Bebelusi de martie - aprilie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

carmissis, pentru album fa-ti un cont (gratuit) pe www.webshots.com sau poti crea propriul album si sici pe DC.

andruzza, o noapte linistita si cu muuuuult somn va dorim!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmissis spune:

ANDRUZZA - multumesc pentru incurajari. si eu am auzit acelasi lucru despre dintii care ies mai tarziu...de fapt nu prea mi-am facut probleme, doar ca mi-ar place sa aiba dinti ca sa pot sa-i dau sa rontaie ceva biscuiti, portocala, banane etc.

Multumesc si pt. informatiile despre album. Voi incerca!

Rada si Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Fetelor,ce harnicute sunteti!
Eu nu mai apuc sa trec pe aici...Imi pare rau,nu am apucat nici sa citesc din urma ce ati mai scris...sper ca toata lumea e sanatoasa,si bebici si mamici.

Noi am renovat bucataria,a tinut 2 saptamani,imi venea sa ma arunc de la etaj,cu toata dezordinea aia si era un praf monstuos.Acum am terminat, am facut si curatenie generala,ne pregatim sa impodobim casa de sarbatoare.Am intrat in febra cumparaturilor, fac liste peste liste, caut retete de prajituri si mancarica,sa ii uimesc pe cei dragi.
In concluzie,sunt tare harnicuta si am un maaaare ajutor,pe Letitia care e absolut superba.Merge de-a busilea, a prins viteza si e de nestapanit.I-au pocnit gingiutele si au iesit coltisorii de la 3 dintisori din cei 4 de sus cu care ne chinuim de vreo 3 saptamani.Am avut si o neplacera, de o saptamana e racita, are rinofaringita virala, tuseste,nasucul curge ca un robinet, harcaie si fornaie,saracuta.Acum e mai bine si sper sa treaca mai repede.
I-am scris Mosului sa vina cu muuulte cadouri ca am fost cuminti.Am cumparat si ornamente de pom,pe care il vom imbraca in rosu si auriu anul acesta.Inca nu avem bradutul si ne-am gandit sa il cumparam abia joi(sper sa nu ramanem fara),ca nu avem unde sa il tinem.

Cam astea sunt noutatile despre noi si sper sa am mai mult timp sa intru mai des,ca mi-e tare dor de voi.

Mergi la inceput

Daria a dormit vreo 45 de minute si acum e up, se joaca de parca ar fi zi.
Sper sa n-o ia de la capat cu insomniiile
Tocmai i-a zis tati ca e frumoasa si ca ar manca-o, iar ea il priveste si chiuie de bucurie. E asa dulce!

oana, bine ai revenit. Si noi avem ornamente rosii si aurii pentru brad. Intentionam sa-l cumparam maine. Abia astept! pentru Leti de la Daria.

Iubirea noastra mica...pana la 7 luni
Inceputurile noastre, botezul si altele...pana la 3 luni
Varstele Dariei
Nunta
Cunuie civila

Berbecutzele Geani si Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Va dorim noapte buna si un inceput de saptamana frumos si fructuos!
Ne indreptam si noi spre zona cu mult nani, sper sa subscrie si Daria, ca ea asa frumos se joaca cu ciorapeii, de parca nu ar fi servit nimic la cina.
O noapte linistita, sanatate voua si bebeilor si sa ne "vedem" cu bine maine!

Frumoasa noastra mica 7luni-...
Varstele Dariei
Nunta
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

salutare!
Am fost la petrecere, a iesit frumos,Brein a dormit la bunici si n-au fost probleme. E bine,eu urmaresc cu sufletul la gura sa nu apara vreo reactie.
Dimineata,am profitat de gazduirea micutului la bunici si am cumparat cateva dintre lucrurile care vor umple tolba Mosului. Iar seara,am cumparat brad! Inca nu-l impodobim,probabil ca o lasam pentru joi seara. Am luat si un bradut micut,micut.Il impodobim si i-l vom duce-n dar, la sat,strabunicii lui Brien..

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

gegea,ai dreptate,era o diferenta de ortografie,ma si miram!
andruzza,mai,nu da cu pietre,speram si eu intr-un viitor mai bun pt voi

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Lasasem un mesaj netrimis de dimineata si hop!vad ca deja ati mai scris 3 pg.(2,5)
Asa ca mai raspund si eu pe ici pe olo:
gegea,eu ii dau out cu legume sau cu branza si legume si vad ca papa,chiar daca nu e topit.
coco,Alexut doarme singur de cand am venit de la spital,dar eu am usa deschisa si la el si la mine si auzul fin,asa ca pot sa-ti spun ca se foieste.Dar e normal,toti facem la fel,chiar daca nu ne amintim sau unii o fac mai bland.Se mai dezveleste si el,dar la noi e cald,24-25 grade ,asa ca nu-mi fac probleme.Dar asculta sfatul lui rrox,muta-l separat,in patut,ca apoi va fi mult mai greu.
rrox,gand la gand cu bucurie:daca tot am citit dimineata de alessia cu chiloteii pt Ben,m-am uitat azi la Sellgros-ca azi am bantuit vreo trei ore(am profitat de buni dimineata,cum dorea)si am facut o gramada de cumparaturi(terapia prin shopping)-si am luat si "Let's go"4,chit ca deja aveam depozitul plin de Pampers
gegea,eu nu sterilizez borcanasele,dar imediat ce s-au racit(le pun pe pervazul de marmura si se racesc in 5 minute)le bag la congelator;pot tine 1 luna.Daca vrei iti dau link-ul-parca tu stiai engleza-de unde am preluat metoda.Fac asa de cand am inceput diversificarea si nu a fost nici o problema de natura digestiva.Acu',mai face el mofturi la ce-i gatesc,dar mai amestec cu Hipp sau fac diverse combinatii si iese de-o papa,nu stralucit,dar oricum nu ma mai agit,ca ia bine in greutate.Mai am dilema cu lichidele,dar astept sa vad ce mai are de gand
andruzza,cu saniusul am lasat-o balta pe moment,desi a nins mult,dar pe la amiaza a aparut nelipsitul vant= brizoi zburlit model viscolE frumos afara,dar ne-am plimbat cu masina,plus ca de aproape,adicatalea atunci cand am iesit,nu i s-a mai parut lui Alexut asa interesant ca din casa.Si mai avem un motiv:n-am gasit o sanie cu spatar,sa pot sa ancorez piticul,erau cateva frumoase la origine la Sellgros,dar jerpelite ca vai de lume,cred ca le tineau de 100 de ani,ti-era si sila sa le atingi.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

oanamc,bine ai revenit,chiar nu stiam ce e cu voi.Sanatate Letitiei cea harnicuta si coltoasa(BRAVO)si sper sa va bucurati de sarbatorile in casa renovata si cu multe bunatati pe masa!
daria,ai vazut ca totul a iesit dupa sufletul omului?!Si noi am mai depus azi ceva in tolba,ca de vreo doua saptamani tot muncim la tolba pe apucate
rrox,si eu ma intrebam acelasi lucru ca si coco,dar ai apucat deja sa explici cum se impaca fierbinteala cu"cel mai rece"Oricum in 5 minute,daca nu pica ceva in borcanas,bacterii nu cresc,nu sunt nici ele asa rapide,ca altfel n-ar mai ramane nimeni sanatos.Dar daca n-ai probleme cu frigi,e si mai bine asa;ma faci sa incerc si euO intrebare:"let's go"e numai pt bebe mergator?Adica sa nu i-l pun inca?
andruzza,pune probele pt copro la frigider,nu vi s-a explicat la laborator,era datoria lor?

Ma duc si eu sa ma culc,ca daca tot am deschis ziua de azi s-o si inchidSOMN USOR!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Daria, deja ati luat bradul. Ce frumos! Ma bucur ca v-ati simtit bine la petrecere. Brien va fi bine, timpul trece repede...

mamacita, chiar te rog sa-mi trimiti link-ul de unde ai preluat metoda referitoare la pastrarea borcanaselor cu papa. mersi.

danuta, suntem in aceeasi oala. Si eu m-am cam saturat ca sanul meu sa fie somniferul Dariei. Dar ce putem face? Eu una mi-am propus sa alaptez pana la 1 an, iar odata cu Anul Nou, ii afisez Dariei metoda de adormit folosita cu succes de mamacita. Om vedea noi atunci...

Frumoasa noastra mica 7luni-...
Varstele Dariei
Nunta
Cununie civila

Mergi la inceput