Bebelusi de iulie-august 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 9
Katink spune:
Buna seara!
Nu am reusit sa scriu nici un mesaj la capitolul precedent, ca tare harnicute ati fost in week-end.
Lorena, noi nu uitam pe nimeni. Pai 3 perechi de gemeni avem in gasca... si nu v-am uitat...
Am vazut pozele puiutilor tai, Doamne ce dulci sunt si ce ochisoni negri are Alexia , si Victor e un dragutel foc. Sa va traiasca!
Chiar Laura25, mai stii ceva de Isa? Parca tot in Piatra Neamt sta si ea acuma, nu?! Ce or mai face strumfii ei? Ultima oara cand ne-ai spus de ea - daca tin eu minte - era in spital cu unul dintre baietei...
Emaaimee, multumesc pentru articol. L-am citit si eu acuma, tare frumos e scris.
Irina si Andreea, am reusit sa vad si pozele pruncilor, scumpi tare, si au crescut muuult. Cat despre globuletul de la buni, e foarte dragut
Mamini, m-am gandit la voi duminica, chiar daca nu am apucat sa scriu nimica, dar tu stii ca am fost cu gandul la voi. Sa va traiasca micuta crestina si petrecere frumoasa!
Hristina, bun venit la noi!
Noi suntem bine, cu treaba in casa, cu alergatura prin magazine dupa ultimile cadouri si cu liste, listute sa nu uit ceva sa luam la noi...
Emma e agitata, plange tare repede, zic eu ca de la vaccin sau de la dinti.. dar cum dr. vineri a spus ca nu vede nici un dinte , nu stiu ce sa mai cred...
Isi roade pumnii, jucariile, degetele noastre... dar dinti cica inca nu ies...
Cam atata, sper sa mai intru pana plecam...
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Katink spune:
Lia, m-am uitat repede si pe pozele voastre.
Aveti o pa-pu-si-ca! Sa va traiasca, tare dulce este, si ce frumos sta ea in fundulet. Iar Mos Craciun este pe cinste
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Simonaci79 spune:
Lia, Lorena, Anda- tare dragalasi bbii! Sa va traiasca! Frumusei foc!
Irina- scumpica foc bebita ta! Si am remarcat unul din avantajele caditei normale- o poti pune pe burtica in apa! Noi nu putem ca avem din aceea cu spatiu de stat jos si nu are loc, dar poate sta singur pe spate- avantaje si dezavantaje!
Anda- parca tu intrebai de mar: eu oricum tb sa-i pun lapte in mar ca altfel nu papa asa ca-i pun laptele mai caldut. Inainte nu-i incalzeam marul si cateodata il puneam chiar de la frigider - nu dati cu pietre ca se incalzea pana il radeam eu pe razatoarea de sticla si il puneam in canita si apoi cat il schimbam il tineam (pe mar) pe calorifer! Asa ca- nu stiu ce sa raspund, nu l-am incalzit ca am vrut eu ci ca oricum puneam si lapte!
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
andre_ea spune:
M-am uitat si eu putin la poze. Am vazut David mic de Valcampan, un scumpic.
Mona, scump mai doarme Sara. M-am uitat si la jucariile ei. Zau daca pricep ce-s carticelele alea cu animale agatate de pat.
L-am vazut si pe Andrei Mario, dulce foc. Anda, avem si noi body din acela cu dungi verzi si bleu.
Irina, Ioana e nemaipomenit de dulce. Si cochetica foc.
Lorena, cum sa te uitam? Ne place perechea de strumfi.
Mamini, sa ii fie de bine micutei crestine! Foarte bine ca si-a aratat fata personalitatea tragand de parul nasei si cartea preotului. Pupa scumpa mica!
Multumim pentru felicitari Lia, Mamini si Katink. Acum editez albumul de 5 luni. Inca mai pun poze. Va spun cand termin.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
Simonaci79 spune:
Fetele din Cta- va invidiez pt zapada! La noi e ger dar atat! Azi chiar daca era frig rau am prins si noi soare si am stat o ora si jum afara. Maine mergem la dr la control si va vom spune vesti despre noi!
Azi am avut si noi probleme cu Mario- nu a vrut sa doarma cand l-am pus in patut si urla chiar daca era rupt de somn! Si pt ca nu facuse decat putin de tot kk i-am bagat un supozitor si a mai facut putin si acum vad ca a adormit!
Si privind articolul despre cresterea bbilor, imi venea sa plang de emotie! Eu m-am dus intotdeauna la copil cand plangea (exceptie facand maraielile de rigoare inainte de somn si asta am descoperit din gresala ca eram odata la wc si a inceput sa maraie si pana sa ajung la el adormise si de atunci il las si vad ca asa adorme!) Dar in rest....noi dupa ce dormim toata noaptea inpatut papam dimineata si apoi mai dormim o tura de 2-2,5h cu mine in pat, pt ca imi e tare drag si vreau sa mai stea si el langa mine. Ne jucam un pic si apoi mai adormim amandoi. Si desi toata lumea imi spune ca nu e bine, zic "azi e ultima oara" si tot zic asa de vreo 2 sapt si nu stiu cand vo renunta la obiceiul asta, pt ca nici nu prea vreau! Imi este tare drag si cam incalc toate regulile "de aur" dar asa simt! Multumim frumos pt articol, eu cel putin ma simt mai bine ca nu sunt singura care gandeste asa!
Dede- ai luat o decizie buna, sunt sigura! Eu cu siguranta nu mai duc la serv decat la 2 ani ai lui Mario! Nici nu concep altfel! Si din pacate tocmai in per asta am primit 2 oferte de munca super! Dar asta e! Copilul e mai imp!
Irina- am uitat sa-ti spun: tare bine arati in poze! Frumusica foc! Si globul e super!
Simonaci79 spune:
Plec si eu la culcare acum. Va pup pe toate! Noapte buna si linistita!
Lia2000 spune:
Multumiri Katink, Simonaci; sa o fi vazut cum il tragea de barba pe Mosul, pacat a n-am fost pe faza sa ii trag o poza.
Lory: sunt niste ingerasi dolofanasi, sa-ti traiasca si sa creasca mari!
Lia & Gia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos
Oana C spune:
Anis, ce software o sa folosesti pt pagina web cu bebelusi? Poate te ajut si eu sa o faci.
Eu folosesc FrontPage 2003 de la Microsoft pt site-ul meu (inca nu este terminat - sper sa il termin pina implineste Eva 1 an ).
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Bogdana, si Eva a inceput sa se trezeasca noaptea, chiar daca a mincat bine seara; la inceput si eu m-am gindit ca era de la dintisori; si cum mincase destul seara, inainte de a adormi, nu i-am dat sa manince ... Si saracul copil rodea/sugea cearsaful si jucarelele din patut , nici macar nu plingea; pina m-am gindit eu ca poate ii e foame si i-am dat de mincare intr-o noapte, cind s-a trezit; a hapait 180 ml de formula ca si cum nu mai mincase de 1 saptamina . Asa ca daca se mai trezeste Cristinuta, incearca mai intii cu putina formula, sa vezi daca nu ii e foame. Eva adoarme imediat dupa ce papa. ...
Probabil trece iar printr-o perioada de crestere (oare cind o sa incetineasca )
Eva are ambii dintisori de jos; inca ii mai dau sa suga, numai de 2 ori/zi, maxim nu mai mult (uneori chiar 1 data), pt ca ma gindesc sa ma opresc in curind; toti ma intreaba daca nu musca; nu, nu musca, pt ca atunci cind suge isi tine limbutza deasupra dintisorilor.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
delia grozav spune:
Fetelor, multumesc de sustinere.
Pe cele care castigati mai mult daca mergeti la serviciu va inteleg, eu insa nu castig mai mult decat cu cele 3 milioane care le vom primi peste salar ajung putin peste banii care ii primesc acuma asa ca din punctul asta de vedere nu am nici o tragere de inima, ca banii aia ii dau pe transportul pana la serviciu, deci tot acolo sunt.
Mamini tu intelegi cel mai bine ce inseamna pentru noi intreruperea asta, dar dupa sase luni ma pun pe citit serios pentru serviciu.
Oricum va multumesc ca ma tineti si voi in forma, tot ma puneti sa mai citesc cate ceva sa va raspund la problemutele voastre.
Asa ca astept cu placere intrebari in continuare.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005