Scandinavii stiu DC... (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Salutare, lume!
Io fesei ieri toata ziua la spital, sa-mi pun Mirena (sterilet cu hormoni) ca n-a putut doctoritza sa mi-l puna la cabinet, cica uteru meu fugi intr-o parte, shi nu poa sa coteasca pe col, asha ca m-a morfinizat fro 15 minute in sala de operatzii, shi gata! Eram cu inima-n bikini, nu-mi place ideea de adormire comandata, shtiu de unii care nu s-au mai trezit...m-a shi curatzat nitzel, asha, ca sa puna tot in circa asigurarilor, care-o sa dea in boala, oricum is pe lista neagra la ei, ca vizitez doctorii prea des , acu, cin or sa vada shi billu de la spital particular... In fine, m-am odihnit nitzel, shi pe la 3 juma am taiat-o spre casa mai mult spargind blocada, ca nu voiau aia sa ma lase sa plec, cica-s ametzita, aveam o tensiune de 8.6 (86)mi-au virit pe git o cafea super tare, sa-mi creasca tensiunea, tzacanitzi! Asha, shi vreau sa ma laud ca aveam o logoree in germana, moama, ca nimeni nu vorbea engleza, naiba sa-i ia, asha ca le-am impuiat urekile cu povestirile mele in germana despre plozii mei, shi cum i-am lasat io cu tati acasa ...care tati era sub stare de shoc cc cin am venit, a zis ca nu mai sta cu ei never ever - pina data viitoare
Acu is bine,k sper sa nu-mi faca fitze creierashul, sa ma convinga ca io de fapt simt porcaria aia inauntru, cin io nu simt nika
Gata, am aberat destul!
Viku, merci mult [ faza de sus era una din generatoarele de emotzii negative , a doua era ca ma nerfeasa barbatu, care-a-nceput sa vina acasa ca la hotel, pleaca tirziu la servici shi vine shi mai tirziu seara, i-am zis ca daca nu-shi revine il bag in ma'sa, ca bani pt plozi poa sa trimita shi prin poshta, ca oricum nu prea e prezent...gata, m-am mai descarcat nitzel, ma mai apuca shi pe mine...
Sabina, tzi-am ascultat compozitzia, suna tare bine, decit ca nenea ala a vorbit cam mult, mai ales ca shi-n germana
Annie, poze neaparat!
Restu lumii, pup shi sa avetzi o zi faina!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

iren stiu ca ai simtu umorului de ce ti-ai pus mama sterilet, daca al tau nu prea da p-acasa? aaa, ziceai ca vine ca la hotel ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Irenutzu, ce sa zic, n-am avut rabdare sa tai partea aia din imprimare, am si uitat cum se face :))
relax, trec si starile proaste de la Mirena,(asa am auzit) si daca nu, il scoti si gata.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Revin la "LOST" ca ma uitai ca inecatul ca 6 episoade cap coada la rand.
Fara a intra in detalii pe o insula populata de supravietuitorii unui accident aviatic bantuie o creatura infioratoare, ingrozitoare, inspaimantatoare care ii terorizeaza pe bietii socati aparand de te miri unde cand se simt si ei mai bine.

Pai bine Ghia, daca aflam eu de scenariul asta mai inainte nu ma duceam cu soacra-mea la casting si lua rolul sigur? A?

Unde mai pui ca se reduceau costurile/episod la jumatate ca ea putea sa joace si nemachiata.

Revin

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

io nu suport sa ma mai uit la meci, a noastre nu gasesc deloc poarte, iau bataie de le suna apa'n cap

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Xeno
Adela, pai d-aia s-au inventat call girl-urile, vine omu la hotel, suna oama, etc...
Sabina, nu-l scot nici de-a naibii, ceee, io m-am kinuit atita ca sa-l scot?? Shi starile de nervi le am de dinainte de Mirena, asha ca dau vina pe sotz pentru asta, nu pe sterilet

Din capitolu trecut am retzinut asta:
Viata,e ca parul din
Scurta,si plina de kakat!
shi vreau sa zic cc ca

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

bey,ziceti si voi ce fac fetili la handbal,ca io nu poci ca sa vaz meciu!
Hai Romanioooo!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Rayu, lom bataie la scor, a noastre parca's nauce, iar rusoaicele sunt bune cu draci.
macar am jucat finala, e lucru mare.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Irenule,aia cu viata de kakat o zice Mihai Margineanu,e unu care cinta un fel de lautareasca cu niste versuri de faci pe tine de ris.
versurile le-am gasit ,da muzica nu stiu de unde sa o dai jos!
Ia aici:
www.versuri.ro/versuri/jjdie_mihai margineanu_jeana.html" target="_blank">Jeana
www.versuri.ro/versuri/jilgk_mihai margineanu_ma iubeste femeile.html" target="_blank">Ma iubeste femeile

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput