Scandinavii stiu DC... (93)
Raspunsuri - Pagina 6
Rayuela spune:
Cit mai e din meci?
Lasa adusco,oricum au reusit fetele ce nu au mai reusit baietii de o suta de ani.Bravo lor!Sper sa iasa romanasii azi la Universitate,cica o sa le sarbatoreasca oricum!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
lilanda spune:
Mai frate, ce protar au rusoaicele!!!! De 5 minute nu reusim sa marcam Mai sint vreo 6 minute din meci si scorul e 27-19 cu rusoaicele in atac...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
cand am plecat eu de la tv mai erau 9 min si scoru 27 la 19 pt rusoaice
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
Bai ce ma-nerfeaza e ca nu poci Domne, sa ma exteriorizez...latra Ilie; crede ca ma stringe cineva de git . E 27-22
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
La Daneji pe TV2..e 28-23 si final..
Bravo Romania, oricum
Sabina spune:
5 goluri e onorabil, oricum, locu 2 in lume e extraordinar!
Bravo Romania!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
ma duc sa aerez catelul si ma-ntroc...(hai ca deschid io un cont pe yahoo de poze, cind vin)
Edit: Base le pupa pe fetilii noastre..il vazui si pe Tariceanu in tribune
Rayuela spune:
Bravo romancutzelor!
Eu pleznesc de mindrie oricum,au facut treaba buna,si astept sa vad bucurie la romanashi,nu boceala,pentru ca sint vicecampioane mondiale mey,adica nu de ici de colo!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
iren spune:
Bravo la romance!! Io n-am vazut nika, da noroc cc ca ma uit la voi
Rayu, io am ambele melodii, da vreau neaparat sa-mi ia sortzu CD din Ro, cin se duce iar in decembrie asta daca nu-l bag in pm pin-atunci...
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada