Copii din 2002 (19)
Raspunsuri - Pagina 6

sinzi_ana spune:
Eu fac curcan...atat stiu deocamdata din meniu...
Dar imi surad si ouale umplute...hiih ca imi place ideea!!! si o salata de sfecla rosie!!!
David a fost incantat de Mos Craciun cand a realizat cu adevarat ca ii aduce masinute si trenuletz...ar fi facut orice ca sa isi ia jucariile!!!
Erau asa haiosi, el si Mariuca, ca niste harciogi cum adunau cadouriile si le puneau bine deoparte si iar il inconjurau pe Mos Craciun si se uitau cu interes in desaga lui!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David

gabibarta spune:
Alexandra, bine ai venit!
De rev. fac o supa de peste sa avem acasa, iar la chef mergem cu grillul electric, si vom avea salate (boeuf, de cartofi, etc) langa care vom praji pe loc mici, carnaciori, crenvursti. Prajitura pt chef am comandat de la cofetarie, e mai simplu decat sa stam toata ziua i bucatarie si sa ajungem obositi la chef, nu?Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

criss1902 spune:
Nu prea stiu cu ce sa incep, a trecut ceva timp de cand nu am scris.
Serbarea de la camin a fost foarte frumoasa, am avut ceva emotii ca Ana nu o sa spuna poeziile dar nu a fost nici o problema.
Pe Mos Craciun am tot vrut sa-l intalnim dar oriunde mergeam el tocmai plecase, poate anul viitor .....dar nu a uitat si ne-a lasat cadouri peste tot:bunici, matusa..si binenteles acasa.
Pentru revelion ma gandisem sa pregatesc ciuperci cu maioneza, salata de vinete si friptura(ne intalnim mai multi prieteni si fiecare aduce cate ceva)dar am sa "fur" si cateva idei de la voi...
Va doresc petrecere frumoasa
Va urez din toata inima Ani multi si fericiti, multa sanatate, belsug, noroc si numai impliniri in Noul An, alaturi de cei dragi.

HelleneC spune:
Buna dragele mele!
Inca 2 zile si se schimba anul... la Revelionul trecut eram pe DC ca si asta, probabil... sa vad care dintre voi ma insoteste, George va dormi ca de obicei!
Gabb, multa sanatate lui Julian si sa isi revina repede de tot!
Nina, hai sa ne intalnim sa ii ducem cu sorcova pe amandoi, ca george repeta de zor: "ca un mai, ca un pai, taie ca piata, iute ca sageata..."
Cristina, nu-i bai, o sa te uram si o sa te sorcovim ca pe toate fetele de aici de Anul nou, sper sa fie cu noroc uratura noastra. Nu stim cum sa facem sa ajunga graul la voi!
Alexandra, bun venit!
Criss, felicitari pentru Ana, copil cuminte!
Gabibarta, sa stii ca si eu am comandat un tort fain pentru Revelion, ca si de Craciun, nu mai am chef sa obosesc prin bucatarie... vin si asa terminata de la slujba!
Nadina, nu stiu ce superstitii sunt de Anul Nou... Trebuie fact ceva din orez, ca ma apuc si fierb o oala!
Cristina22, oricum faci multe... ca si chiftelutele pana le prajestiiii... mie imi e greu, dar cred ca si eu la fel prepar!
Sanzi, salata de sfecla rosie e superba... mai ales daca are mai mult hrean, ca sa o simti si la ochi Ai dreptate cu copiii nostri, ca sa ia cadoul, sunt in stare de orice
!
Eu pe langa minunatul tort care se coace pana sambata la patiserie, voi face chiftelute cu maioneza... si 2 rulade, una de pui si alta cu cascaval si sunca... supa de rigoare (cred ac ciorba radauteana, ca merge dupa atatea zile cu mancaruri "grele")... si cam atat! Cred ca ajunge numai pentru noi si cine o vrea sa vina pe aici!
Va pup, spor la treburi!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

sinzi_ana spune:
Sa va povestesc pe fuga o faza amuzanta dimineata;
David imi spune "mami pune-mi jocul cu thomas" eu "roaga-l pe tati"
david "nu, pune-o tu ca poti ca esti barbat!!!!!"
Sinzi, Radusi David

Anina_n spune:
Marinela si Alexandra, bine ati venit !
Sunteti si voi pe lista ! Poftiti la povesti !
Numai bunataturi pe masa la toata lumea !
De peste stiam si eu ca se pune pe masa, ca sa mergi inainte tot anul, ca pestele. Dar de orez...nu stiu care ii este talcul. Asteptam sa ne scrie Nadina.
Noi avem ciorba taraneasca, sarmale, friptura de pui, oua umplute, chiftelute, prajiturele pt. diabetici si cozonac de la mama soacra. Am aflat ca exista in comert blata de tort pt. diabetici, daca gasesc si la noi, ornam acest blat cu frisca si vom avea si tort.
Vad ca majoritatea trecem pragul dintre ani acasa, cu familia.
Va doresc petrecere frumoasa si un sincer la multi ani cu sanatate si numai bucurii, alaturi de cei dragi !
Sa ne "vedem" cu bine la anu' !
Cu sorcova venim pe 3 ian. !
Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !

Nina, mami de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

sinzi_ana spune:
Nina, uite soacra-mea (care are si ea diabet) mi-a spus ca cartofi de prajit congelati sunt cei mai buni pt diabetici pt ca sunt deshidratati si nu au amidon.
Daca te intereseaza, pot sa o intreb de meniuri....si de alimente...
Ea nu a gasit blat de tort pt diabetici pana acum
Sinzi, Radusi David

cristina22 spune:
Sinzi ana ...m-am distrat bine de david. SA-TI TRAIASCA!
Apropo, de replici ale piticilor:
Intr-zi, stam in dormitor toti trei si Andrei ia telecomanda si muta pe canalul F unde tocmai se prezenta nu stiu ce colectie de bikini si ii spune lu tata-sau: Tati uite gagici (asa stie de la educativul sau tata). Eu repede sa ripostez, si spun :Lui tata nu-i plac gagicile ale (vroiam sa completez si sa spun ca-i place numai de mama) cand ala mic zice: Lui tata ii plac doar baietzii!!
LA MULTI ANI CU SANATATE!
cristina

gabibarta spune:
wow Cristina, ai un sot cu inclinatii mai ciudate?
va dorim tuturor an nou fericit!Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

HelleneC spune:
Cristina, sa stii ca sunt in asentiment cu tine: si George urla cand taica'su pleaca si ii sputne in gluma ca pleaca la "gagici", se mai preface uneori ca el conduce masina si imi spune: "ciao, pa, pec la gagici!"... ce sa ii spun? Educatia data de tata se pare ca primeaza!
Fetelor, pentru ca mai sunt cateva ore si ne vom bucura de anul 2006, va doresc la toate si la ai vostri toti: sanatate mai ales, impliniri muuulte pe toate planurile si bucurii de la pruncii vostri cei frumosi! LA MULTI ANI!
Elena si George
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze