Bebelusi de iulie-august 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Cami, Anis, Albinuzza multumesc pt. aprecieri!

Cami, si Tudor a facut la fel cu intorsul de pe burta pe spate. S-a rostogolit o data acum 3 sapt. si de atunci nu a mai facut-o.

Mona, multumesc! Sunt obisnuita cu complimente pt. bb nu pt. mine.

ai tras cu ochiul la albumul 5 luni. Ala nu e gata. Trebuie sa mai pun poze si sa le comentez.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, stai linistita. Putin dupa ce a implinit Sara 4 luni nici mie nu mi s-au mai intarit sanii ca inainte, acum sanul stie sa produca lapte cat e nevoie.
Ai alte motive sa banuiesti ca nu ai lapte? Ai facut proba suptului? Ingrid nu ia in greutate?

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monai...ramane cam cu foamea in gat.La nici o ora de la supt vrea iar...Si nu face si ea o burtica,
Ma duc ca plange

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

fetele mele dragi, multam de urari.

astazi am alergat pt acte si pt cheful de botez si a mers struna totul, sunt f multumita, fata a fost cuminte, am facut baita cu nasa care era f emotionata(sora mea), sunt o mamica fericita.

am vazut iar pozicile noi, Tudor e un frumos, cum stiam, iar Ioana se face pe zi ce trece mai minunata si acum are si falcute de pupat...

Hristina, bine ai venit, argeseanca de-a mea, chiar muscealeanca sunt si eu la origine("pe-un crac"- daca ma pot exprima asa)! sa iti traiasca fata si sa te simti bine cu noi toate.

Anis, nu te necaji, eu nu ar trebui sa dau sfaturi in ale alaptatului, dar din ce stiu, cu cit esti mai relaxata cu atit e mai bine pt "productie". sper sa rezolvi problema, ca ar fi pacat. si cu teama de straini, ce sa zic, trece. eu am constatat ca in Finlanda Veve mai facea nazuri la musafiri, acum ca e casa plina e f hlizita, oboseste clar mai repede, dar e ok. si cred ca e doar chestie de antrenament.

Ema, f bune sfaturile, ca de obicei.multumim.

noi nu avem dinti, dar clar se intimpla pe acolo chestii, fiindca la periatul gingiilor Veve e cea mai cuminte fetita din lume si molfaie fericita la toate jucariile de cauciuc. prea curind nu ma astept, dar vin...

Irda, am uitat sa spun ieri, ma bucur ca iese bine maseluta ta.

pupici
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Dede,ca ziceai ca si tu plingi de emotii...eu sunt de coma, ma fac de rusine ce dau apa la soareci...
la munca si eu ma voi intoarce la vara, mai completam cu conc de odihna, al meu, al sotului, mai vine si mama, nu o dau la gradi inainte de 1 an si 2 luni. nu vreau sa o duc la 9-10 luni, cum ar trebui, cit nu merge in picioare singura, ca mi-e mila de ea.
acum chiar ca fug.
pupici
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Anis,
cand ai o pauza intre supturi, incearca sa te pompezi, sa stiulezi si mai tare productia. Laptele poti sa-l bagi la congelator si sa-l tii 3-4 luni, timp in care Ingid precis va stii ce sa faca cu bibe. Poate ca de la dinti Ingrid nici nu mai trage calumea. Nu te descuraja! Succes si dintisorii lui Ingrid.

Felicitari Delia pt. decizia luata!

MErci pt idei. Am sa caut sa vad ce este aici pt. dintisori, ca nu prea se aseamana denumirile. C'apai plange saracuta, de se scutura camesa pe ea... Ea, care n-a plans in somn decat de oame, cand era mica. Nu ca acum ar fi f. mare

Lia & Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, e posibil si numai sa se alinte la tzitzi tau dupa o ora. Suge activ?
Iti spun din experienta ca pentru mine luna a 5-a din viata fetei a fost cea mai grea. Pe langa oboseala personala si stresul meu, fata si-a modificat muuult programul si a facut-o in timp. De exemplu nu mai papa din 2 in 2 ore ci la 3-4 ore acum. Uneori cere tzitzi si dupa o ora cand ii e sete, dar atunci nu suge decat putin. Cam asta pot sa-ti zic. Incearca sa te odihnesti macar inainte de sarbatori, ca acestea pot fi obositoare uneori.
Fetele, eu ma retrag pe ziua de azi, vreau sa ma ocup putin de mine(epilat, pedichiura, manechiura ).

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Albinutza multumesc pt adresa de pe yahoo. M-am distrat copios .
Delia sunt "GROZAVI" puii tai. Baiatul se joaca in cutie si fetita il maninca pe fratior din priviri.Eu va tb sa ma duc la servici de la 1 martie pt ca nu-mi permit financiar. Stiu ca pierd cea mai frumoasa etapa a vietii baiatului meu, voi merge plingind pe strada dar n-am ce face.
Mamici eu am fost la doctor pt ca menstruatia mea a durat mult prea mult, 15 zile, si am aflat ca e vorba de o dereglare hormonala. Am de facut un tratament si revin peste o saptamina la control.Sper sa fie numai atit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Andreea, Tudor e o minune de fecior! Scaunul vostru se lasa pe spate, am vazut eu bine? E super-cool, al meu e cam antic si are numai o pozitie, de am si renuntat sa o mai pun pt. moment, ca mi se pare ca-si forteaza spatele cam tare. Chit ca ei ii plaaace...

Giana, mama, harnicuta esti! Bravo la Dany ca e asa cuminte!

Emaaimee, impresionant articolul, mi-au dat lacrimile. Noroc ca Gia nu prea plange de felul ei, dar si asa putin cat plange, nu prea o lasam....

Monai multi la Sara cu multe palarii, e o superdragalasa! Ce n-as da sa fie si a mea asa!

In sfarsit am pus poze!

Lia & Gia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 17lory spune:

Buna mamici frumoase!
Nu stiu daca va mai aduceti aminte de noi, suntem Alexia si Victor (06.07.2005). Acum avem si noi album, sper sa-l vizionati.

Va multumim!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorena_pop74/my_photos

Mergi la inceput