Bebelusi de iulie-august 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Emaimeemi-au dat lacrimile citind articolul, chiar daca l-am mai citit de cateva ori. Printre altele chestia cu renuntatul la serviciu pentru un timp...eu acuma chiar sunt intr-o mare dilema.
Bine ca eu mi-am propus de la inceput sa stau cu Medeea un an dar pierd un an important de rezidentiat si probabil sansa la un post bun. Dar de cate ori imi mai trece prin cap ideea de a merge la 6 luni la serviciu vine cate ceva...ca articolul acesta sa imi intareasca hotararea de a sta acasa. Vorba cuiva, la seviciu o sa merg multi ani de-acum incolo dar perioada asta frumoasa din primul an de viata al copilului meu nu o sa mi-o mai dea nimeni inapoi.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna fetelor

Noi mai rarut, ca e si tati in vacanta, asa ca impartim calculatorul, nu numai fata.

La Multi Ani! cu o usoara intarziere, bebeilor ce au rotunjit luni de viata saptamana trecuta! Sa fiti sanatosi, papaciosi, voinici, frumosi, si ce-si mai doresc parintii vostri!

Citesc din urma si ma minunez: fetelor, lasati supararile de-o parte, ca suntem in postul Craciunului. Fiti tolerante, ca fiecare are momente cand greseste. Eu nu vreau sa dau verdicte, dar cred ca s-a ajuns prea departe. Numai fetele implicate au dreptul sa-si verse oful, noi celelalte nu trebuie sa ne impartim in doua tabere, sau voua va placea in copilarie jocul "tara-tara, vrem ostasi"? Imi sunteti toate dragi. Si asa vreau sa ramanem, impreuna, pentru a ne putea ajuta una pe alta. Pentru ca impartasindu-ne problemele care apar, reusim sa nu fim paranoice si cu bebeii tot timpul la doctori, ca a stranutat, ca n-a mancat 5 ore, etc.

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Deci fetelor m-am hotarat definitiv NU MA DUC LA SERVICIU DECAT CAND MEDEEA IMPLINESTE UN AN!

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Hristina bine ai venit printre noi si randunici tale un de la Lucutza, bondarelul nostru

Irina, superba Ioana si capusorul de globuletz

Andreea, ce smecher sta Tudor acolo in scaun...foarte frumosss

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Dede parca am fi gemene, ca si eu sunt la fel...nu vreau sa ma intorc, dar banii astia ne mananca sufletul

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Si am uitat sa va spun, la cap probleme de somn. Dupa o sapt, in care Luca s-a trezit mereu la 4-5 dimineazta, azi dimineazta la 5 iar l-am auzit in interfon cum gangurea. Si am zis nu ma duk, decat daca Si uite ca n-a plans, si la 7.30 a marait un pik, m-am dus, era in capatul celalalt al patului, dezvelit, dar dormea, se impingea in margine si nu putea inainta. L-am pus la locul lui, lam invelit si a dormit pana la 9.30. Asa ca se pate...cred ca-i placea sa ne vada moacele obosite, si rugandu-ne de el sa se culce la loc la 5 dimineatza, numa ca si-a gasit "nasu' cu mine

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Hristina, bine ai venit printre noi.

Anis, m-am intors si am citit, imi pare rau, speram sa ne povestesti de bine.

Fetele, eu termin cu ceva si incep cu alta problema. Azi toata ziua mi-a fost super maraita. Era cu manutele in gura pana la coate, a mancat putin ca-mi simt sanii plini si nu a dormit decat vreo jumatate de ora. Am dat-o cu Calgel si acum a adormit, sper sa doarma putin mai mult sa-mi mai rezolv si eu treburile. Colac peste pupaza, sotul e ocupat si nema saniuta azi. Atata mi-a marait ca ma doare capul si ma simt sfarsita de puteri.

Delia, eu uneori m-as intoarce la servici, as avea si cu cine lasa fata, dar ma gandesc cum suparare voi face fatza dupa servici sa ma mai ocup si de fata si de casa si de noi?

, nashpa faza cu piscatura, bine ca ati gasit leac. Oare pastravul nu e peste alb? Eu din asta imi faceam planuri sa-i dau ca asta imi place mie.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Am avut o zi super buna azi.Dani m-a lasat sa fac curatenie in toata casa fara sa ma "cheme" de prea multe ori.Acum am terminat.Am scos perdelele din masina,le-am calcat si le-am si pus.Totul e perfect.Doar ca mai am niste lucruri de spalat dar de maine ma apuc.Am si iesit cu Dani o ora afara si am ramas masca cat de cuminte a stat in carut.A ras,a gangurit...super copil!!!Si noroc ca n-am apartamentul prea mare.
Acum il asteptam pe tati sa vina acsa sa ne faca papa.Ca nu mai putem sa facem si asta...

Emaaimee,super articolul...cred ca nu-l mai las sa planga nici o secunda.Pe bune.Un baiat are mama si nu-l neglijeaza deloc

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Am si eu un site interesant despre papica bebeilor, l-am gasit aici, pe DC, ne arata si cum putem pastra papa facuta la congelator.
http://www.foodshare.net/toolbox_baby02.htm
N-am prea apucat sa-l studiez bine, dar sunt cateva informatii interesante, asta ca sa mai bag putin in ceata lumea.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sunt asa de trista si de suparata...

De cand am avut febra aia, cantitatea de lapte a scazut.Acum vad ca s-a diminuat iar.Dupa 5 ore de ex inainte imi simteam sanii tari..acum nu.Chiar si dupa mai multe ore..
De vreo 4 zile , ma umflu de ceai de la humana ,galactogil, nutrinatal...sper sa-si revina, ca tare mult imi doresc sa o alaptez pana dupa 6 luni.
Acum in situatia asta ,sper sa imi revin, ca m-a prins pe picior gresit...adica nu stie de bibe, ca n-am mai perseverat.

Ma duc sa-mi fac un dus..ca sunt tare revasita in suflet...sufar f tare pt treaba asta cu alaptatul, cred ca mai mult ca nu sunt pregatita si inca vreau sa-mi tin puiutul la san..

In ata ordine de ideei..a inceput iar sa-si frece gingiile..balute..sper sa nu ii iasa iar vreun dinte...Sau poate o dor aia 2...au crescut bine se vad f tare.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput