Scandinavii stiu DC... (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

vreau si io contu si parola!

bre io zic sa punem poze la gramada in albume separate
adicatelea facem albume pe ce teme vreti voi: scandinavi la gradinita, epoca de aur, chef la scandinavi, pui de scandinavi, animale scandinave (sa pun si io pisicii) etc etc (propuneti si voi) si punem acolo poze la gramada! intelesarati ceva? pareri?

da' adresa de mail pentru mp3-uri facurati?

xeno, ii gasira pe loshtii aia? pai cica nimenea nu stia dinainte scenariul urmatorului episod, era ultra mega secret!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Mijtoooo pozeleeee....
Sabina, nu stiu ce facui si cum, da' m-am trezit cu subalbum in albumu' tau...acu' le las pozele sa se incarce, ca-s multe) si dupa aia, mut albumu'...OK??
No, hai sa le punem separat si dupa aia, vorba lu' doruletz le amestecam pe epoci, nu???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

tot io
Nu poci muta albumu'...asa ca pe mine ma gasiti sub Sabina...io acolo-l las abscons, ca nu mai stau sa-ncrac iar treijde poze

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lil, am vazut, asa am patit si eu si am pus la Adela:)))
ar trebui un link pe prima pagina la deschidere! sau nu???
Doruletz, zi daca ai apucat sa asculti sau nu, ca sa stiu ce pregatesc pt alain:)

prima piesa puteai s-o pui Gepetutei linistita:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mah, io cin vad intrebari www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64614" target="_blank">d-astea rinjesc ashea, nu melancolic, da cu nostalgia inocentzei, uf, nush cum sa ma iesprim!
Vazut pozele

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Gata...ma mutai la locu' meu :-))
Sfat ptr. incepatori: fiti siguri ca faceti subalbum din "Scandinavi" si nu din albumul altuia, asa ca mine
...si din pacate, pozele mele nu mai sint in ordine cronologica...da' intelegi voi ceva

Mergi la inceput

hihhi...mihaela, am avut si o poza ca a ta; aia din camera cu postere!!!) Tin minte imprimeu' :-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Primesc si eu parola fetele?

Muahaha... fusei la Cora... Am ramas marcata pe viata. Valeleuuuu... ce viespar!

In alta ordine de idei: am un sentiment acut de vinovatie fata de Ana. M-a scos din fire azi si-am tipat la ea atit de violent c-a inlemnit saracuta... Se uita cu ochii aia mari si albastri la mine si nu intelegea ce am... Bleah... acu' imi pare asa de rau... . Sint in pom cu nervii. Mi-au pus capac ultimele 2 saptamini cu minim 14 ore de munca pe zi. Da' ea n-are nici o vina. Fir'ar sa fie... Acu' am dus-o la soacra-mea si mor ca nu pot s-o iau in brate si sa-i spun a mia oara pe ziua de azi cit de mult o iubesc. Offf...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pegasule....se mai intampla, lasa ca o sa uite...si tu la fel :)

ce poze faine din copilarie aveti!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput