Bebelusi de iulie-august 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Multumesc pentru aprecieri Irina, Emaaimee, Andatudor, Valcampan, Kulta, Monai, Bogdana.

Irina, da, face gropite Tudor.
Andatudor, playgymul l-am luat din Carrefour.
Monai, zau ca e baietel. Am si dovezi.
Bogdana, esti singura persoana care spune ca seamana cu mine. Ochii sunt sigur ai lui ta-su.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Hristina ca sa iti faci album pe yahoo trebuie mai intai sa iti faci cont pe Yahoophotos (la fel ca cel de mail). Poti face asta intrand pe unul din albumele yahoo ale fetelor postate la semnatura si dai clik sus in pagina, unde scrie "new user Sign up"
Dupa ce ti-ai creat contul de user pe yahoo photos e simplu, dai clik pe "Create new album" . Dar sa nu uitti, atunci cand creezi un album nou, sa bifezi optiunea PUBLIC pt ca noi sa putem vedea pozele.
Sper ca am fost suficient de clara
succes! asteptam pozele

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Andre_ea e super Tudor al tau!!! Ce stie el "intoarcerea din 3 miscari"... data viitoare il inveti parcarea laterala cu spatele Serios vorbind, e grozav! Zuzuca mea a uitat cum se fac intoarcerile iar de stat in fundulet nu reuseste singurica.... ori e greu cu centrul de greutate , ori au pus astia ceva in laptele praf ca trage intr-o parte

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Andre_ea, ultimul compliment era pentru tine.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monai a fost un dezastru la petrecere..am povestit ,pe la pg 3.Eu sper sa-i treaca repede frica de straini...

Andre-ea..pupici lui Tudor ca e tare dulici..imi vine sa-l zmotocesc prin poze...

Noi am fost afara si n-am mai apucat sa updatam listuta.Bine ca dormit 1 jumate afara..ca pana diseara nu mai inchide un ochi.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Monai multumesc mult pentru raspunsuri. Deci pediatra ta e iar pe o lungime de unda cu mine. cam asta vrioiam sa stiu ce linii generale ti-a trasat.
Irina legat de fontanela am mai spus ca nu ea in sine e importanta.
Apropo cam ce dimensiuni are, poti sa o masori si tu linistita cu un centimetru sau sa apreciezi 1 cm egal un deget.
Important e sa creasca perimetrul cranian corespunzator, adica...uuuf ca iar nu imi gasesc carnetelu de pedi. dar am gasit intr-o carte: 2 cm pe luna in primul trimestru, cate 3 cm pe trimestru in urmatoarele 3 trimestre. Sincer cred ca in carnetelul meu e putin diferit dar nu imi amintesc.
Deci trebuie urmarit lunar perimetrul cranian sa creasca in ritm corespunzator. Fontanela in sine nu e importanta doar daca nu creste perimetrul cranian pot fi probleme.
Deci Vigantol da-i ca si pana acuma.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Mamini felicitari pentru botez. Si eu am plans si saracu Adi nu stia ce e cu mine. Si la serbarile lui Adi plang de numa numa. Bine ca eu plang si pentru copii straini daca ma impresioneaza d-apoi pentru ai mei.

Mergi la inceput

multumesc de raspuns. Asa vroiam si eu sa procedez, dar in cate locuri citesc atatea variante gasesc.
Bogdana poate sa apara alergie la orice aliment in afara de laptele de mama (desi exista rarisime cazuri de intoleranta si la asa ceva daca va vine sa credeti).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetele

Ce faceti? Cum e vremea la voi?! La noi e ger groaznic, dar am iesit o ora afara. Sa va zic ce am patit. ieri dupa-masa cand il schimbam pe Luca am obsv pe manutza stanga o bubitza Binenteles ca m-a uitat rpd pe restul corpului si n-am mai vazut nemek. Mi-am dat seama ca era o piscatura. Seara insa s-a umflat se facuse rosie de jur imprejur, si la mijloc era alb. L-am sunat pe si mi-a zis sa-i dau cu alcool mentolat sau talc mentolat. I-am dat, dimineazta se prezenta mai bine, a venit si dr si l-a vazut, a zis ca ori l-a piscat ceva ori e o ciuperca. Pana joi avem tratament cu Zytrak (cred ca-i spune, ca e la Luca in camera si nu pot sa vad) si daca nu trece ne-a mai dat un unguent. Sper sa nu fie altceva Noi sapt trecuta am facut curat, si probabil ca adunanad si stergand, tras pat si toate cele, am stricat casa vreunui "musafir" de paienjenel

Apoi am vb de mancarica, sa vedem cum evolueaza bubitza, si daca ne trece de sapt vitoare bagam galbenus de ou. Ca si voi Mona, incepe cu un sfert pana la unul intreg, dar noi alternam cu carnitza. O zi galbenus, o zi carnitza. Si de la 6 luni, bagam: ficatei de pui si peste (alb - salau) De iuart a zis dupa 7 luni!!!

Ma apuk sa citesc, si sa raspund

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Lia2000
Dar nu stiu ce-i cu fata mea: de vreo cateva nopti se tot trezeste in hohote de plans, tot la o ora, de sunt deja chiauna. Sa fie dintisorii? Azi-noapte i-am dat si de mancare, a papat destul de bine, dar la juma de ora : moooaaaaaa????!!!?!?!

Chiar azi imi spunea ca daca se trezeste noapte si plange puternic sa nu ne speriem ca este de la dintzi, si sa-i dam un calmant: gel de dintzi sau nurofen pt copii

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput