Copii din 2002 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Buna dimineata si La multi ani!

Nu prea am mai trecut pe aici insa azi , traind nostalgia nasterii Ilincai mi-am amintit de topicul copiilor 2002. Sa ne traiasca!

In privinta kg, batem recordul, in sens rau,Ilinca are la 4 ani 101 cm si doar 14kg...dar, multumesc lui Dumnezeu, e sanatoasa si plina de viata asa ca s-a mai calmat si neuronul meu care-i cauta tot felul de boli copilei!

Nu mai aveti vesti de la Nina, ce mai face Cristina?

Raluca mama Ilincai de 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Hei, Raluca, bine ai revenit! Chiar azi e ziua Ilincai! Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa, sa te bucure mereu!
Sanzi, George are 1,4 m si avea 16kg jumate, dar a mai slabit de la ultima cantarire, asa ca... suntem pe aproape! Bine ca esti tu multumita de David, asta e important, depinde de constitutia fiecaruia!
Va pup pe toate, ma reintorc la munca!
Elena

POZE NOI
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Ilinca printesa cu nume frumos!Sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc!

Mariuca ,mami si tati
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mariuca va ureaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lili are un metru si vreo 3 cm aprox, si 14-15 kg, depinde daca o cantarim inainte sau dupa mancare E destul de slabuta, insa are un pic de grasime pe fundic si pe sold:))))) Burta nu are deloc.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Sinzi si Cristina, ce copii frumosi aveti ! Tare-mi plac pozele cu ei !
Elena, zambaretul tau va frange multe inimi, sunt convinsa !
Raluca, bine ai revenit ! Eram si eu, pe aici, cu mesaj, la pag. 5.
Suntem bine, ne pregatim de petrecere ! Voi ?
Apropos, Ilinca si Cristinuca se pot lua de manute. Tot 101 cm si 14 kg are si mandra mea. Stiu ca de micute au fost ele mai...silfidute.
Felicitarile pt. cei 4 ani ai Ilincai, sunt www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65664" target="_blank">aici
La multi ani si lui Victor si Ioanei, primii sarbatoriti ce trec pragul varstei de 4 ani !
Felicitari, rosa si mstef !
Sa va traiasca si sa va bucure mereu, minunile voastre mai mici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

La multi ani Ilinca! Sanatate, fericire si numai bucurii!Sinzi ce ai facut la doctor?

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am fost si noi la dr...se pare ca nu e decat o simpla raceala...din fericire!!!
Ne-a dat doar sterimar pt nas si singulair-ul in continuare..ce ma bucur!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Bine ca sunteti bine, asta inseamna ca o sa va refaceti repede!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noua ne scuzxati absenta...maine e ziua sotului meu si suntem in pregatiri!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Wow, pai atunci, sa iti traiasca sotul Sinzi, sa fie sanatos si sa i se implineasca visele, sa fie iubit si sa se bucure de familia draga. LA MULTI ANI!!!!!!Si LA MULTI ANI pentru toti cei ce se numesc ION si IOANA!!!!!!!!!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiFoarte tare frate - desen de Liviu minunea

Mergi la inceput