Copii din 2002 (19)
Raspunsuri - Pagina 3

gabibarta spune:
Sanzi, si Robert era dependent de Thomas, si cand avea 3-4 ani, chiar in 5 dec. mergeam spre casa de la servici si am intrat intr-un magazin second-hand, primul lucru pe care am observat, era un tricou cu Thomas si inca alte doua trenulete. Ii era putin mic tricoul, insa costa vreo 5mii, i-am cumparat si i-am pus langa cadouri in cizmulita.
Cand a vazut cadourile, primul lucru a fost ca s-a imbracat cu tricou, vreo trei ani la rand era tricoul lui preferat...Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

cristina22 spune:
sINZI, care e jocul cu trenu'??
Andrei ar sta toata ziua la Scooby (nu merge la gradi, ca a implinit acum trei ani), asa ca trebuie sa-i gasesc tot felul de ocupatii, doar-doar il smulg de la Scooby Doooo, unde esti tuuuu? SANATATE MUUULTA SI UN MOS CRACIUN CU SACUL PLIN!!
cristina

Anina_n spune:
Va doresc un Craciun minunat,
cu multa dragoste si liniste in suflete,
cu momente de neuitat, alaturi de cei dragi
si daruri pe masura !
Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !

Nina, mami de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Daisy spune:
Dragi prieteni si prietene, mamici si pitici,
In Ajun de Craciun va doresc pace in suflete, caldura in case si dragoste in inimi...
Sa aveti masa incarcata, bradul impodobit si colindatori in prag!
Craciun Fericit!
Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Daisy spune:
Dragi prieteni si prietene, mamici si pitici,
In Ajun de Craciun va doresc pace in suflete, caldura in case si dragoste in inimi...
Sa aveti masa incarcata, bradul impodobit si colindatori in prag!
Craciun Fericit!
Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

HelleneC spune:
Craciun fericit pentru voi si copiii vostri minunati! Sa fiti sanatosi ca sa va bucurati de toate bucuriile acestor zile sfinte!
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

gabibarta spune:
si eu va doresc un Craciun fericit tuturor!
Cristina, voi de ce nu mergeti inca la gradi?Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Gabbriela spune:
Buna fetelor, va sc si eu in ziua de craiun dar nu chiar de bine :((.. nu pot sa cred ca si al 3-lea craciun il petrecem, cu febra, si medicamente si probleme.
Cum Julian e nascut la sf lui noiembrie tot deauna vaccinurile le face priun 15 - 20 decembrie, anu asta in 22 :( , efecte negative la vaccinul de hepatita A, febra 39 cu 2 - 3 scade iara la 38 iara urca la 39 .. vomitaturi, lipsa pofta de mancare. Acuma e si varianta doi, medicul nu s-a pronunta nici alba nici neagra dar poate fi "flu", si daca in 2 zile nu apoar sintome noi atunci e efect negativ la vaccin, daca apar simtome atunci am luat flu de undeva... Ma simnt asa de aiurea, de terminata, obosita suparata...
Cadouri a primit multe , dar nu are chef de ele, zace numai in pat si se uite la TV ca o stafie, filmul BAMBI.
Multa sanatate la pitici si la mamici si la toata lumea. Craciun Fericit si la Multi Ani.
Sarbatori Fericite si La Multi Ani
Nicole

Cine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunte
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

sinzi_ana spune:
Va dorim un Craciun Fericit!!!
Si un An Nou cu lumina in suflet@!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David

gabibarta spune:
Gabb, multa sanatate lui Julian!
Si noi suntem mucosi toti si tusim "din suflet" adica din mari adancimi
Macar ieri pe la pranz am iesit un pic in parc poziciGabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili