Bebelusi de iulie-august 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Dede-FFF buna decizia de a sta cu Medeea.Tu zici ca paote iti iesi din mana ,dar o data intrata in ritm sa vezi ce repede iti revii,mai ales ca ne mai ai si pe noi care te bombardam cu intrebari

Lia-o dulceata de fetita,asa ca o printesa imbracata toata numai in roz!!Poza cu mosu' e mortala!

Lory-sunt dulci foc bebeii,mai ales cum stau ei asa cuminti unu langa altul-"ca la poza"

Simona-multumim de aprecieri si pt. raspuns.Eu am decis sa i-l incalzesc in apa calda! Bine ca i-a trecut tusea.

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mamini, ma bucur pentru voi, se vede din mesajul tau ca esti taaaare fericita.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Irina, am uitat sa va spun ca va sta tare bine cu cercei. Si noi suntem inca cu cei din titan, abia astept sa-i schimbam.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am fost afara ..am stat 3 ore.Era rosie la fata ca racul.Si normal a dormit.Asa ca acum eu sunt moarta de oboseala si ea fresh .

De curiozitate, m-am muls la uns an la care a mancat ultima data pe la 7 dimineata.E sanul pe acre ea il refuza ziua (deh' preferinte) si am scos 40ml.Mi se pare fffffff putin....In atatea ore ,doar atat?
Cred ca si d'aia manca asa des, ca nu se satura .

Am luat-o cu berea acum..fara alcool bineinteles!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Irina vai ce fete frumoase cu cercei Ioana e tare dulce iar pozele cu bradutul ma emotioneaza foarte tare. Abia astept sa impodobim si noi primul brad din viata fetitei noastre

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Anis,la mine inainte de a lua Galactogil scoteam intr-o zi intreaga din ambii sani 50-75 ml.Bine ca mai sugea si bb dar ...
Eu zic sa nu te stresezi.Usor,usor se regleaza lactatia.

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Anis iti doresc ca lapticul tau sa isi revina la normal. Incearca sa bei multe lichide, sa iei Galactogil, bere.... si mai ales sa te odihnesti. Cand am avut probleme cu laptele eu le-am incercat pe toate in afara de odihna(ca n-aveam cum) si la mine nu au dat rezultat De-asta insist ca odihna si linistea ta sunt fff importante. Nu te speria, incearca toate remediile si eu sper sa iti revii. Mai ales ca Ingrid s-a dezvoltat asa frumos cu lapte de la maimi, succes!

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Monai, eu ii dadeam cu Calgel, ii dadeam si Panadol baby (care mi s-a parut mai eficient)
Emaaimee..sa ma anuti cand vei folosi biberonul.De la ce firma e?

Nici eu n-am apucat sa i-au cadourile.Ori o rezolv cu cardul ,ori dau o fuga maine sa scap, ca mie asa urat de aglomeratie.

Mama mia de abia astept..primul Craciun in trei. ..si cel mai plin si fericit din viata noastra..

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Truli-luli ...sar'mana.Tocmai asta e, ca ziua n-am cum sa ma odihnesc.Doarme in 2 reprize cate 45 de min.Nici n-a apuc sa adorm ca ea se trezeste.Am incercat azi si mama mia, m-am trezit si mai obosita, ce apucasem sa adorm ,15min ,numai.
Sper si eu sa-mi revina cantitaea de laptic din tot sufletul.

Giana ,din ce spui tu e de bine,asta ma incurajeaza.In acte zile ai vazut schimbarea?

Pana una alta eu sunt hotarata ,chiar daca nu dorm prea mult noaptea,,ca se tot trezeste sa pape,sa incerc sa o pun cat mai mult la san,ca sa-mi revin, dar tare mult n-as vrea sa o las cu foamea in gat.
Poate cand o sa-si ia tati concediu, o sa stea cu ea si sa apuc si io sa dorm.

Mergi la inceput

Vad ca bantui singurica pe aici..ma duc sa ma joc cu Ingrid ,poate oboseste si doarme si ea un pic..Ce bine ar fi.!

Mergi la inceput