Bebelusi de martie - aprilie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 7

adrianafedorca spune:
neata
intru si eu pe fuga sa va zic ca minunea s-a intamplat...intrati la umanitare la subiectul cu Alinutza....
va pup si promit sa intru mai tarziu sa va mai povestesc de noi....va spun doar ca ieri cezar s-a ridicat in picioare in patutz
Adriana si bb Cezarica
Sarbatori fericite
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

rp spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI! Bubu si Martijn, sa cresteti mari si sanatosi.
Alessia, insanatosire grabnica si spor la colindat. Sa faceti poze.
Ako, ce simpatici trebuie sa fie pamatufii cind se joaca impreuna... Si noi avem prieteni in Iasi care au gemene de 6 luni. Mergem de Craciun sa la vedem, abia astept. Cu baita noi facem in fiecare seara. In "Mama si copilul" scrie ca omul de cind se naste pina la adinci batrineti trebuie sa faca baie zilnic.
Nino, l-am vazut pe Alex cu Mosu'. Tare frumos si mare este; si tu ai aratat foarte bine. Ai mincat sorici ieri?
Daria, ma bucur ca a fost bine la petrecere si Brien a fost cuminte.
Noi am cumparat brad ieri si miine cred ca il impodobesc, am cumparat si cadouri pentru toata lumea, deci sintem pregatiti.
Ieri Mara m-a miriit toata ziua, Cristi a fost la birou toata ziua si asa ma deprima duminicile singura incit am decalat plecarea la mama, plecam de vineri, de asta impodobesc bradul de miine. Am sa fac poze.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)

mamacita spune:
LA MULTI ANI ALEXANDROS SI MARTIJN!
gegea,uite,la "make your own babyfood":
http://www.foodshare.net/toolbox_baby02.htm
Si succes cu metoda de adormit:iti trebuie timp,rabdare si nervi de otel,caci mititeii stiu cum sa ne franga inima cu plansul lor,de-ti vine sa te duci din minut in minut sa-i iei in brate sa-i pupacesti(m-am mai "scapat"si eu)!
alessia,sanatate multa,ai grija sa nu faci otita,nu-mi suna a bine urechile astea infundate!Incearca niste picaturi de urechi sau putin ulei incalzit intr-o lingura cat sa-l poti suporta pe mana,din care iti pui cu pipeta in urechi,pe rand,apoi vata.
Spor la colindat si petrecere frumoasa,pupa printesele chiulangioaice!Eu nu obisnuiesc sa strig catalogul,dar asta nu inseamna ca nu se simt absentele nemotivate.Doar ca nu le exmatriculam
Nu esti sanatoasa sa faci curatenie la orele alea si bolnava!!!Si mai spui ca esti puturoasa...Pai atunci eu cum sa-mi spun,care de cand cu faimoasa metoda,dorm cate 7 ore legate?!Si doresc si la altii!
adriana,bravo,esti tare si meriti toata admiratia si consideratiaSi
pentru Cezarica!
ako,imi pare rau sa contrazic cartea "Mama si copilul",dar baia zilnica indeparteaza barierele naturale tegumentare si ne expun la tot felul de infectii.Corect(cel putin asa am invatat si asa ducem mai departe,dar nimeni nu detine adevarul absolut)ar fi dus la 1-2 zile si baie saptamanal.Asta la adulti,la bebei poti sa-i speli zilnic pana la 1 an,nu patesc nimic,dimpotriva,multi se relaxeaza si se distreaza.Da-ne si noua link-urile unde ai citit altfel,sa ne mai documentam,poate au oamenii motive sa afirme asa ceva.
rp,intr-adevar deprimante duminicile singura,mai ales in apropiere de sarbatori.Astept cu nerabdare pozicile cu bradul impodobit si mai ales cu fatuca Marei cand l-o vedea
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

rrox3 spune:
La multi anisori frumosi Bubu si Martjin
!!
Andruzza nu toate sucurile Hipp au zahar, cele doua pe care le bea Ioana nu au. Sucul de mere nu ii place nici Ioanei, degeaba i-am facut si inca din mere din livada proprie de la tara
Oanamc Mai ce harnicuta esti! Felicitari Letitiei pentru viteza in patru labute si multimea de dintisori!
Mamacita incearca Let's go, bineinteles. Ce daca nu e mergator? Daca se simte mai bine cu ei, e OK.
Alessia Pai cum vrei tu sa te faci bine, daca in loc sa dormi, faci curatenie generala toata noaptea?! Ai grija cu urechile, poti sa te alegi cu o otita si n-ar fi placut deloc. multi si distractie placuta cu Dana si Sara! Si fa-te bine repede!
Ako eu ii fac baita Ioanei la 2-3 zile. tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

danna_J spune:
Mamicile mele dragi si burticile mele iubite,mi-e dor de voi, simt ca am pierdut contactul cu postarile voastre, dar in inima mea sunt langa voi, si langa puiutii vostrii:am o felicitare pentru voi:www.angelfire.com/in3/amazed/MaryDidYouKnow.html" target="_blank">http://www.angelfire.com/in3/amazed/MaryDidYouKnow.html www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina www.geocities.com/alinalumina" target="_blank">Alina-Lumina (site) Craciun fericit!

danna_J spune:
Avem musafiri intr-o ora, eu sunt in pijama, Narcis doarme, Sara e in patutul pliant din living cred ca a adormit si ea... dar nu conteaza azi vine Amalia la noi, casa mi-e intoarsa pe dos, vreau sa-i demonstrez Amalia cine-i mai puturoasa
abia astept sa ajunga, si la voi timpul trece mai repede cand stati pe net ? Si bucuria cea mai mare este ca ALINA va putea avea operatia datorita voua
...Cred ca suntem cele mai unite mamici si cele mai frumoase de pe acest forum! Haideti sa ne facem promisiunea ca vom ramane impreuna asa toata viata! Sa facem o 'fratie'! Si sa serbam in fiecare an o zi a noastra, sa avem o intalnire undeva... sa vedem copilasii cum cresc in fiecare an si cine stie, poate vom deveni si familie unele dintre noi!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina Lumina www.geocities.com/alinalumina" target="_blank">Alina-Lumina (site) Craciun fericit!

carmissis spune:
LA MULTI ANI! ALEXANDROS siMARTJIN! sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
GEGEA- multumesc pt. informatiile de aseara, in final am reusit sa realizez micul album intre baita, mancarica si ...joaca.
ALESSIA- multumesc pt. info. despre periute si paste de dinti...din pacate in orasul nostru uitat de lume...dar voi incerca la S E N S I B L U E . Sper sa apara pe post.
MAMACITA - zici ca la Selgros sunt saniute si pt. bb? La noi chiar este o problema...daca ieri va spuneam de zapada de 5 cm astazi...la noi in curte este o MARE DE ZAPADA...nu mai vedem aleea de iesire...deci AJUTOOOOOOOOR! Rada priveste uimita pe geam si nu pricepe ea cum sta cu albul acesta mult... DAR ESTE ASA FRUMOS, acum lipseste mirosul de scortisoara, vinul fiert, focul in soba, gutile pe dulap...
Hai ca am luat-o razna...dar daca nu putem iesi din casa...vom cere ajutorul lui tata sa ne dezapezeasca, nu de alta dar pana la poarta avem cam 40 metrii
RROX- am uitat sa va felicitam pentru serbari. Poate postezi ceva poze cu MOSUL cel mare.
VICTORIE hai ca sa ne laudam de doua saptamani facem kk numai pe olita.SUNTEM FETITE MARI...Ce parere aveti? nu este prea repede? Nu o cere(este prea mica) dar nu mai face decat daca ii dau olita.Este oare pozitia mai comoda? sau nu ii place sa fie murdara, desi mama o schimba imediat...
in sfarsit avem si noi album...
http://community.webshots.com/user/carmissisRada si carmen

adseana spune:
Fetelor, sunt speriata...Alexandra a facut azi dimineata febra...38,2...am sunat-o pe dr. dar nu dau de ea, am vorbit doar cu asistenta...mi-a zis sa o monitorizez pana maine, azi sa-i dau doar efferalgan sau nurofen si in caz de febra mai mare novocalmin supozitor...si daca febra persista atunci maine sa o duc neaparat la cabinet, numai sa apara si dr. ca e plecata din localitate
.Am verificat-o peste tot, nu au aparut bubitze pe corp, nu ii curge nasul, nu tuseste, doar stranuta din cand in cand...si bineinteles nu mananca...
...sper ca nu e vreo reactie la vaccin, suntem in ziua a 6-a...
....vine
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

rp spune:
M-am uitat si eu ce suc am cumparat si e Hipp mere si struguri. Nu contine zahar si Mara il bea cu mare placere. Oricum ea e o figura... bea orice ii dau. Am trecut-o de la ceiut la apa cu putina lamiie si nu a schitat macar un gest, semn ca isi da seama ca bea altceva.
Danna, distracie maxima astazi. Cu ordinea nu-ti fa griji, eu sint de principiu ca o casa de om nu-i muzeu, trebuie sa aiba viata si asta inseamna si putina dezordine.
Mamacita, m-ai bagat in ceata cu baita. Eu eram ferm convinsa ca baita zilnica intareste sistemul imunitar. Nu mai stiu pe unde am citit cind eram gravida, poate chiar pe DC, ca trebuie spalati copiii zilnic chiar cind sint bolnaviori (raciti), pentru ca-i ajuta sa lupte cu boala.
Carmissis, tare draguta Rada. Chestia aia complexa din ultima poza e olita?
Adseana, tot atit a facut Mara la vaccinul de 4 luni. I-am pus jumatate de supozitor de paracetamol, la indicatia pediatrei, si i-a trecut. Nu cred ca e de la vaccin, poate ii iese dintisor sau a racit putin, daca zici ca nu maninca.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)

ellinia spune:
Buna, buna, reusesc sa intru si eu un pic...
Adseana, nu te alarma asa de tare, inca nu-i febra foarte mare, si eu zic sa-i pui un paracetamol in funduletz, hidrateaz-o foarte bine, tine-o imbracata cat mai usor, mai pune-i comprese nu chiar foarte reci pe frunte, si rabdare ca trece. Sa speram ca nu e de la vaccin. O fi racit un pic printesa! ca sa-i treaca!
Ninocikap, am vazut pozele cu Mosul. Ce baiat mare si cuminte e Alex!
Carmissis, am tras un ochi si am vazut-o pe Rada cea frumoasa si pe cel mai emotionat tatic...I-a placut la mare, nu? Si Stefan era innebunit si se dadea de-a dura pe cearsaf!
Rp, nici eu nu-i mai fac zilnic, tot asa la doua, trei zile. Daca era vara si caldura si praf, era alta treaba.
Danna, multumim pentru felicitare! Distractie placuta!
Alessia, multa sanatate!
Adriana, felicitari pentru Cezarica! Si pentru marea realizare
La multi ani Bubu! Ce mai face mamica ta si burticutza ei? La multi ani Martjin! SARBATORI FERICITE VA DORIM!
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos