Scandinavii stiu DC... (93)
Raspunsuri - Pagina 3
Sabina spune:
:((
ma oftiiiiiiic.da zicea acolo ca poooot 
aaaa, Lilitza a auzit!!!!
ehehehe....e exact stil bach!! aveam 18 ani si exersam:)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
aschiutza spune:
Si eu am putut sa ascult. Fain, Sabinutza, mai vrem!!!
Edit pt Adela: ca amu se pierdu raspunsul meu la subiectul inchis si poate nu-l vezi: multzam de poze, arata fain, mai ales gara...Pe matusa o chema Cecilia Popescu, m-as bucura sa o cunosti :).
----------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
chatonel spune:
la mine nu merge si pace :( ma oftic tare 

lilanda, lautarul era la o circiuma prin bucuresti 
Toulouse, la ville rose
Sabina spune:
va mai pun!!!
tot una mai soft, tot de la 18 ani, dar si jumate:)), prima piesa pe care mi-am auzit-o vreodata cantata(Jena, 13 martie 1998, la un curs de muzica de camera)
http://www.badongo.com/file.php?file=inventiune+modala+pentru+2+viori2005-12-18_two+violin+jena+98mp.mp3
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mihaela_s spune:
doruletsu' hai ca ma lamuri maman, e la mine in vizit si cum ea cunoaste personaliati din zalau, uite ce am aflat: mama ii cunoaste bine pe parintii ei, nu sunt chiar personalitati, dar pe linie de serviciu mama ii cunoaste bine. si stiu si e facultate a/ai facut
. Si mi-am amintit ca am citit la un moment dat aici.
Concluzia: o stiu pe Ioana, dar nu personal, din vedere. sunt curioasa, mai stii ceva de ea?
lil' spor la ales/impodobit brad! Vrem sa-l vedem!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
aschiutza spune:
Mie asta mi-a placut si mai mult...
. Cind mai treci prin Germania, esti invitata pe la mine!
----------------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Adela99 spune:
aschiutza n-o cunosc pe matusa ta ... si cum faceti voi de-o puteti asculta pe Sabinutza, ca nici io nu reusesc ;.( ... detalii, va rugam!
si io stiu ce-o facut/terminat doruletz ca ne spuse aici la scandinavi ... si unu' din rezultate e roscatziu :-)
Sabina spune:
adeluci, mergi pe link si undeva sus scrie
Click here to download file "two violin jena 98mp.mp3"
mi-a venit o idee..fetele, voi cu ce-ati ascultat? cu winamp?ca cica e file winamp.
Sabina si
chatonel spune:
Adela, nu-s ce sa spun, se poate sa fie de la firewall... eu am reusit sa o ascult pe sabina la compu din camera, care e in retea cu cel ce are firewallu.... altceva nu vad ce-ar putea sa fie.
ps.
io ascult cu player windows.
Toulouse, la ville rose
Sabina spune:
aschiutza
, multumesc frumos , uite, promit sa mai pun una recenta in curand, ca sa ai timp sa retragi invitatiunea![]()
voi nu mai ziceti nimic?
adela, vreau si eu cantecele, iti trimit adresu meu pe PM.
Sabina si