Viata in Germania (29)
Raspunsuri - Pagina 4
Camelia spune:
A scris Alina acum cateva zile adresa magazinului din München.Eu doar o copiez.
Deci: G.Binder Gmbh
Auenstr.80,80469 München
tel:089-2010838
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
aschiutza spune:
Papadie, multzam fain! Am sa ma uita sa vad cind vor da vreo reluare si te anunt .
Lili_Ka iti fac lista cind ajung acasa de la servici, ca sa le iau titlurile corect.
Mai mi-ati facut o pofta cu bunatatile alea de la magazinul din München. Care ati incercat varza acra, e buna? Brinza mi-i se pare o tiruca cam scumpa pt bugetul conului Fanica, asa ca va cam astepta....
Care vreti puteti sa ma vedeti in pozele de la Winterzauber, Braunschweig 2005 pe situl www.dance4ever.de . Sunt la trupa de Internationale Tänze si dupa numele ales acilea pe site ar trebui sa ma descoperiti repede... Ia sa vad care descopera cel mai repede care sunt .
----------------------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
tinatache spune:
quote:
Originally posted by Camelia
A scris Alina acum cateva zile adresa magazinului din München.Eu doar o copiez.
Deci: G.Binder Gmbh
Auenstr.80,80469 München
tel:089-2010838
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
mersic, n-o vazusem!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
Sinteti intradevar f harnice si mi-ati facut o pofta...
Eu de facut curatenie mare am facut, de pregatit insa nu pregatesc nimic in afara de cadouri, ca noi sintem invitati ca de fiecare an la familia sotului. Cadourile le avem luate deja, super impachetate, ca la noi e o nebunie prin magazine si le-am luat din timp.
O saptamana placuta va doresc,
Himmelsduft
calut
tinatache spune:
Sarbatori fericite la toata lumea!!
intrebare: stiti cumva unde pot gasi stofa la metru imprimata cu Winnie Pooh, Mickey Mouse si alte animale din astea exotice? Ca lenjeriile facute de ei mi se par cam scumpe si nu stiu daca merita banii. Mai ales ca noua ne poate face bunica tot ce vrem, numa' material sa avem.
aschiutza, ai cumva o bluza neagra in poze??
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by Himmelsduft
Christel: citeva urari de craciun pe germana
1).
Der helle Glanz des Weihnachtssterns
erstrahle Euch im Herzen,
in Euren Seelen spiegle sich
das wahre Licht der Kerzen.
2).
Ich wünsche Ihnen ein frohes, besinnliches Weihnachtsfest und für das Neue Jahr viel Gesundheit, Glück und Erfolg.
3).
Ich wünsche Ihnen zu Weihnachten den Segen Gottes und den Frieden, der höher ist als alle Vernunft, dass er unsere Herzen bewahren und stärke in Jesus Christus, auch im nächsten Jahr.
Sper sa fie macar una potrivita.
Himmelsduft
calut
Super frumos ... mai ales prima poezioara.
Pe mine m-a corectat mai de mult o nemtoaica ... nu tocmai frumos, dar a fost bine ca am mai invatat putin ... dau si eu corectarea mai departe: in germana nu se spune "viel" Gesundheit! ci doar Gesundheit ... nu ma intrebati de ce nu poate sa fie si "multa" ca doar asa-i bine ;), dar cica nu exista in germana acest termen!
Sper ca n-am deranjat pe nimeni
Toate cele bune!
Irinusha & Cris (03.05.04)
vikinga spune:
Te-am descoperit aschiutza! Eu asa cred:) Ce fel de dansuri faci?www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
aschiutza spune:
Hihi, poti sa verifici repede la scandinavi daca m-ai descoperit 8desi greu nu e, ca mi-s aia mai pricajita din tablou). Le zice dansuri internationale..facem dansuri populare sau pe ritmuri populare din toata lumea. E foarte fain, ca nu e musai sa stii pasii, te invata instructorul sau ti-i reaminteste daca dansul a fost deja facut. Imi ia stresul cu mina chit ca e seara tirziu...
Te vazui si io la scandinavi, ma da ce par frumos ai!!!!
-----------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Himmelsduft spune:
Irinusha: Suport observatii, asa ca nu-i problema. Eu intotdeauna scriu viel Gesundheit, iar la Firmpatin (nasa de la Firmung) a mea care e Oberstudienrätin tot asa ii scriu si nu mi-a zis nimic niciodata, bineinteles ca nu ii scriu in fiecare an aceelasi lucru.
Am si eu fetelor o intrebare: parca citisem ca una dintre voi recomanda o traducatoare din Nürnberg daca nu ma insel. Imi poate da cineva adresa si nr de tel? Trebuie sa fie legalizata sau cum se zice mai bine sa fie amtlich beeidigt. Mersi mult.
Va doresc la toate Sarbatori fericite si pentru la anul implinirea tuturor dorintelor,
Himmelsduft
calut
tinatache spune:
aschiutza, tu esti aia cu bluza neagra, numai ca ai 2 feluri de poze, am vazut una la scandinavi cu bluza galbena.:))
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius