Bebelusi de iulie-august 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
irinabungau spune:
Neatza,
va multumim mult pentru laude Anda, Emaimee, Kulta, Mamini, Katink, Simona, Andreea!!! Toti copilasii nostri sunt frumusei foc, sa ne traiasa!!!
Boga, am link-ul cu poze la semnatura si pe prima pagina, cum zicea si Anis.
Lia, Lory, Am vizionat si noi albumele cu fotografii ale puiutilor vostri, sunt tare frumusei!!!!
Hristina, bine ai venit, sper sa te simti bine printre noi!!!
Noi i-am pus ieri cercei Ioanei, am plecat de acasa cu inima stransa, dar acolo am fost barbata!!! Ioana a plans putin dar din tot sufletul... in vreo 2 minute nu ava nimic, radea la mine!!! Asa ca Mamini, nu te stresa, poti merge linistita sa-i faci gauri ca n-o traumatizezi!!!
Va pupam,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
irinabungau spune:
Dede, multumim mult pentru raspuns, doctorul meu nu i-a masurat circumferinta capusorului niciodata, no comment!! Oricum, din Ianuarie mergem la alta doctoritza...
Va pupam
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Lia, scumpa si delicata Gia, sa va traiasca.
Lory, gemenasii par asa de sanatosi si veseli si fericiti, cred ca aveti adevarat spectacol cu ei.
Andre_ea, sunt niste carticele in engleza, din material ce se poate spala, zornaie si prezinta animalul de pe coperta cu cuvinte simple si imagini dragute. Le-am primit din Canada.
Anis, la mine cantitatea de lapte crestea brusc dupa o bere fara alcool, nu stiu ce sa-ti mai spun. Eu in fiecare seara beam sau bere sau ceai de chimen. Nu am luat niciodata altceva, pe mine astea m-au ajutat. Incearca sa te odihnesti dupa-masa. Dormi cu Ingrid in pat, ca asa va dormi si ea mai mult, daca te simte. Stai linistita ca nu se va obisnui neaparat in patul tau, dar ii va face si ei placere si tie, ai sa vezi! E posibil sa fie o perioada de tranzitie, ca atunci sunt ei mai agitati.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Laura25 spune:
Buna fetelor!
Offf... tare am mai patimit cu nasucul lui Rares. Duminica dimineata s-a trezit cu mucusori si duminica noapte a plans mititelul de numa-numa ca nu putea sa respire. L-am tinut in brate toata noapte. Nu cred ca am dormit mai mult de 2 ore. Ieri a fost un pic mai bine, iar asnoapte a dormit dus mititelul. M-am mai odihnit si eu.
Tare frumusei copii mai aveti! Nu ma apuc de nominalizat, ca am reusit sa vad multe poze si nu vreau sa uit pe nimeni. Totusi, Lorena, tare dragalasi iti sunt gemenii!!! Si grasuni .. au niste falcutze dulci-dulci.
Katink, m-ai intrebat de Isa. Astazi baietii ei fac 6 luni. Am vorbit chiar ieri cu ea. Cei mici sunt bine, cresc. Nu mai vor sa manance lapte simplu, vor numai cu cereale. Au primit deja cadou de Craciun ghetutze si stau foarte mandri in picioare, cu ghetutzele care ii ajuta sa aiba mai multa stabilitate. Am inteles ca nu prea socializeaza intre ei. Nu se prea agreaza unul pe celalalt si ca sunt firi total diferite. Isabela e bine. Asteapta sarbatorile si mai ales primavara, sa ne intalnim in formatie completa in parc, sa captam atentia (si invidia ) tuturor.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
valcampan spune:
Pt ca de la 01 ianuarie voi incepe un regim alimentar mi-am facut acum o portie de cartofi prajiti cu brinzica rasa pe deasupra de sta mita in coada !!! Poate unele din voi tin post si eu vorbesc be mincare de dulce. Acum mi-am dat seama. Daca vreti nu citi-ti primele rinduri.
Am citit ce s-a scris si am observat ca acum ingrijoarrea cea mare e ca nu ne mai papa bebei. Nici puiul meu nu mai maninca asa des si mult ca inainte. Ziua maninca la 4-5 ore (dar am citit ca e normal la 4 luni) dar azi noapte s-a trezit dupa 7 ore sa manince. De trezit s-a mai trezit pe la 2 noaptea dar avea chef de joaca nu de mincare. Am vorbit cu el, m-am jucat apoi l-am pus pe perna si l-am leganat pina a adormit. Inca nu-mi fac griji vad eu cum se comporta si in zilele urmatoare. Acum va pupicesc pe toate si am sa revin mai tirziu.
Giana spune:
Valcampan,pentru ca am citit si randurile de sus...am tulit-o sa-mi fac si eu o portie maaareee!!! Vina mea ca nu am sarit peste Daca tineam post
Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
delia grozav spune:
Fetelor, ma fac doamna!
Cu tot cu articolul acela scris de Emaimee eu sunt ferm convinsa ca un program regulat ca la armata face bine la bebelusi.
La Adi a mers tare bine, si se vad efectele si acuma.
De vreo 3 zile incepe sa se profileze si la Medeea.
Adica: ne trezim pe la 8.30-9, doarme pe la 10.30-11 cam 2 ore, si apoi de la 15 inca o ora jumate.
Seara pe la 19 mai doarme uneori 30 de minute si apoi o culc definitiv pe la 21.
Scopul meu e sa ii fac doua somnuri de doua ore peste zi.
Adi asa a dormit pana pe la 1 an si 3 luni si apoi un somn care il are si acuma de la 13 cam 2-3 ore.
Asa ca de ieri ies linistita pe la 11 la cumparaturi cam o ora, ca sta bunica acasa. Dar fata doarme bine inca si dupa ce ajung acasa.
E tare bine, sper sa o tina.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
anis spune:
Dede super programul.
Ingrid ,doarme de la 11 la 11 40 ...ma ,parca stie cat e ceasul.Pe urma mai doarme 1 oara afara, si pe 17 iar 45min.Atat.
Cum sa ma odihnesc??Plus ca azi noaptea s-a trezit iar des.Eu tot zic ca e de la lapte.
Monai,inainte ,adica acum 1-2 sapt beam in fiecare zi cate o bere fara alcool.Am zis sa renunt la ea, ca aveam senzatia ca ma umflu in burtica.O sa ma apuc sa beau din nou.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
Ma bucur ca v-a placut art si pe mine m-a impresionat.
Si e normal,Dede,sa avem pareri personale.Si eu sunt de parere ca Oana trebuie sa aiba program,adica o rutina zilnica.Si eu astept sa i se regleze programul ca nu inteleg de ce s-a dat iar peste cap.
Iei am reusit si eu sa dorm ziua cu ea,nu stiu la ce ora am dormit atat de obosita am fost.Stiu ca m-am trezit mai devreme ca fata cu jumatate de ora.Si mai stiu ca ea dadea semne de somn si am adormit inaintea ei.
MONAI-super site-ul despre
Am vizionat poze cu bb scumpi foc,sa ne traiasca.
Mi-e cam lene sa imi fac cartofi prajiti ca tare vreau si eu.
decu fundita
Iaca poze POVESTEA MINUNII
Giana spune:
vad ca vorbiti de program...Dani doarme ziua pana la 10,cu pauza de papa pe la 8.Mai adoarme 45 min-o ora de la 12-13,dupa-aia afara o ora de la 14-15 si seara 17-18 vre-o 45 min.
Anis,seamana programul,nu?
Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI