Bebelusi de iulie-august 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
irinabungau spune:
Mamini, Mona, Cami, De-abea asteptam sa vedem si noi bradutzii vostri!!! Eu nu am mai avut rabdare si ca niciodata am impodobit cu o saptamana mai devreme...
Anis, proba mulsului nu este relevanta, fata suge mult mai mult decat scoti tu cu pompa. Uite asa ma speriasem si eu la un moment dat, ca nu am lapte... Oricum, odihna ajuta mult poate reusesti sa dormi si tu cu Ingrid.
Kulta, nu iti face probleme, Sebi va recupera cu timpul, nu trebuie sa disperi!! mai ales ca incepeti si diversificarea!!
Pupam,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
irinabungau spune:
Katink, Mamini, ati vazut ca s-au strans banutii pentru Alina , fetitza care are nevoie de operatie la ochisori??? Sunt foarte fericita, mi-au dat lacrimile cand am vazut ca o familie care a dorit sa ramana anonima a donat restul de bani de care mai era nevoie !!! Exista oameni printre noi, asta ma bucura tare mult!!! Sa speram ca operatia va reusi si Alinutza va reusi sa vada chipurile parintilor ei!!!
Pupam,
poze
hristina spune:
Pentru cine se ocupa de listuta aceea frumoasa , se pot adAUGA SI DATELE NOASTRE, va rugam?
Victoria Hristina, nascuta in Campulung Muscel, 23 iulie 2005, la ora 19, cantarind 3100g si 50 cm lungime.
Multumim pentru tot!
Albinutzza spune:
Buna fetele, am terminat cu cadourile, am innebunit cat am umblat, dar gata...am terminat...am fost ca niste albinutzeee
Luca nu mai are bubitza, se pare ca a fost muscatura, i-am dat cu alcool mentolat si i-a trecut!!!
Lia, frumoasa fetitza ta, si ce "pararie" roz are ea
Irina, esti cu coditzele alea multeee, iar Ioana e frumoasa foc
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
Albinutzza spune:
Azi am fost la serv, si de la 1 Februarie ma inotrc la serv. Dede ai dreptate, daca ma intorc iau mai mult de jumate, fata de cat iau acum. Asa ca imi convine financiar, dar in fiecare seara plang, la gandul ca nu voi mai fii langa el mereu dar asta e, fara sacrificii nu putem face nemek
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
irinabungau spune:
, multumim, coditle sunt pentru a distra puiul meu... he he..
Pupam,
poze
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by irinabungau
, multumim, coditle sunt pentru a distra puiul meu... he he..
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
Albinutzza spune:
Fetele, vreau si eu pag cu Legea Maternitatii, acolo unde zice ca iti da 3 mil in plus la salariu, daca te intorci inainte de 2 ani
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
bbdeiulie_august2005 spune:
CONTINUAREA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64814" target="_blank"> Bebelusi de iulie-august 2005 (36)