Bebelusi de martie - aprilie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele mele dragi...

Scuze ca nu am mai intrat aseara ,dar am luat medicamentele si am adormit pe canapea instant aproape....apai ce sa va spun e mai bine cu raceala ...dar inca ma doare capul, is pe alta lume si culmea ( desi ce ma mir ca la un om ca mine normal ca si raceala reactioneaza altfel)..nu am nasul infundat ,ci urechile ..in curand cred ca o sa incep sa imi suflu urechea, nu nasu

Mamacita ...mergem mult mai bine cu chiloteii ..ptr ca pot sa ii pun si in picioare si nu ma mai chinui cu tot felul de improvizatii sa ii distrag atentia ( avem chiar sonerie de usa din cea in cutiuta mica cu vreo 10 melodii si ea era sigura care il facea sa mai stea cuminte macar sa leg scutecul )...La inceput am folosit Pampers normal ..cei verzi ,dar cum e bulanos facea dugi rosii de la ei si ajunsesem sa ii iau mai mari numai sa stea copilul confortabil ...apoi am trecut la Active Fite care au fost super nici o dunga ..pe nicaieri ,,iar acum am incercat chiloteii ..nu am retinutt cine intreba daca sunt pe marimi ...aici am vazut de la marimea 3..eu iau de la Pampers ptr ca asa m-am obisnut ..cu Sebi foloseam UP&GO de la Libero, dar la vremea lui erau singurele de pe piata romanesca si au fost bune.Am luat direct nr 5 ptr ca nu stiam daca ii vom folosi si am zis ca daca nu ii folosesc o sa ii am ptr mai tarziu ( noi cumparam odata o cutie mare de 3 baxuri care ajunge+-1 luna)..Sincer nu prea stiu cate kg are ca am ratat controlul de luna ,am fost racit si regula la consultatie bureau e sa nu vii cu copilul bolnavior ca ii poti imbolnavii si pe ceilanti bb-lusi si copii din anticamera ..asa ca intai te duci la medicul de familie si te ingrijesti si reprogramezi intalnirea ...asa ca am ratat-o ..dar ultima data avea 10,870 g..pupici lui Alexutu cel cuminte si maimicii lui frumoase

Daria ...ma bucur ca v-ati distrat de minune la petrecere...va pupam dulce si va dorim distractie placuta la impodotit bradutul

Adseana ..ce mai printesica e Benny 2... o Jessica Fletcher ca Benny e Inspector COLOMBO..... o dulceata de printesa

carmissis
iubita nu e nicimic daca nu au iesit dintisorii ..subsemnata pana la 1 an si 1 luna nu a avut dintisori ..nu te ingrijora mai e timp..normal se spune ca nu conteaza cand iese primul dintisor dar pana la varsta de 2 anisori + - 1-2 luni ar trebui sa iasa toti ..abia dupa asta poti sa te ingrijoreze...mai bucurate inca de noptile de somnic si zilele fara spalat de dintisori ...noi o facem de la aproape 5 luni cand erau dintisorii la jumatate..noi nu am primit supliment de flor dar am primit directive sa ii spalam zilnic si acum la 7 dintisori asta facem zilnic si cateodata e circ...intebati fetelor de periute si paste ..aici se gasesc aici se gasesc din abundenta .. La pasta sunt 3 grupe... primul pas 0-2 ani , apoi 2-5 ani si 5-12 ani ...La periute am vazut 0-1 an ...1-2 ani..2-5 ani si 5-12 ani ...
Stiu ca fetele din Ro spuneau ca pe la Sensiblue sau Help net gasesc.

Revin!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamacita, am pus la frigider imediat ce am executat operatiuneadar nu stiam daca e ok sau nu, thx! Pai cum sa ne explice asta la laborator daca m-am hotarat io acum sa ii mai facem niste analize? Ca doar i-am mai facut de 5 ori urocultura si doar de 2 ori coprocultura pana acum, dar atunci facea dimineata sigur ca era doar la san si era tare cacacios

E trecut bine de miezul noptii si nu doarme, acum chiar il cred ca nu-i e somn daca a dormit in masina pe la ora 19.. Se joaca si vorbeste de zor

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

alessia, insanatosire deplina... ca mai e loc, din cate spui.

Frumoasa noastra mica 7 luni-...
Iubirea noastra mica...pana la 7 luni
Inceputurile noastre, botezul si altele...pana la 3 luni
Varstele Dariei
Nunta
Cununie civila

Berbecutzele Geani si Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Si daca tot e trecut de 00:00, iar eu nu am somn, le zic La multi ani si sarbatoritilor zilei de azi: Alexandros si Martjin!
Sa crestei mari, sa fiti sanatosi si sa va iubiti parintii!

Varstele Dariei
Nunta
Cununie civila

Mergi la inceput

S-ar zice, daca ne luam dupa ceasul de pe ca inca mai e duminica, dar nu mai e... E cu o ora in urma.
Gata, fug la . Nu va mai innebunesc.

Varstele Dariei
Nunta
Cununie civila

Mergi la inceput

Andruzza Ma bucur ca ati avut o zi frumoasa ,,va pupam si trimitem si de aici un MOs Ene

rrox3 Nu esti singurica ..si eu tat asa ..Benny pe jos isi bea lapticul si eu cu ochii in tv la handbal ..dar tot FETE DE AUR SUNT

gegea Sarut mana mult .sa fie la toata lumea .. mai eee loc destul ..dar de maine m-am hotarat sa ma pun pe treaba ca nu se mai poate ..pai mai sunt cateva zile pana la craciun si eu nimic ..decat colo vreo 2-3 luminite ...
Apropos de CRACIUN ...In seara de Ajun am invitati la masa si cred ca o sa il las pe Benny la prietena mea in ziua de Ajun ca sa pot sa le fac pe toate altfel ii astept doar cu paine si sare .....m-am gandit la o masa semi romanesca cu coilinde in romana , engleza si Olandeza ...cu crengute de brad si lumanari in toata casa ( ma rog la parter)astea extra pe langa brad si decoratiunile aferente )...m-am gandit si la meniu si in zilele urmatoare va voi dezvalui si voua poate mai veniti cu ceva idei.

Fug in pat ca altfel ma omoara am meu domn ca zice ca nu ma odihbesc destul ..daca nu pot sa dorm ..mai trag o fuga pana aici

O NOAPTE FRUMOASA SI LINISTITA , PLINA DE DRAGOSTE SI CALDURA VA DORESC!!!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Alexandros si Matjin!

alessia, thx!A venit Mos Ene abia la 2, a fost drumul lung tocmai din Belgia

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Neatza fetele mele dragi,

Am inebunit de tot ..azi noapte ( la noi e acum 5.26 Am) am facut curatenie generala ..ma rog fara aspirat si fara mutat mobila ..desi la cat am mutat-o anul asta nu prea stiu cum sa o mai pun..si asta ca sa nu trezesc cei doi domni ai mei care dorm pe rupte ..eu am in continuare urechile infundate si daca stau in pat si ma uit pe pereti simt ca imi explodeaza capul ...DA Doamne sa nu fie o sinuzita ceva ...acum mai spre dimineata s-a desfundat una ..Acum baintui pe net si astept sa mi se trezeasca pe la 8-9 flacaii si sa dau un pic cu aspiratorul ..spal 3-4 vase si pe urma ne ducem la colindat ..unde credeti??? La printesele mele iubite Danna si Sara ..de abia astept sa le vad ca mor de dorul lor
Sa aveti o dimineata frumoasa si plina de iubire!!!

Andruzza
..l-am trimis pe Mos Ene la voi si a uitat sa se mai intoarca ...al naiba mos s-o fi oprit pe la vreo carciuma, il tai de la plata luna asta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Alexandros Xenofon - Zuzunaki, Martijn - Dantje.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ako spune:

neatza si la multe luni si ani cu bucurii emei, liviei si mayei si evident, barbateilor, david, alexandros, mihai. sa va incante puii in fiecare secunda...

suntem ok. rares/bomfli/ - care parea bebelusul ideal - de fapt e genul care tace, dar face...il pandeste pe frate'sau sa'l muste de ce apuca...tocmai l'am oprit ieri cand se indrepta vertiginos cu gurita cascata cartre capul lui darian...si rade, rade...cre'ca, deja isi constientizeaza micile nazbatii. darian/kitzkotzel/ e foarte ocupat sa'si faca curatenie in patutz...isi arunca toate jucariile pe jos...

fetelor, am citit, pe internet, diferite articole referitoare la regularitatea baitzelor. cica nu ar fi recomandata zilnic. hm....nu stiu ce sa zic....ai mei, in 9 luni...nu cred ca au sarit de vreo 5 ori baitza...voi cum procedati?

o saptamana plina de spor/a propos de curatenie si alte cele/..:))

ako&kitzkotzel+bomfli

Mergi la inceput