Scandinavii stiu DC... (93)
Raspunsuri - Pagina 7
lilanda spune:
hehe, Base le da medaliile...si li pupa iar pe fete!!
Hai ca facusi un cont aici.
user name: scandinavi.... va ofer parola la cerere.
hai ca ccc chiar ma duc...fornaie jivina linga mine
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
aia cu "ma iubeste fomeile" o cant si io ... doruletz, trimite-mi adresa de mail
bravo, Romania!
mie imi place Lost
Sabina spune:
Romania are 2 jucatoare in 7-le mondial.
Lilutza, da parola la fata.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mihaela_s spune:
Bravo fetele de handbal!!!
lil' io vreau, ca tocmai ce-am facut poz(n)e si le pun direct.
sabinutz am ascultat compozitiile, mi-au placut!
xeno,
Ma iubeste femeileeee si e moarte dupe mineeee!
eu ii ascult pe carcotasi cu melodia asta, o canta uneori in emisiune
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
lilanda spune:
Va trimesei cuvintelul de intrare. Hai sa stabilim ca cine vrea parola sa o afle de la ala care o stie si care e online sau vine primul (dupa postare), daaa?
Iar in contul ala, ne facem albume separate sau punem poze toate la gramada???
Io azi ma plimbai cu tractoru' (la o ferma de brazi), alesei bradutu', Niels il forfeca, furam tratati si cu un fel de vafe facute la foc de tabara...a fost fain, ce mai :-))) Am impodobit copacul, da' pun poze miine ca mi-s descarcate bateriile de la camera..
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
lilanda
io mi-am facut album separat si la gramada putem pune din alea de la cheful scandinav
wow, ce fain, sa-ti alegi bradu' cu tot tacamu :-)
mihaela_s spune:
zic sa facem albume separate daca putem face atatea
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Sabina spune:
lilutz, luat parola, distrat de minune si pus 2 photo.(le stiti, da sa fie acolo)
eu am pus in album separat...da acu...stiu io cum e mai bine? mie imi e indiferent.Ar fi simpatic si la gramada:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.