Scandinavii stiu DC... (93)
Raspunsuri - Pagina 6
Rayuela spune:
Cit mai e din meci?
Lasa adusco,oricum au reusit fetele ce nu au mai reusit baietii de o suta de ani.Bravo lor!Sper sa iasa romanasii azi la Universitate,cica o sa le sarbatoreasca oricum!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
lilanda spune:
Mai frate, ce protar au rusoaicele!!!! De 5 minute nu reusim sa marcam
Mai sint vreo 6 minute din meci si scorul e 27-19 cu rusoaicele in atac...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
cand am plecat eu de la tv mai erau 9 min si scoru 27 la 19 pt rusoaice
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
Bai ce ma-nerfeaza e ca nu poci Domne, sa ma exteriorizez...latra Ilie; crede ca ma stringe cineva de git . E 27-22
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
La Daneji pe TV2..e 28-23 si final..
Bravo Romania, oricum
Sabina spune:
5 goluri e onorabil, oricum, locu 2 in lume e extraordinar!
Bravo Romania!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
ma duc sa aerez catelul si ma-ntroc...(hai ca deschid io un cont pe yahoo de poze, cind vin)

Edit: Base le pupa pe fetilii noastre..il vazui si pe Tariceanu in tribune
Rayuela spune:
Bravo romancutzelor!
Eu pleznesc de mindrie oricum,au facut treaba buna,si astept sa vad bucurie la romanashi,nu boceala,pentru ca sint vicecampioane mondiale mey,adica nu de ici de colo!![]()

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
iren spune:
Bravo la romance!!
Io n-am vazut nika, da noroc cc ca ma uit la voi ![]()
Rayu, io am ambele melodii, da vreau neaparat sa-mi ia sortzu CD din Ro, cin se duce iar in decembrie asta daca nu-l bag in pm pin-atunci... ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada