Copii din 2002 (19)
Raspunsuri - Pagina 8

crig72 spune:
Mirela tare pacatoase sunt enterocolitele astea.Am trecut si noi prin asa ceva anul trecut.Am fost la un pas de perfuzii.Sanatate si ma bucur ca sunteti mai bine.
Criss cu siguranta la voi va fi zapada inaintea noastra.Anul trecut am primit de la o prietena din onesti niste poze superbe si noi ne minunam in fata calculatorului la oamenii de zapada ca afara nu era nici un fulg.
mariuca in noaptea de revelion a adormit pe la 3 fara asta fiindca m-am culcat si eu langa ea.E posibil ca eu sa fi adormit inaintea ei
Mariuca ,mami si tati
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Mariuca va ureaza...

sinzi_ana spune:
Lucia, cum e aparatul de aeroloi? Liviu nu se sperie de el?
Si alt tratament ce i-a dat la raceala? Doar singulair si aerosoli? Sirop de tuse i-a dat?
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David

Anina_n spune:
Bine v-am regasit, dragi mamici !
Suntem bine, sanatosi, bucurosi ca am trecut cu bine pragul dintre ani !
Cristina s-a bucurat de sosirea verisoarelor ei dragi in ajunul Noului An, apoi de artificiile de la miezul noptii, iar la ora 1 am mers la somn cu totii, sa putem fi in picioare pt. programul Cristinei de a 2-a zi.
Acum, ne pregatim de petrecere, pt. sambata, caci duminica pleaca verisoarele Cristinei. Ieri a primit primul cadou de ziua ei, o carte imensa de basme. La ora 23 ne citea ea, "Frumoasa si bestia".
Eu as vrea sa cumpar pt. Cristina, "Primul meu laptop". Are cineva, merita sa-l cumparam ?
Intre timp, iesim cu saniuta, sa facem oameni de zapada, sa ne bulgarim....
Haideti si voi !
Lucia, imi pare tare rau ce sarbatori ati avut ! Pupici desenatorului tau !
Ca in fiecare an, speram ca anul asta va fi un an mai bun, plin de sanatate si numai bucurii !
Pe curand !
Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !

Nina, mami de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

nadina spune:
La multi ani piticilor din 2002 si parintilor lor. Am stat si noi pana pe la 1 noaptea, mandarina a baut bere fara alcool si un strop de sampanie (care i-a cam placut). TV n-am vazut mai nimic pentru ca face ea destul show. Nici de mancat nu am mancat cine stie ce ca nu prea ne place sa bagam in noi asa mult deodata.
Suntem sanatosi si dam in branci de munca din nou.
Nadina

light spune:
Nina ma bucur sa aud numai de bine despre voi. Sa dea Dumnezeu ca tot anul sa va fie bine!Revelionul l-am petrecut si noi cu bine, cu ai mei parinti si Liviu a fost tare incantat de artificii. A stat si el pana la ora 1.Sanzi, Liviu s-a speriat doar prima data de aparatul de aerosoli si apoi nu s-a mai speriat. Luni, dupa Craciun i-a curs nasul toata ziua si i-am dat oscilococcinum si baie cu sare la picioare. A doua zi nu mai vea nimic cu nasucul dar a inceput tusea si ne-a recomandat aerosoli cu Fixotide 2 sedinte pe zi timp de 3 zile si ventolin pufuri cateva zile si in rest tratamentul lui de astm cu Ketof, Singulair si Zyrtec.Enterocolita a facut-o ca a mancat mai mutle sarmale. Vazandu-l ca mananca, desteapta de mine l-am lasat in pace sa pape cat vrea ca si asa e sclifosit la mancare si nu mananca mai nimic.Apoi a vomat tot si a tot tinut-o cu senzatie de voma intre 16 si 20 seara. In cele 4 ore i-am dat apa pe care a vomat-o, ceai, pe care l-a vomat, l-am lasat in pace dar tot zicea ca varsa. Se mai linistea si cerea ba de mancare ba apa. Nu i-am mai dat nimic decat o lingurita de apa minerala la interval de 20 de minute si in final iar a zis ca varsa. Am incercat si cu metroclopramid si la- varsat si cu homeopate care au parut ca amelioreaza timp de o ora dar apoi a varsat din nou.Asa ca la spital ne-a spus ca ne pot da saruri de rehidratare si daca nu se poate rezolva sa venim sa ii bage perfuzie. Dar cand i-am povestit ca i-am dat apa minerala timp de o ora si ceva cate o lingurita la intervale scurte mi-a zis ca e cam ceea ce a trebuit sa fac, adica am incercat deja rehidratarea asa cum trebuia si daca nu a mers sa il internam.Cam atat, multa sanatate la toti!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU MAI BUN!

HelleneC spune:
Buna mamici si pitici scumpi!
Deja primii copii ai nostri fac 4 ani:
La multi ani pentru Victor, Ioana si Ilinca, sarbatoritii zilelor acestea... ce copii mari avem
!
Vad ca toti ati petrecut pe cinste de Anul Nou, doar George a cazut fix la 12 fara un sfert la datorie si acum spune la toata lumea ca nu a vazut cum a facut "ciampania" poc! Nici artificiile nu le-a vazut, era o nebunie la noi in cartier, ca niciodata!
Fetelor care i-ati lasat pe copii cu bunicii, mare noroc aveti! George nu mai vrea deloc sa stea la tara, se pare ca i-a ajuns cat a stat aproape 2 ani, numai vizite scurte vrea si de aceea nici de Revelion nu l-am dus, a plans ca nu vrea la bunici, desi ei il iubesc enorm si ii fac toate mofturile!
Deci purcedem in alt an cu puiutii nostri, nu prea pot sa cred ca anul asta va face 4 ani... mi se pare ca timpul a cam trecut prea repede!
Sa fiti iubite si sanatoase si puiutii la fel, sa ne bucuram de ei la maxim!
Seara buna, Elena si George
POZE NOI
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

sinzi_ana spune:
Nina eu am un laptop de la V-tech pt copii...il invata numere, litere, forme, culori, sa numere, sa socoteasca, sa scrie cuvinte de 3 litere (e in lb engleza) dar nu e prea incantat de el...
Il atrag mai mult placile electronice cu litere...la ele se joaca mai mult...
Lucia, maine ajungem si noi la pneumolog...sunt tare curioasa ce o sa spuna, ca nu l-am dus la pediatrul lui ca sa vedem ce ne spune tipa asta...banuiesc ca ne va recomanda si noua aerosoli...nu stiu ce sa spun...
In seara asta si David a vomat...dar el vomita asa des, fara sa aiba vreo cauza...si m-a suparat...
Sinzi, Radusi David

light spune:
Bafta mare Sinzi, maine! Daca nu are nimic in gat si e tuse de tip alergic cred ca ii va da aerosoli, daca e tuse de la probleme cu gatul, ii va da ori sirop de tuse ori daca e infectie, antibiotic.Cu voma, io zic ca nu e problema daca vomita o data si ii trece. Dar daca e cum am patit noi ca tot intr-o voma si senzatie de voma a tinut-o de nu am mai avut loc de intors... atunci e mai grav.Sanatate multa si astept sa vad ce ati facut!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

sinzi_ana spune:
Lucia eu cred ca e tuse productiva ca are si o gramada de muci...plus ca si io tusesc si cred ca sunt putin "atinsa"...
Cu voma e problema veche...el vomita asa fara motiv (ori ca ii e sila de ceva, ori ca se agita etc...) si dintr-o data, iar apoi parca nu are nimic...Intr-o saptamana a vomat in fiecare zi..atunci am hotarat sa ii facem niste analize complete...
Nu i-a iesit nimic, decat o ciudatenie la urina ...pt ca la echo totul era normal, pediatra a concluzionat ca nu mananca suficient si ca organismul si asimileaza cum trebuie...creste prea repede si mananca prea putin...ca asa ceva...
Asa ca ne-a dat vitamine...care insa nu au avut nici un efect...
Mie nu mi se pare slab...chiar cred ca e binisor...(parca nu mai sunt asa obsedata de greutatea lui )...are putin sub 15kg si 1m...
Ai vostrii copii cam cat au???
Elena si eu ma gandesc cu nostalgie ca trec asa repede anii!!!! Imi e dor de DAvid cand era bebelush cuminte si haios!!! hihi...
Sinzi, Radusi David

light spune:
Si io ma gandesc cu drag cum era el bb. Tocmai am vazut caseta de la botez, el pentru prima data, si era tare uimit.Liviu are 103 cm si 16 kg.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii