Bebelusi de martie - aprilie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Nino, la multi ani cu intarziere pentru Alex.
Ema, David, Livia si Maya la multi ani si voua.

Cu pampersul ne descurcam si noi (adica eu ca sunt singura toata ziua) foarte greu. Macar daca atunci cand i-as pune unul curat ar sta. Iar cu stersul la fundulet, avem tot soiul de pozitii haioase : el in genunchi batand peretele cu palmele, sau el in 4 labe cotrobaind in cosuletul de cosmeticale sau alergand prin pat. Trebuie sa fiu doar rapida sa nu apuce sa se aseze in fundulet asa murdar cum e .
Rrox, noi am luat nr 4 dar e tot Active Baby. Let's Go nu e de la o greutate mai mare ?

Coco, nici Mihai nu doarme continuu noaptea. De regula primele 4 max 5 ore sunt OK. Dupa care se cam trezeste. I-am dat ceai, dar atunci dupa 40 de minute iar se trezeste pentru laptic. Asa ca acum am inceput sa ii dau direct laptic (desi am inteles ca la varsta asta ar trebui sa nu mai pape noaptea). In pat cu mine doarme doar dupa amiaza (prima tura de 40 minute la el in patut, dupa care inca 1-2 ore cu mine). As vrea sa nu-l mai iau, dar atunci nu mai doarme deloc si efectiv plange de somn. Nu-l mai linistesc decat cu tzitzi si m-am cam saturat sa tot fiu pe post de somnifer. Mihai cred ca se trezeste din cauza ca se intoarce pe burtica si nu stie in pozitia asta sa doarma. Voi ati reusit sa-i invatati sa doarma pe burta ?

Mamacita, capul sus, lasa depresia ca nu e pt tine. Felicitari pt mersul in 4 labe. Sa vezi acum ce repede o sa invete sa faca tot felul de dragalasenii. Sunt pur si simplu adorabili cum se deplaseaza si cerceteaza toata casa.

Dana si Mihai (20.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Danuta Pampers numarul 4 exista de doua tipuri, "Active baby" si "Let's go!", recomandate pentru bebe in patru labute, respectiv bebe mergator.

Gegea Da, eu acum fierb mancare pentru mai multe zile, o pun in recipiente VIA spalate bine cu detergent de vase si clatite la fel de bine. O pun fierbinte in recipiente si o bag direct la frigider (asa fierbinte) intr-un compartiment "cel mai rece". Papa 4-5 zile fara probleme. Vara ii faceam doar pe 3 zile pentru siguranta, desi avem un frigider foarte bun si nu mi-a facut probleme cu nimic nici vara.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

coco, in ultimele saptamani n-am iesit afara de teama epidemiei. Stam destul de mult afara, 2-3 ore, uneori chiar 4, iesim doar o singura data dupa masa de pranz. De cand a inceput sa nu mai doarma noaptea, nu doarme nici ziua decat o ora maxim o ora si jumatate, tocmai de-aia imi fac atatea griji, ca mai mult de 9 ore din 24 nu doarme.

Am fost in centru, mi-a placut cum arata. Rares a dormit ca ursu', n-a vazut nimic.
Cred ca ma apuc sa-i scriu lu' sa ni-l aduca pe Mos Ene pe la gene

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Danna- eu nu l-am invatat sa doarma pe burta, asta a venit de la el singurel!!

Rrox- ce frigider minune ai ca poti baga mincarea fierbinte fara sa se strice (frigi)?! Sa vedem cat ma tine inima sa-l las pe Vladutz la noapte in patutz singurel! Dar cand o zbiera va ridica tot blocul in picioare!! Si prefer sa dorm si eu ... E adevarat, toata lumea mi-a zis ca o sa dorm cu el pana la scoala..; Deocamdata nu ma deranjeaza, culmea!! Dar ma gandesc ca nu-i fac bine asa lipit de mama lui!

Andruzza- sa vezi ce o sa doarma la noapte Rares, asa cred dupa plimbarea asta!!

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

coco, daca doarme fac cinste

Eu pana acum i-am pregatit mancarea zilnic, diferite combinatii de legume, dar in curand cred ca o sa incep sa-i gatesc si eu pentru 2-3 zile, sa dorm si eu ziua cand doarme el, nu sa stau sa-i fac mancare. Colac peste pupaza astazi am stricat si blenderul
I-am dat astazi suc de fructe(piersici+ananas)Hipp si a baut cu chiu cu vai 50 ml. Asa se stramba de parca ii dau zeama de varza. Sau poate zeama de varza ar vrea Are asa niste gusturi. Calciu gluconic de ex parca-i miere, il bea cu asa o poftaaa.
Aseara i-am dat apa din biberon si a baut 50 ml cu o seteee... Pana acum ii dadeam din canita cu cioc si bea ff putin.
Apropo de colici, asstazi a tras un cachi verzui, asa mai facea cand il chinuiau colicile. Sa aiba oare colici? Deja i-am dat aseara Water Gripe.

Maine ii voi face copro si urocultura. Si cum el cachi face doar dupa amiaza sau seara, i-am pus de astazi in recipient. Oare este Ok??

Mergi la inceput

danuta, asa facea si Rares la inceput cand se sucea pe burta in somn, maraia si dormea in patru labe, iar eu sarea repede din pat si-l asezam pe o parte. Incet incet a inceput sa doarma pe burta. Nu l-a invatat nimeni, a invatat el. Si asta nu demult. Rares cand era mititel sa nu-l fi pus cumva pe burta ca era dezastru. Abia statea 1 minute dupa baie la masaj. Tarziu a inceput sa stea pe burta, pe la 5 luni cand s-a sucit singur. Nu-ti face probleme ca invata el sa si doarma pe burta. Iar despre papatul in timpul nopti suntem in aceiasi situatie, rare au fost noptile cand n-a papat pana dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andruzza Hipp-ul piersici+ananas nu-i place nici Ioanei. Si nici nu e 100% suc de fructe, contine si apa, ca si cel de caise. Ioana savureaza sucul de fructe rosii si pe cel cu ananas, banana, mar si nu mai stiu ce de la Hipp. Ii mai dau sa alternez cu cel de portocale sau mandarine facut de mine.

Coco frigiderele se stricau mai repede daca bagai ditai oala cu mancare fierbinte sau calda, fiindca trebuia sa se forteze bietul compresor sa raceasca tot. Acum compresoarele sunt mai putincioase, frigiderele mai etanse si nici eu nu bag oale cu mancare fierbinte in frigider Cateva recipiente mici nu-i fac nici un rau. In schimb papa lui bebe se raceste rapid si nu au timp sa se dezvolte bacteriile sau mai stiu eu ce.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmissis spune:

Doamne ce greu mai intru...As vrea sa stau mai mult de povesti cu voi...dar nu o mai pot lasa pe Rada nici 2 secunde singura, parca este un titirezCe sa va mai spun de schimbat pampers este o adevarata lupta[box.Desi are numai 8 kg nu mai sta nici o secunda.

COCO- incearca seara la culcare (pt a nu se dezveli) un sac de dormit...noi il folosim deja de 3 luni si sunt tare multumita, cel putin nu mai am stresul dezvelitului...este adevarat cateva saptamani se trezea pt ca nu putea sa se intoarca ,dar dupa ce s-a obisnuit totul este ok.

GEGEA - eu pun galbenusul sfaramat in pireul de legume sau in supica si mananca,dar nu ii dau decat odata pe saptamana, de fapt eu alternez supica de diferite tipuri de carne cu supica de spanac, de ou
de gris etc.

MAMACITA- chiar sunt interesata de periutele de dinti pe care le ai.Daca poti ne scrii de la ce firma sunt? Multumim!Eu cer desi la aproape 9 luni nu avem nici un dintisor si nici nu cred ca vom avea repede....

Sa va spunem cum este la noi.ESTE SUPERB! ZAPADA este de 5-6 cm, copacii sunt imbracati in haina alba de zapada...este o feerie. Imi aduc aminte de copilarie...bate un vanticel rece, zapada scartaie sub greutatea noastra...iar Rada,asa cum scria cineva, a ramas cu gura cascata. ce sa mai spun...TOTUL ESTE SUPERB

Vreau si eu album ...ma poate sfatui cineva?

Mergi la inceput

rrox, bine ca mi-a zis, maine ii cumpar altul. Am vazut ca contine si zahar, toate au si zahar?? Suc de portocale Rares nu prea bea, in schim ii tin bucata de portocala si suge din ea, iar la masa de fructe+cereale zilnic ii pun si sucul de la o portocala. Am tot incercat si suc de mere, dar il faceam degeaba(il beam eu), ca mai mult de cateva lingurite nu bea. Ce pretentiosi sunt copiii astia, domnule

Mergi la inceput

carmissis, stai mai linistita, ce daca nu are inca dinti?? O sa-i iasa, nu ramane fara dinti Si sa stii ca la foarte multe persoane tot aud ca cu cat ii ies dintii mai tarziu copilului, cu atat vor fi mai sanatosi. Nu stiu daca e si adevarat, dar e posibil. Stai linistita si pregateste-te pentru nopti agitate sau albe(sper sa nu treci prin asa ceva)
Asa pofta mi-ai facut de zapadaaaa. Cand eram mica statea toata ziua in zapada, ma udam, inghetau hainele pe mine, abia ma dezbraca bunica. De multe ori imi inghetau picioarele asa de tare, ca mergeam la o vecina cu care stateam la joaca si ne baga mama ei picioarele in zeama de varza, sa se dezghete. Sa nu ajung acasa cu ele inghetate sa nu cumva sa nu ma mai lase a doua zi toata ziua in zapadaMi-e asa dor de sanius, nu m-am mai dat cu sania de ani de zile.

Eu am album pe webshots, daca vrei sa-ti faci, e foarte ushor. Accesezi site-ul, iti faci cont, apoi mergi pe My photos, Create New Album si incarci pozele. Daca intampini probleme, te ajut
Daca vrei sa-ti faci pe yahoo, poate te ajuta o fata care are acolo.

Mergi la inceput