Bebelusi de iulie-august 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 10
Giana spune:
Buna dimineta,mamici de pitici!
Lory,superbi puiuti mai ai...Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi,ca tare scumpi mai sunt...
Delia,iti multumim ca ne raspunzi de fiecare data.Ne ajuti cu adevart.Ma bucur ca ai decis sa ramai acasa pana face Medeea un anisor.E asa bine sa fi langa puiul tau...
Danutu meu a adormit aseara la 8 fara tam-tam la el in patut.Dar dupa o ora,cand eram la masa,s-a trezit...si nu a mai vrut sa adoarma.Asa ca l-am adus langa noi in scaunul de masa si a adormit la 10 abea.Bine-nteles la san...Cred ca ma las pagugasa.Oricum nu vreau sa-l mai aud plangand...
Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
anis spune:
'neata
Asa cum ziceam si ieri.Mie f clar ca Ingrid nus e alinta ,ci ii e foame.Azi noapte s-a trezit de 4 ori.O lasam sa se tanguie in pat ca sa adoarma, dar nu ea trecea si isi sugea mana, semn de foame clar si nu adoarmea.Cand o puneam la san ,tragea cu putere.
O sa continuii cu ceaiurile, o sa o pun l a san cat mai des..si eventual a ma mulg.Chit ca il tin la congelator,macar sa-si revina productia.
Monai...poate e doar modificare de program , si scap cu papatul asta din 2 ore.Ar fi f bine.Dupa cat timp se vede ceva modificari la cantitatea de lapte?3zile?
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Giana spune:
Anis,am avut si eu o problema cu laptele si eram disperata.Plangea Dani de foame si eu pe langa el.La noi numai seara erau problemele asa ca pe langa Galactogil si multe ceaiuri,ma mulgeam in timpul zilei si strangeam 200 ml pe care ii dadeam seara.Sugea si de la mine dar nu prea avea ce.In 3-4 zile nu am mai avut probleme.Oricum,Dani si acuma suge mai mult seara decat in timpul zilei...Sper sa se regleze cat mai repede posibil.Stiu ce greu iti este!
Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
anis spune:
Oana ,deocamdata il fac pe al lui Ingrid,in flash.Dupa ce termin ma gandesc si la celalalt ca acum n-am timp deloc.
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Giana, sa stii ca ai dreptate.Si Ingrid tot seara suge mai mult.
M-am gandit si eu sa ma mulg ziua ,cand nu goleste sanul,dar ce ma fac cum i-l dau? Ca bibe nu vrea? Cu lingurita?? Ca la lingurita mai ia.
Si sa dau 100 si ceva de ml cu lingurita cred ca vb singura.O sa incep din nou sa o incerc cu bibe..cand ma gandesc cat chitaie
mitub spune:
dede merci de raspuns, cam asa stiam si eu, dar nu-mi venea a crede...
Oana, Simona, Monai, kulta, Giana, dede in sfarsit am reusit sa ma uit si eu peste pozele cu bebelusii. Sunt cu totii superbi! Sa va traiasca si sa va lumineze chipul asa cum se vede ca o fac acum, mititei si dragutei!
Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
mitub spune:
Oana pai noi ii dam Cristinei sa pape, si de cele mai multe ori mananca peste 150 ml, dar e ciudat ca in aceleasi conditii de peste zi, cateodata se scoala, cateodata nu. Plus ca magareata pica pe sotul meu, care se trezeste si dimineata primul s-o pregateasca pe Miruna pentru gradinita iar mie mi-e tare mila de elca e cu oboseala la plus infinit. O sa verific treaba cu cresterea, in fond trebe sa ne dublam si noi greutatea pana la 5 luni, nu?
lory bine ai revenit printre noi! Sunt scumpi tare gemenii tai, sa-ti traiasca!
Anis, Irina spuneti-mi unde este linkul la pozele voastre, please, ca sa ma uit si pe ele, mai ales ca am vazut numai cuvinte de lauda la adresa puilor vostri!
Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
anis spune:
Mitub, vezi la listuta ,in dreptul meu si al Irinei...une e chestia aia care face foto, trebuie sa dai click pe el.Sau ne gasesti si la topul pletoaselor.
hristina spune:
Neata mamici harnicute! Noi desi ne-am trezit de dimineata, nu am avut timp de navigat! Sunteti niste dulcici toate! Poate astazi reusesc sa trimit si eu pozele Victoriei, dar totul depinde de ea. S-a invatat o profitoare, vrea sa stea numai cu si linga mine, iar eu mai am atatea altele de facut....
Am atatea intrebari sa va pun despre cum procedati cu bebeii vostri, dar nu stiu cand o sa reusesc.. pentru ca dupa amiaza sta tati la calculator, iar mama...bona...
Va pup dulcic pe toate!
La buna si rapida comunicare!
valcampan spune:
Lia2000 si 17lory v-am vazut puiutii. Frumusei foc ! Sa va traiasca, de fapt sa ne traiasca la toate mamicile cu multa sanatate !
Mamici ma duc si eu azi la coafor. Dupa sarbatori am sa adaug poze in album si o sa vedeti atunci frumusete de mamica cu frumusete de baiat.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005