Copii din 2002 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Va urez un Craciun plin de bucurii,fericire,imbratisari,,multa caldura umana si multa lumina interioara care sa va poata incalzi in aceasta iarna.
Craciun fericit!

Mariuca ,mami si tati
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Urare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Craciun fericit si sanatate la toata lumea.
gabibarta am vazut pozele, ce scupica e micuta ta, sa iti traiasca si sa iti aduca multe bucuri.

Julian s-a trezit azi de dimineat anumai cu putina caldura la cap, fara senzati de voma, fara nici o sintoma noua, deci totusi pana la ora actuala pare ca e reactie adversa l avaccinul ce la facut joi dupamasa. Ai vostri copii au facut reacti adverse la vacinuri?

Sarbatori Fericite si La Multi Ani
Nicole mami lui Julian

Cine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunte
Opere de arta
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabb, imi pare rau ca J nu se simte bine sa se bucure de sarbatori...Si David a facut odata febra de la vaccin...oricum si moleseala tot de la vaccin poate sa fie...
Sanatate multa!!!!
Noi ne pregatim sa mergem la bunici, ieri am fost la ai mei...si tot asa...
A venit si Mosu incarcat...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am pus si cateva poze cu Mosu:
http://community.webshots.com/album/528835162LzhHcJ

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Gabb, ma bucur ca Julian e mai bine. Lili a facut reactii la fiecare vaccin pana acum, avea febra mare vreo 2 zile.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Am prins un moment liber si am intrat sa va urez tuturor Sarbatori fericite!.
Sper ca Mosul a trecut pe la toata lumea si a avut multe, multe cadouri atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

La multi ani cu fericire si impliniri si anul ce vine sa va aduca tot ce va doriti!
Imi pare rau sa aud ca si in aceasta perioada sunt copilasi bolnavi, e drept ca nici Alexandru nu a scapat dar la el a fost nasul care curgea tare rau si i se infunda urechea de la muci.Am avut noroc ca nu am facut febra si chiar am umblat pe afara fara restrictii.A venit mosu' acasa , la nasul lui de botez unde a spus ca a venit nanu mosu'dar pare indiferent la orice jucarie, in schimb m-a rugat sa-i mai cumpar o cutie mare de carton ca sa aiba cu ce sa se joace.
Iar ieri cand sa plecam in vizita a fost tare dragut cand a constatat el ca margele mele seamana la forma cu greutatile de la cantare si imi spune ca nu ma strang de gat margelele, ca sa culmineze apoi cand avazut bluza care avea o broderie sparta si imi spune : Mami cand venim inapoi acasa sa cosi gaurile din bluza.
Cam astea sunt pe la noi noutatile si va dorim in continuare multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Gabb, sper ca Julian e bine acu. Si mandarina face reactii la vaccinuri. Noroc ca trec repede. Am avut si noi putini mucisori, care s-au intarit mandarina s-a scobit si a curs sange. Cand ii ziceam povestea cu sarmana ratusca cea urata cica "asa zic si io sarmana de bebe ca toata ziua ii curge sange din nas."
A trecut si craciunul cu daruri, potol si colinde. Acum ne odihnim un pic si o luam de la cap in anul care vine si despre care previziunile sunt sumbre si la horoscoape si la babe, ca cica daca e nu stiu care sfant odata cu Pastele e de rau. Mie rau mi-a fost si anu asta. Sper sa nu incep sa ma obisnuiesc.
Pupam ceata lui pitigoi, nascuta in 2002
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Cristina a primit vizita Mosului in persoana, ca in fiecare an. Dar zice ca nu a pacalit-o Mosu', caci a vazut ca nu era asa batran, avea barba ca de vata si guma pe obraji, adica prinsa cu elastic.
S-a bucurat de toate darurile(papusi, ponei, mozaic cu litere, carti de colorat cu cifre si litere, carti de joc cu Cartea Junglei), ba, nici nu vroia sa doarma in prima noapte de Ajun. "Eu nu dorm noaptea asta, ma joc cu ce a a dus Mosu' !" Apoi, dupa o asidua munca de convingere a zis "Eu dorm cand ma ia somnu'."
Chiar daca a avut glicemii mai scazute si am tras o sperietura zdravana cu ea, pe 24 dec. la amiaza, cand a avut cea mai scazuta glicemie de pana acum, ma bucur ca am avut parte de 2 zile frumoase de Craciun cu si daruri, colinzi, colindatori, prajiturele pt. Cristina, ninsoare si multa zapada afara.
Am fost si la colindat cu ea, sa o fi vazut ce mandra canta si scutura din clopotei si ea.
Acum, asteapta venirea verisoarelor ei dragi si tortul de ziua ei.
Va doresc numai zile frumoase in continuare !

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
A trecut si Craciunul, iar mai asteptam un an sa revina Mosul, George e foarte incantat de brad, mereu canta in jurul lui si totii spune o poezie cu bradul impodobit... canta O brad frumos, tot ce stie... parca e mai agitat fata de cum e de obicei. Am tot fost in vizite, a colindat, a spus tot ce stia el si tot admira bradul celor la care am fost. Cred ca va suferi cand il vom desface (ca si noi de altfel)!
Se pare ca virusii ne-au lasat in pace, am vrea sa treaca si Revelionul la fel!
Multa sanatate va dorim la toti si vacanta placuta mai departe!
Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput