Copilasi de oct-noi-dec 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uki spune:

SI EU VA PUP TARE PENTRU PRIMA DATA PE 2006!!!

AH... ASA..

LA MULTI ANI!!!

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

NO, CA ACUM CICA E 2006...

VA MAI PUP O DATA

MAINE VA SPUN CE SI CUM A FOST......TA NA NA NAAAA.

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

LA MULTZI ANI, 2006!!!!!!!!

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

"La multi ani 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Fie ca noul an sa va aduca multa sanatate, fericire, bucurii si tot ce va doriti voi sa se indeplineasca....
Peste o ora trecem si noi in noul an....am ramas acasa, suntem cam puturosi...cu frigul asta nu prea-mi vine sa ies, desi aveam mai multe variante...asa ca....nicaieri nu e ca acasa.Andrea e cea mai fericita ca nu am pus-o inca la somnic....Acum face galagie ca nu o haga nimeni in seama....
"La multi ani Mariuca"....
Paula...stai linistita ca toate o sa fie bine, stiu ca nu e usor sa nu te gandesti dar e mai bine.
Sper ca v-ati distrat bine...fetele din Romania, ca acolo deja e 7 dimineata....
Pupici....si mai vorbim la anu......

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

LA MULTI ANI 2006!!!!

Sa aveti un an minunat fara bataie de cap...

Mie imi este f soooomn Am dormit de la 3:30 la 8:00
Abea astept somnul de pranz ca sa fac nani cu Vladutz.

Aseara Vladutz a stat treaz pana pe la 1:15.A vazut artificiile.Bineinteles ca i-au placut la nebunie.Poate reusesc sa pun cateva poze.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am stat cat am putut, si Alexa a sta pana la 2 noaptea, am dat artificii...a fost frumos. Acum ne-am trezit toti ai casei, Alexa de la 8 e treaza si ne-a dat un concert....de nu am mai putut sa dorm, a cantat, dansat, ...pana am mers la ea.
Acum ne jucam si pe urma vedem ce mai facem.

La multi ani 2006!

Sarbatori fericite si indestulate.

Paulacu Paul 39+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

LA MULTI ANI !!!!
Noul an sa va aduca sanatate, liniste, veselie, mult noroc si numai bine.
Anul asta sa avem copii cuminti, veseli, sanatosi si jucausi; soti ascultatori si rabdatori; socrii zambareti si saritori; parinti rabdatori; sefi amabili si darnici.....si tot ce-si mai doreste fiecare.
Pentru viitoarele mamici...nastere usoara si rapida, recuperare la fel, bebelici sanatosi, papaciosi, linistiti si incredibil de frumosi.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Noi ne-am distrat super. A fost o veselie .... Isabel a dansat, s-a probat, l-a poze nu prea a stat, a ciocnit si ea un pahar cu sampanie, a vorbit la telefon cu toata lumea de pe toate continentele in toate limbile....
Toata lumea ne-a sunat, am primit un milion de mesaje frumoase....mi-au mers la sufletel toate astea.
Domsoara s-a culcat pe la 1 si ceva....la 8 si jum era fresh. Spre deosebire de noi care am dormit doar cateva ore.
Acum ea sforaie cu tati, iar eu pap placintica si beau sampanie si ma uit la "father of the bride"...asa pt sufletul meu. Am obsesia asta cu anumite filme....le am acasda si desi le-am vazut de un mil de ori din cand in cand ma simt asa de bine cand lenevesc in liniste la ele.
Mai tarziu plecam in vizita...o sa si sorcovim....am facut o sorcova mai mare frumusetea :)))Asadar, am intrat in anul noi impreuna, veseli si cu banoi in buzunare....sper sa mearga asa tot anul.Distractie placuta si grija cu kilogramele....ma termina decembrie asta cu atatea ocazii de pus sunculite. La multi ani !Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Hai ca am reusit sa recuperez ceva soooomn!!!Am dormit cu Vladutz si tati de la 14:00 la 17:15.

Supermami,da matalutza de ce nu ai tras pe dreapta?la nani?

Eu nu puteam sa ratez asa somn de pranz....

Si noi am sorcovit pe cei ai casei si pe nasici.Vladutz le-a cantat Sorcova.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, dragele!
Cum petrecurati? Mancare multa, dans?
Noi am veni de la petrecere pe la 2 noaptea. A fost fain. Muzica buna, atmosfera antrenanta, mancare cat mai rafinata. Burti sa fi avut sa mananci ce era acolo.
Si am dansat de ma miram si eu ce e cu mine. In ce forma pot sa fiu. Bag de seama ca micutei ii place la petreceri.
Azi ne "scurgem" prin casa. Lene pe amandoi. Exceptie face Duracellul.
Va pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput