1 a fost bine cand am culcat-o,la 4 s-a trezit sa bea apa si frigea toata,avea febra 40,i-am pus iar supozitor si nurofen si am zis sa astept sa se faca dimineata sa mergem la spital,peste 2 ore de abia ii scazuse la 39,5,alt supozitor,la 8 am plecat la spital unde am stat 30 min sa vina dc care cred ca dormea saracutza,la spital i-a luat febra-avea 39.Mi-a consultat-o dc si a zis ca avea ce banuiam si eu-rosu in gat,in schimb nu i-au placut bubele,intai a zis ca e varicela dar se mira ca sunt doar pe mana,pe urma a zis ca e un streptococ si ne-a trimis la spitalul de boli infectioase sa o consulte mai bine si sa-i poata da un antibiotic care sa mearga si la gat si pt bubite.
Am ajuns la spital unde am asteptat iar vreo 20 min dar dc a fost super draguta,a consultat-o peste tot mult mai mult ca pediatra,despre bubite nu a stiut ce sa spuna,seamana a varicela dar putin si spunea ca varicela nu apare doar pe maini,si ea crede ca este un streptococ care s-a extins pe toata mana,mi-a spus ca febra face si din cauza asta.Pana la urma mi-a dat antibiotic Ospen,Ca cu vit C,mixtura mentolata pt bubite si Novocalmin.
Am venit in sfarsit acasa la 11,Julia era terminata de somn,febra tot avea,i se uscasera buzele si imi tot arata gatul.Acasa i-am dat antibioticul si i-am pus un supozitor si pana la 5 nu mi-a mai facut febra,acum are iar doar 38,9.
Marti vreau sa plecam acasa sa o vada si dc ei si un dermatolog bun ca aici la Gl m-au bagat in ceata.
Bubitele sunt mari cu cateva basicute de lichid in varf,gen herpes ca sa zic,dar la subrat este rau de tot,cam vreo 10 cm sunt grupate f multe una langa alta,o mananca si tot incearca sa se scarpine.
Sper sa-i treaca repede si sa fie bun antibioticul.

Va pupic si va doresc un an bun fara peripetii ca a noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Adriana, pai putem sa ne luam de mana! . Si noi am inceput anul exact in acelasi fel. Matei a inceput sa faca febra de ieri dimineata, i-am dat niste Nurofen, a scazut un pic ... seara 39.5 ... iar Nurofen, ii scadea o ora cu un grad, apoi iar ardea tot. In final i-a scazut cu un supozitor Novocalmin, si a tinut efectul toata noaptea, dar dimineata iar febra , si acuma e 3.20 dupa amiaza, face nani, dar iar cu un Novocalmin in fundulet. Vai si amar, sper sa nu ne mearga asa "bine" tot anul. De Matei ... nu stiu ce sa zic ... adica eu sper ca e un virus. La urgente nu avea rost sa merg cu el, ca ma trimiteau acasa ... aici trebuie intai sa il lasi 3 zile minim sa faca febra, si apoi abia se uita cineva la copil . Asa ca .. mai astept pana maine, daca tot face febra, m-oi duce cu el la urgente. Asta e ... that's life!

Sanatate Juliei!

Si LA MULTI ANI! pentru toata lumea. Sa aveti in primul rand sanatate, si noroc, si tot ce va mai doriti.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Multe salutari de bine si de 'La Multi Ani' si din partea noastra! Va dorim multa sanatate si sper ca ati avut parte de fericite!!!

Noi nu prea, pt. ca incepand de sambata, pe 24 -ajunul Craciunului, Yael s-a imbolnavit si uite ca o tine pana-n ziua de azi! Noi credem ca are o indigestie 'urata', iar doctorul ce altceva decat un VIRUS pe care nu putem decat sa-l asteptam sa fie invins de corpul lui Yael... Saracuta aproape ca nu mananca nimic, ce mananca vomita... e slabita si apatica, mai tot timpul o tin in brate.. Are si perioade mai bune, insa face ce face si tot la vomitat ajunge... Noi credem ca i s-a aplecat de la niste legume cu ficacior... A fost groaznic, si-a vomitat si matele din ea cum se zice... Numai daca vedea mancare.. vomita, i se apleca.. A fost groaznic... Insa e mai bine sa zic... Problema e ca si vrea sa manance doar biscuiti si sa bea suc de portocale... I-am mai dat si niste ceai cu menta... cu zahar, ca sa aiba cu ce se hrani corpul.. Ciocolata.. Pui la gratar, snitzel a mai vrut, ins ain cantitati minuscule... Ciocolata cu paine.. Cacao nu-i mai dam, lapte in general.. I-am dat o data un iaurt.. Doamne ce-a mai vomitat.. Insa ce e mai ciudat, ca atunci cand s-a simtit mai bine si am dus-o la gradinita, e bine, se joaca, a si mancat... Insa cand sta acasa e varza! Nu inteleg... Se plictiseste... Are atatea.. Ma rog, ca intru in alt subiect...

Cel mic e bine, creste, barbat adevarat, nu gluma!

Noi suntem mai terminati, of... Au primit cadouri multe astia mici... O sa va arat... Aici la noi a fost Hanukkah (the single-days-worth of pure oil found in the Temple miraculously burnt for eight days until more pure oil could be brought) si pt. cine intereseaza: http://judaism.about.com/od/chanukah/a/abouthanukkah.htm si Yael a avut serbare la gradinita... A fost super...

Incerc sa inchei, eu de fapt vroiam sa va urez doar 'La Multi Ani!'.. insa uite...

Pupici,

Cu drag,
Isabella, Yael (2 anisori!!! -24Nov.'03) & Nardi (8 luni -01May'05)
Poze cu noi ;-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Noi am baut o cafea si nu am dormit toata noaptea....dar a trebuit sa ma trezesc, tipa Alexa.
Ce de fete pe aici si ce de mesaje...

Paulacu Paul 40+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

'Neata!

Oooofff,ce de bolnaviori

Cum va spuneam si eu sunt racita,Sper sa nu se lipeasca si de Vladutz ca nu prea am fost in apele mele cu raceala asta.

Aveti grija de puiutzi

pt.totzi .

La Multi Ani Isabella,Yael si Nardi

Ciuf,asa sunt fetele,mai dansaretze

Eu am reusit sa ma odihnesc.Am dormit bine.De la 00:00 la 9:30

Acum ne pregatim sa iesim afara cu nasii,apoi venim la nani si plecam iar la niste prieteni cu copil de 3 ani.

Sanatate multa.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

La Multi Ani!

Iata-ne si pe noi la apel.
La Revelion a fost super! Zapada ca-n povesti, munte, cabana, distractie. De mult nu m-a mai prins ora 7 dimineata dansand in draci , super bine dispusa!
Ne-am culcat la 7.30 dimineata, ne-am trezit la 12, iar la 13 am plecat spre casa, la copilasul nostru. Care s-a comportat foarte bine, a stat cu tanti Geta si sotul ei, si pe la noi pe acasa (noaptea) si pe la ei, s-a jucat, a papat, n-a plans, a fost foarte cuminte. A dormit toata noaptea, iar a cazut din patut, dar a dormit mai departe linistit Iar azi noapte iar.........Ma gandesc sa-i facem alt pat, sau sa-i cumpar o canapea cocheta.

Ieri noi am fost tare obositi, iar Markus a dormit in doua reprize, una inainte sa ne intoarcem noi, alta de la 4.30 la 5.30. Asa ca seara noua ne picau ochii in gura, iar el numai la 24.00 s-a culcat
Acuma ne-am trezit la 10.15, ne-am baut cafeluta si acuma lenevim toata ziua, ca tati mai e doar azi liber De maine la scarbici Eu mai lenevesc saptamana asta, scoala incepe numai in 9 ian.

Gata, ca sunt chemata la datorie sa desenez....pesti si pui - micile noastre obsesii

V-am pupat!
p.s. Puneti poze de la Rev!
p.p.s. Pe Vladut l-am vazut ce frumos stie le sorcovi!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani pentru toti sarbatoritii!

Paulacu Paul 40+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare din nou!
AM pus si eu cateva poze de Rev aici.

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

LA MULTI ANI 2006!!!Sa va aduca anul ce a venit numai sanatate si bucurii, fericire si implinire!La multi ani Maria!Si bonlaviorilor insanatosire grabnicaSi noi am petrecut bine de revelion, am fost la un restaurant unde au venit numai familii cu copii, asa ca Aldo a avut de joaca, n-am avut absolut deloc bataie de cap cu el. Am inceput pe la 7 seara si am stat pina la 1.30 si apoi acasa.Elena si noi tot cu proiecte de bb2 suntem, sa speram ca anul asta ni se implineste dorinta!Burticoaselor sarcina usoara in continoare! Paula nu are rost sa te ingrijorezi, de atitea ori aparatele lor au dat-o in bara incit chiar nu trebuie pus la inima. Oricum asteapta pina ce va veni momentul, poate va veni chiar si cu intirziere, asa ca mai e timp.SARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Ma bucur sa va regasesc fericite!!!

mai putin Adriana si Carmen...of, sper sa le treaca repede la copilasi

Ven, ce as fi vrut sa fiu si eu la munte, cabana, tzuik fiarta etc...si mai ales zapada se pare ca a fost tare frumos!

noi n-am facut ce vroiam sa facem...pozele au iesit aiurea,

Mariuca s-a cam speriat la 12 noaptea de artificii, de fapt de bubuielile puternice, si azi inca mai imi zice : mama...poc poc, "peie maiia" sperie pe maria...

a adormit si ea dupa 12,30, franta, ca deh' s-a sarbatorit si ea... (va multumim inca o data pentru urari!)

abia acum, saptamana asta sau cealalta vom merge si noi pe la munte..., vrem zapada!

ps. Paula nastere usoara!!! simt ca se apropie!!!

Mariuca(31 dec.2003)

Mergi la inceput