Scandinavii stiu DC... (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Chatonel,bine ai venit in poienitza!Io nu pot decit sa ma bucur,cit mai multe frantzuzo-scandinave in poiana(dorulet stie de ce)
In alta ordine de idei,lilutzu,m-ai distrat rau cu visu!Cre'ca o sa fie foarte jelos brasoveanu meu,ca la el in vis nu apar decit eventual sa-l cicalesc si sa tzip!
Nici eu nu pot sa ascult compozitia Sabinei!
Si hop si io cu poze,da din pacate aia de hipioata nu iese neam,dar am pus asa:
Rayu la 3 ani,aia cu pampoane in prim plan
Rayu la opshpe,undeva la munte
Rayu la douazeci,plina de fum si fumuriSi preferata mea,mamalurayu,dedicatie speciala pentru tatalutoma.din pacate nu am nici nasu lu maman,nici ochii verzi nici...dintii!Vedeti bre ce dantura de actrita?
Si bey,nu va mai luati de astia care au facut litere...io-s un exemplar!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Mi-a venit o idee,facem un album comun,cu scandinavii cind erau ...copilashi?Haideti ma,sa ne ridem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

multam de primire, Rayu !
Vazui pozele si ma distrai, la 20 esti copia Oanei Sirbu
As avea si io ceva poze distractive de pus, da nu le am cu aparatul numeric, asa ca .... poate sapt ce vine, cind motanul meu va fi in vacanta si dispus sa faca eforturi pentru dulcineea lui

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

facem, facem ... da' io nu poci participa, ca nu mai am nici o poza din copilarie :-((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Buna ziua...se face deci si in poienita retour a l'enfance? :D. Marfa. Despre party:
Au fost 20 de Pippi si o scufita roshie.
Sectorul nostru a castigat concursul de intelijenta pentru care motiv m am ales cu o coarda si o carte de colorat.
I am impuscat cu proiectile de paine (de alea de se sufla prin pai) pe sheful diviziei respectiv pe dom Director. Supervisorul meu mi a spus sa profit, pentru ca o data in an poti face asta fara teama. Oricum ei au inceput :D.
Pe scurt, am mancat, ne am distrat, poze nu pot sa va pun ca is nasoale, da o sa alef din alea profesionale pe care le primesc luni una cu frumoasa mea costumatie de Lolita :).
We fain sa aveti si...Vive la Revolution!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

rayu ce poze de poze (mai ales aia la 18 ani!) Imi luasi ideea cu albumu', tocmai voiam sa propun. si nu numai cu poze din copilarie, facem mai multe sectiuni si pune care ce poze vrea bre, e la liber! facem o adresa adresa pe yahoo si trimitem si mp3-uri acolosha. Io vreau s-o aud pe Adela iar de compozitiile Sabinei m-a tot intrebat si Alain (de asemenea a vrut sa stie cand a terminat conservatorul, ce profi a avut, ce numar la pantofi etc ... asta cand e vorba de muzica innebuneste de tot!)

mihaela, habar n-am, se maritase inca din facultate cu un medic tot de p'acolo de la voi, era mai mare cu fro 10 ani adica avea si el spre 30 si noi ziceam p'atuncea ca e mos!!(ce ti-e si cu tineretzea asta!). Dupa facultate cerceta si ea ca mai toti dintre colegii mei si o fi plecat si ea din tara tot ca majoritatea.

stati bre ca va scriu CV-ul acus, sa scap numai de lipitoarea asta mucoasa ca scrisei cu un dejt!

fuseram iar pe la magazine, ii luai o caciulitza piticaniei ca umbla biata cu una de ziceai ca-i cupil adunat de pe ulitza de la Dâlga. O probaram adineauri si Alain cica: "bine ca ridicolul nu ucide"!

Mai viu,
care face adresa aia comuna?

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

nu poci s-o ascult pe Sabina
am vazst pozele lu' rayu, io n-am ce pune la album...adica as avea o poza de grup de pe can' aveam vreo sapte ani, eram cu frate-miu si restu de sapte surori, da' astept sa-mi aduca mosu' aparat foto digital ca tocma' i-am facut snitele.
(mi-s sadica...eram cu pisica si barbatu-miu in pat la tv, si zic;
"ma'c sa fac neste snitele, oare o sa-ti placa?"
el de colo;
"daaaaaaaa"
"ah, nu cu tine vorbeam, cu pisica")

inc-o faza si ma'c la somn pan' la meci ca am o migrena crunta.
deci nu stiu cum am intrat intr-un fel de chat, hi5, si habar n-am cu ce sa mananca, da' azi am primit pe mail un mesaj de acolo, initial mi-o picat fatzalaul

hi5 Xeno has sent you a hi5 message

alarma falsa, nu era xenocidu', da' io mai astept

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Pe mine nu ma bagati la facut ceva cu calculatoru,ca stiti ca sint avion!
Doruletule,iesti de groaza bre,auzi la ia ma,lipitoare mucoasa!!
Anette extreme,bine de tot fazele de la chef,am avut io un filing cu alde Pippi,nu?da sa nu ne pacalesti ca vrem poze cu Lolita,muah!!
P.S.-pentru toata poienita,imi cer scuze pentru apucaturile alea de acu doo zile,am trecut printr-o pasa mai proasta,si eram cam melancolica,da ma intelegeti voi,da?

Mergi la inceput

Adusco esti de groaza lumii,bre!De dialogu cu pisica,zic!
Si am uitat sa-i zic chatonelului ca asta a fost teroarea tineretii mele,asemanarea cu Oana Sirbu!Hahahah!noroc ca am imbatrinit si acu nu mai seman cu nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Annie, vezi, cu Mihaela erai cea mai originala

Rayu,bestiale pozele daca imi dai adresa ta iti trimit si tie compo.

bre, io nu dau poze din copilarie, ca eram prea urata:)))

da una de la 21 tot merge:))a fost anu meu de glorie, cu cele mai mari succese posibile, incepand cu primavara extrem de fasta profesional si culminand cu sfarsitul anului cand a fost Sofia conceputa.
http://photobucket.com/albums/d199/Sabinelu/?action=view¤t=happysabina.jpg

sa nu va speriati, da? ma dadusem cu ruj:)) si cu rimel:)) era pt un pliant la un concurs de compozitie, da am trimis alta pana la urma

Doruletz, am terminat in 2003, am avut ca profi pe Tiberiu Olah genial, a murit la o 3 sapt dupa ce-am nascut-o pe Sofia, am simtit ca mi-am pierdut un reper extrem de important in viata) si pe Doina Rotaru.Ai putt downlada de-acolo? ca sa pun unele despre care se zice ca sunt postenesciene:)))

care nu puteti sa luati dati un mail cu adresa voastra(din DC, ca Pm am prea multe si tre sa sterg o groaza:D)

adresa vreti pe yahoo sau pe gmail? ca gmailu e mai mare

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput