Copii din 2002 (19)
Raspunsuri - Pagina 2

Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Noi avem zapada, dar avem si frig. Ninge chiar acum ! Vom avea un Craciun frumos.
Cristina are deja un bradut(50cm) in camera, impodobit cu globulete si siraguri de margele si inca unul cu luminite, agatat la fereastra, sa vada unde sa vina.
Bradul cel mare il impodobim doar in Ajunul Craciunului.
Serbarea a decurs frumos, Cristina a fost tare emotionata si serioasa. Numai cu ochii la statea. Nici cadoul nu si l-a desfacut, pana n-a plecat Mosul. Dar si-a spus poezioara si a cantat impreuna cu ceilalti copii. Fiecare copilas a fost aplaudat de parinti si de Mos si laudat de educatoare.
Acum, asteptam sa vina si acasa.
Nadina, multumim de urari ! La fel va dorim si noi, voua !
Chiar, cum am putut uita de plastilina ? Le place la nebunie copiiilor, dar noi, adica cei mari, sa facem modelajele. Cristina face numai oua, mingi si serpi.
Sanatate si numai zile senine !
Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !

Nina, mami de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

light spune:
Nina si Nadina multumim mult de urari.Nina ma bucur sa vad ca totul merge bine, Cristina se bucura de magia sarbatorilor si de daruri si tu esti mai linistita si optimista ceea ce inseamna foarte mult.Noi mergem maine la ai mei sa petrecem acolo Craciunul, desi fara zapada. Tot maine mergem iar la doctor sa vedem ce ne mai spune nou.Asadar va doresc tuturor ca nici o umbra sa nu va strice bucuria sarbatorilor de iarna, a Craciunului si a trecerii in noul an pe care din suflet vi-l doresc mult mai bun si toat lumea sa fie sanatoasa!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU MAI BUN!

Gabbriela spune:
Va urez si eu Craciun Fericit, sanatate, noroc si vise implinite pt 2006. in avans ca cine stie cand mai apuc la calculator.
La Multi ani tuturor piticilor din luna decembrie, sanatate si vieti luminate.
Sarbatori Fericite si La Multi Ani
Nicole

Cine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunte
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Sabina spune:
fetele, in sfarsit intram si noi in normal.
Sofia tuseste f rau, si elimina din greu mucii:)) dar areinceput sa manance, asa ca de cand e soare iesim cate putin pe-afara.
dovada:)
http://photobucket.com/albums/d199/Sabinelu/?action=view¤t=IMG_0191.jpg
Sabina si

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

crig72 spune:
si la noi la Constanta e cam frig dar nu mai ninge.
Sabina si noi abia am scapat de tuse.Sper ca si Sofi sa se faca bine cat mai repede.Imi plac mult manusile Sofiei.
Vineri are si Mariuca serbare.Abia astept.
va pup
Mariuca ,mami si tati
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Urare de Craciun

Sabina spune:
pai de ce crezi ca am avut asa grija la maini cand am pozat-o?:))
sunt cadou de la sora mea, dela Munchen cred ca le-a luat.
Bafta la serbare.
Sabina si

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

nadina spune:
Anina_n, ptiu, ptiu sa nu deochi fata frumoasa. Acum m-am uitat la pozele voastre si m-am minunat. E ca un ingeras. Sper ca nu doar in poze
.
Sabinamulta sanatate Sofiei si sa scapati repede de muci.
A inceput de ieri sa cada...mandarina topaia prin casa de bucurie ca vine zapada si "dupa ce dorm, maine, cand ma trezesc, am sa pun mana pe zapada". Partea nasoala e ca nu-i mai venea sa doarma.
Va pupam,
Nadina si Carina-mandarina

HelleneC spune:
Buna dragele mele!
Spor la treburi si cumparaturi si aveti grija de voi!
Maine gata cu caminul, asa ca intram in vacanta de Craciun! Sper sa pot scana maine poze de la serbare, nu prea au iesit ca era lumina slaba!
George e cel mai incantat, spune mereu ca Mosul a venit, nu mai am cum sa il lamuresc ca mai vine o data acasa... sub brad! Cand ii povestesc, replica e aceeasi, a facut poza cu Mosul, gata!
Hai sa punem toti umarul si sa ne rugam sa ninga... ca de frig nu am plang, e un gerrrr, de numa! Dar zapada, asta vrem de Craciun!
Va pup pe toate si pe toti copiii frumosi si numai bine, sanatate si sa aveti timp pt tot ce vreti sa faceti zilele astea!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Anina_n spune:
Lucia, asa este ! Daca Cristinei ii merge bine, suntem si noi mai linistiti, mai relaxati, mai fericiti !
Ma bucur sa aflu ca bolnaviorii sunt mai bine ! Trebuie sa-l poata primi pe , sa se poata bucura linistiti de darurile lui.
Gabb, multumim pt. urari ! Un Craciun minunat, alaturi de cei 2 ai tai si la multi ani fericiti cu cat mai multe impliniri !
Sabinelu, chiar, ce manusi haioase ! Cum de nu o incurca pe Sofia, acele degetele ?
Cristina, abia astept sa o vad pe Mariuca in pozele de la serbare ! Tare frumos ne ureaza ea, Craciun fericit !
Nadina, Cristina chiar este un ingeras de fetita, doar ca are o incapatanare in ea, cateodata....
A nins pana la urma in Bucuresti ? Aveti zapada ?
Elena, nici la voi nu este zapada ?
Va trimit eu, cu cea mai mare placere !
Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !

Nina, mami de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

sinzi_ana spune:
Va salutam si noi in prag de serbare...maine ne vom intalni si noi cu mosu de la gradinita...
I-am facut toate analizele lui David si se pare ca nu are nici un motiv clinic sanatos pentru senzatiile lui de voma...un pic ceva de bila, dar nu de bagat in seama...pediatra spune ca ea crede ca nu mananca suficient si ne-a trecut pe vitamine...
Eu mereu m-am plans ca e slab, dar in ultimul timp chiar a mancat mai bine, si se vede si la cantar...
Azi am facut ultima analiza, echo...
In rest...David a cam devenit dependent de Thomas, trenul. Are un joc pe V-smile (tv) pe care il joaca cam mult timp...si se milogeste de noi sa il punem, are un costumas cu Thomas pe care il poarta de 3 zile...si mai are o locomotiva Thomas cu care doarme...
Bineinteles ca Mosu ii va aduce tot un tren Thomas (cu sine de data asta!!!)....
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David