Copii din 2002 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

David e tare capos, nu a vrut sa spuna nici o poezie sau cantecel la comanda, doar cand a aparut Mos Craciun cu desaga plina s-a lasat convins...
DAca nu are nici un "stimulent" nu prea coopereaza...
Uf...nu stiu ce sa mai fac cu incapatanarea asta a lui!!!!!!
Si in caracterizarea de la gradinita apare ca "FOARTE incapatanat!!!!!"....nu face ceva ce il rogi...trebuie sa aiba motive, si trebuie sa faca altfel decat ceilalti copii!!!
O fi varsta? Sper!!!
Mai nou, de 3 zile face kaka pe el...ii e lene sa ne spuna!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Nina cred ca a fost frumos cu zapada.La noi s-a topit si cea care era(mai mult gheata pe care riscai sa-ti rupi picioarele)
Elena ,Nina si pe la noi nu ati venit sa colindati?
Mai nou noi incercam sa invatam "Sorcova vesela" si cam greu ca mariucai nu-i prea iese cuvantul de inceput ci coscova

Mariuca ,mami si tati
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

buna,
am fost la medic iara si julian are puroi in gat, suntem pe tratament 10 zile cu antibiotic.

Sarbatori Fericite si La Multi Ani
Nicole mami lui Julian

Cine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunte
Opere de arta
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Gabb imi pare rau. Multa sanatate!
Lili e tare agitata, nici cu somnul de amiaza nu se impaca, daca reuseste sa adoarma, seara pana la 12 im sta pe cap si canta de la Mos Craciun cu pletre dalbe pana la cantecele de hanuca tot repertoarul ei. Ieri a fost serbarea de hanuca aici in Oradea, domnisoara nu numai ca nu a vrut sa cante cu ceilalti copii, dar canta cand nu trebuie In timpul slujbei isi facea de cap sa rada copiii de ea, si cu cat radeau mai mult, Lili facea cu atat mai multe prostii, iar la un moment dat a inceput sa cante Mos craciun in gura mare. Am scos o masinuta din geanta sa se joace. Insa dupa doua minute de liniste veneau alti baietei la ea sa vada masinuta, a inceput alt scandal...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela72 spune:

Eu sunt Alexandra, sunt nascuta pe 30 oct. 2002. As vrea, va rog mult, sa ma treceti si pe mine pe lista cu ceilalti pitici. Va multumesc si va doresc mult succes si La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristina este buna prietena cu Mosu', care de la 2 ani o tot viziteaza. Ii este atat de drag, incat se supara daca nu o aseaza pe genunchi, sa-i spuna o poezie sau sa-i cante un cantecel.
Ca si George(al Elenei)si ea, tot colinda in timp ce se joaca.
Cristina, daca aveam PC acasa, te colindam pe YM, fii sigura !
Nicole, refacere grabnica lui Julian, scumpul de el ! Va imbratisez si va pup cu mult drag !
Sinzi, cu incapatanarea avem si noi de lucru la Cristina, capricornita noastra. Din cate mi-au zis parintii de copii mai mari, pana pe la 7 ani avem ce ne... cu micutii nostri.
Gabi, ce fetita nazdravana ai !
Pe curand, dragi mamici !

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

apropos de mos
si eu m-am bucurat ca mariuca si-a depasit teama si a cooperat cu Mosul.Fiind cu David al Sinzianei au spus tot ce au stiut si ar mai fi spus daca nu pleca mosul chiar daca le repetau.A si uitat de tati care era de fapt Mos Craciun.Au fost minunati.

Mariuca ,mami si tati
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mariuca va ureaza...

Mergi la inceput

ce bunatati faceti pentru seara de revelion?

Mariuca ,mami si tati

Mariuca va ureaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

eu ma voi rupe in figuri cu chiftelute, ciuperci umplute, salata mexicana si salata de cartofi... restul...sa faca gazda, ca noi suntem musafiri!!

LA MULTI ANI CU SANATATE!!!

CRISTINA SI NAZDRAVANUL ANDREI

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by crig72

ce bunatati faceti pentru seara de revelion?

Mariuca ,mami si tati

Mariuca va ureaza...

Eu: oua umplute si o salata cu telina si mar la mijloc, salata beouf, ciorba, friptura, poate ceva peste si un pic de pilaf (pentru superstitiile din noaptea de anul nou :)), brownies, tiramisu si cam atat.
Voi?
Nadina

Mergi la inceput