Copii din 2002 (19)
Raspunsuri - Pagina 7

Gabbriela spune:
La Multi Ani!!! cu veselie, sanatate pe vecie,
casa plina de bucate, dragoste pe saturate,
bani la greu, noroc cu caru', La Multi Ani si ... sus paharul!!!
Sper ca anul 2006 sa va aduca tot ce va doriti, si ceva in plus!
Sarbatori fericite!
Sanatate la pitici.
Julian se simnte mai bine, etot pe antibioitc, dar azi dimineat a tusit o datata nu imi place dar ast ae, si da eu am avut drepatte nu a fost nici un efect negativ la vaccin nmai infectia aia netratata ca meidcu nu a vrut s ail ia ca sa bazat pe efect negativ de la vaccin.
Pupici si numa bine.
Sarbatori Fericite si La Multi Ani
Nicole

Cine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunte
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

sinzi_ana spune:
La multi ani!!!!!
Sa ne traiasca minunile care ne fac toate zilele insorite!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David

crig72 spune:
La multi ani copii din 2002!
La multi ani si pentru mamici si tatici!
Mariuca ,mami si tati
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Mariuca va ureaza...

gabibarta spune:
La multi ani!
Cum ati petrecut?
Noi am lasat trupa cu mama, au chefuit pana la 12,30 noaptea, si noi, si ei suntem rupti de oboseala...Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

sinzi_ana spune:
Noi ne-am simtit minunat la Cristina!!!
Iar David si Mariuca au fost grozavi..au dansat, s-au jucat...s-au si ciondanit un pic pe jucarii...
Am sa pun poze later...
Sinzi, Radusi David

cristina22 spune:
Eu am chefuit cot la cot cu fiu-meu!! Am fot la niste prieteni si nazdravanul a rezistat neasteptat de mult-pana la ora 2 dimineta!!
cristina

sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/album/535385120VrkmtE
am pregatit cateva poze de la rev
Sinzi, Radusi David

criss1902 spune:
Din ce am citit si dupa pozele care le-am vazut, v-ati distrat pe cinste. Si noi la fel.
Ana e la al treilea revelion petrecut cu bunicii dar in acest an a rezistat cel mai mult. A dansat, a baut sampanie(pt.copii)si a urmarit artificiile si apoi i-a adormit si pe bunici.
Acum suntem in perioada de recuperare(odihna) si intoarcere la programul obisnuit:mancare,joaca,somn la pranz..., ca de luni inapoi la camin!!
Suntem un pic suparte cu vremea asta urata dar speram ca ploaia se va transforma in zapada cat de curand..

light spune:
La multi ani si bine ne-am regasit in 2006. Bine, vorba vine, ca am trecut prin ceva peripetii.Liviu a avut o usoara viroza pe 26 dec apoi l-a apucat tusea astmatica si am facut 6 sedinte de aerosoli si si-a revenit.Apoi aseara a mancat sarmale si a facut o enterocolita, am stat toata noaptea pe perfuzii in spital si acum am revenit acasa. Sper sa nu mai apara probleme. Acum e bine, se joaca.GAbriela voi ce ati patit cu Julian? Sper ca acum v-ati revenit.Pupaturi la toata lumea si sper ca sunteti sanatosi cu totii.Nina, Sinzi si Elena ma bucur ca sunteti bine si ati petrecut cu bine sarbatorile.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU MAI BUN!

sinzi_ana spune:
Chiar Lucia ma intrebam ce mai faceti!!!
Imi pare rau ca Liviu nu s-a simtit asa bine...dar cum de l-au pus asa repede pe perfuzii? La noi insista pe hidratarea orala...
si David e de ieri cam mucios, si tuseste...nu chiar sec...deocamdata ii dau doar vitamina C, sa speram ca o sa fie in regula...
si ii mai dau vitamine, caci i-au iesit niste analize cam ciudate...pediatra ne-a explicat ca nu se hraneste suficient..sau ca mananca prea putin si creste prea repede...hm...
Sinzi, Radusi David