Scandinavii stiu DC... (93)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Adusca, poate a terminat si literele (adavaru e ca's numa fro 28-29 cat poa' sa'ti ia?) da atunci inseamna ca a baut apa dupa enciclopedistii francezi

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata
Io am "motivat" ieri, ca fusei si io la hipermarche, in Flensburg . Azi vreau sa ma duc sa-mi aleg pomu' si sa-l si fac, eventual :-))
First: adusca, nu te speria ca daca se misca buba, nu-i nici un pericol!!! Daca ii si dureroasa, atunci sigur ii o infectie locala :-))
Adelucci, daca nu rezolvi cu castelanca (), io-te aci un www.badongo.com/index.php?affiliate=100006" target="_blank">site pe care iti postezi matale mp-3-ul (la fel ca si pozele) si apoi ne dai adresu' unde sa facem auditie
vik, nu-i nici o frutuna, nimic pe-aici...serios. E chiar foarte frumos. E soare puternic si cam ger...da' atit. Poate-o fi de la narancea
rayu, te visai azi noapte. Erai intr-o poza, sexoasa toata, intr-o rochie neagra, cu spatele gol si cu decoletu' de la spate, pina gios de tot....huuuh
mihaela, ia treci frumos si tu pe lista mea.... Mai, sa stiti ca io va-nteleg, da' sper sa nu va lase inima (nici pe tine, nici pe itsmentuta), sa ne lasati asa, chiar acu' inainte de-a scoate recordul la suta de capitole...:-))!!!
Cu forumul; mi se pare ca e cel mai dinamic si mai interesant forum romanesc. Sint aici useri isteti, destepti si discutii interesante. Insa....io-l vad cumva polarizat; exista tabere care abia asteapta semnalul se se arunce la jugulara...si o fac agresiv, violent chiar. Insa cel mai tare ma deranjeaza bascalia (pe care o vad opusa ironiei) aia in care vrei sa pari glumet si destept cu orice pret si arunci din tine rautati gratuite, fara sa tii cont ca, la urma urmei, tinta rautatilor tale e om si el .
Ma duc sa dau o tura in zona fierbinte si-apoi sa-mi iau bradu'...revin curind
Pup iu all-all si domenica placuta!!!
Edit: buhahaha...de la ZZ vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

http://www.badongo.com/file.php?file=Inventiune+in+fa+diez+minor2005-12-18_Invention+Fa+fiezmp3.mp3

ia vedeti daca merge.E prima mea compozitie "de aratat" ca sa zic asa

scuze adelucci ca m-am bagat io repede, da cum eu n-am poza din tinerete, ma laud si eu cu ce pot:))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

na ca doruleatza ne-a lasat cu ochi'n soare, nu vra sa dezlege misteru' (sau poate vra sa ne tina incordati?).
terminai si sticla de ceai intre timp, tigari nu le mai stiu numaru', si-n asteptarea meciului de handbal dau si io o raita pe la anal sa vad cine si-o mai bagat "coada" pe-acolo (nu ca m-ar interesa, da' sta barbatu-miu cu ochii pe mine ca pe butelie sa vada ca am un moment liber sa ma trimita la bucatarie)

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

si io vreau, si io vreau sa fac literele intr-o buna zi... da cred ca voi ajunge la asta abia la pensie!!!!
Multumesc de primirea voiasa, dulcineelor :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Sabino, dadui de Chopin si Liszt p-acolo, nu reusii sa ascult compozitia ta (cre'ca's si nauca).
chatonel, bine c-ai venit.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

sabina, nu merge. Am incercat si io sa uploadez o poza- a mers si un cintec- n-a mers :(

De fapt, merge la incarcat, dar cind dai la descarcat cintecul, sare la pagina de inceput, unde se incarca ....

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Bine te-am gasit, adusca :) Si bine v-am gasit pe toate fetele vesele de-aci!!!
Ia uitati ce poza va pusei
http://www.badongo.com/pic.php?file=lautar2005-12-18_DSC03836.JPG

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

tot io! Mp3-urile nu sint acceptate, doar formatele de mai jos:

What types of files can I upload to badongo.com

We accept the following:
Image files: .jpg .png .gif
Video files: .wmv .avi .mpg .mov .asf .asx)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Io o ascultai creatia Sabinei Stii la ce ma duse gindu' cind o ascultai?? La compozitiile pentru clavecin ale lui Bach ()bre, sper sa nu spun o prostie ca nu mai ascultai de mult muzici de astea!!)...Bravo si iar bravo!!!
Hai c-acu' chiar plec
chaton, qui e lautarul??? :-))

Edit: mi-e imi merge linku' Sabinei...tre' sa-l deschizi din mesajul de downloadare de sub Title bar "Click here to download...blablabla"

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput