Bebelusi de iulie-august 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

anis-exact ca tine am patit-o alataseara.
Plus ca nu imi mai dormea fata decat 30 min in reprize ziua.Abia ieri cand am adormit amandoua a dormit mai mult nu stiu cat ca nu m-am uitat la ceas,macar o ora a dormit.Eu am luat un biberon cu un fel cioc/biberon pt bb de 3 luni-scrie pe instructiuni ca se poate folosi la tranzitia de la san spre biberon-dar nu l-am folosit pt nu am avut putere sa o chinui mai ales ca eram cu nervii franjuri de nedormita.Aseara am reusit sa dorm de la 9,ea nu s-a mai trezit la 2 ore,s-a trezit odata la 00.40 si inca o data la 4.de fiecare data a papat,dar la 4 nu mai vroia sa doarma,a inceput sa vorbeasca:ma-ma,ma,na,ne-ne,etc.Imi era un somn,a adormit abia la 5.S-a trezit definiv cica la 7 si a papat si am tinut-o langa mine tot in pozitia in care a papat si am mai dormit o ora amandoua in pat.
Tati e racit cobza si ne ferim de el,e sechestrat in sufra iar.fata vad ca fonfaie ca un balaur mic,sper sa nu fi luat raceala.
As as vrea sa merg in oras,dar imi e asa urat ca e aglomerat ca irlandezii astia cumpara ca furnicile.Ce ma enerveaza aglomeratia asta.Trebuie sa mai iau niste cadouri,nici sotului nu i-am luat ca sunt in pana de idei.Niciodata nu am lasat asa in ultima clipa cadourile.

decu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Gagici, am pus poze noi cu cercelusii!!!! Va dorim vizionare placuta!!!

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Monai multumim pentru site-ul despre alimentatie.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna, fetele
Delia, super program. Noi incercam sa ne facem program impreuna(Danuta si Sebi) insa nu prea merge.
Sunt suparata foc.Am fost la cintarit si masurat si surpriza neplacuta, Sebi a luat intr-o luna doar 300g si a crescut 2cm. Nu mai ajunge laptele de la mami.
Azi am inceput cu o lingurita de morcov+cartof, cumparat din comert.Miine dam 2 lingurite iar dupa o saptamina, introducem sos de fructe.Asta e, pling si ma doare sufletul dar asta e, trebuie sa crestem.
Va pupicesc si va citesc mai bine mai tirziu.

Mergi la inceput

Am uitat sa spun, are 62,5cm si 6110g, la 4 luni fara 5 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Kulta,nu mai fi suparata...bb simte.Inteleg cat de greu trebuie sa-ti fie dar daca incepi cu papica...o sa creasca bine.Sa vezi cum o sa ne ajunga din urma.Pupiceste-l din partea mea si-a lui Dani.

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Giana, multumim. Off, incerc sa imi revin pentru ca, dupa cum ai spus si tu, nu ajuta la nimic daca pling. Sper sa-l aduc pe linia de plutire. L-am pupacit din partea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Emaaimee si eu urasc sa fac cumparaturi in aceasta perioada, eu am terminat cu ele din fericire, inca din noiembrie. Nici Sara nu doarme mult in timpul zilei, are 2 perioade de somn de 40 min si una de 1h, la amiaza. Noaptea nu mi s-a mai trezit decat de 2-3 ori, pentru papa.

Kulta, lasa ca incepi cu papa bun si Sebi va recupera el. Important e sa accepte papica.

Anis, as vrea sa te intreb ce ai mai folosit tu pentru calmarea durerilor de dintisori. Eu o dau cu Calgel inainte de cele 3 portii de somn pe care le trage peste zi, ieri i-am dat seara o jumatate de lingurita de Panadol ca o dureau cumplit. Nu as vrea eu sa folosesc prea multe, dar e tare rea de durere, ca mama-sa.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Lia, ai o bombonica de fetita, tare dragalasa.

Lory, gemenii tai sunt draguti tare si grasunei amindoi, . bine ai revenit!

Irina, mi-au placut cerceii, de fata nu-ti mai spun...si coditele tale sunt haioase foc. eu m-am hotarit sa mai astept cu Sofiuta.

Mona, Ema, la fel si eu cu cumparaturile, urasc sa ma inghesui, am luat cadouri din vreme, dar tot nu am scapat, am de luat chestii pt botez, dar dam o tura de Metro si gata.

Kulta, nu te mai necaji, te inteleg ca te-ai suparat, dar lasa ca de papa si o sa creasca ditamai barbatelul. Pupicei la ambii pui.

in rest, noi suntem fericiti acasa, mindra mea sta numai in brate, ce mi-o pati sufletul cu ea cind ajungem acasa...nu ma gindesc, mai bine. ca altfel o iau razna.

pupici tuturor
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Ema-sunt intru totul de acord cu articolul.M-a uns la suflet! Multumim!

Hristina-bine ai venit!

O sa raspund pe masura ce citesc o pagina,ca altfel uit,si poate se trezeste si gaza mica!

revin

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput