Bebelusi de martie - aprilie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 8

adseana spune:
Rp, Ellinia va multumesc!Sper si eu din tot sufletul sa nu fie din cauza vaccinului AR, ci sa fie de la dintisori, ca deja avem 5 ,dar am observat ca si al 6-lea e deja pe drum.I-am luat acum temperatura si a mai scazut, are 37,6.Sper sa fie bine, ca mi0e groaza...suntem in a 6-a zi dupa vaccin, si pana in a 12-a mai e muuult.
....vine
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

cenia spune:
saluit fetelor ma bucur s acitesc despre voi. la iasi nu este zapada dar este f frig. David a racit un pic la Bucuresti i-am dat Panadol, si inca un sirop pentru mucus dar parc anu are nici un efect. am fost nevoiti din nou sa plecam in vizita la Suceava la rude si raceala inca persista. este a doa raceala din viata lui. doar cu muci se manifesta, nimic grav, fara febra. nu a facut febrra in uram vaccinului suntem ok. aceeasi problema o am si eu cu schimbatul pampersului trebuie sa ii dau ceaiul ca sa stea dar cind nu are chef de ceai... e jale! de mincat maninca dar nu il fortez are 10,3Kg si ii dau fier 5 picaturi pe zi . am o sticluta de FerHaussman demult si cum nu sunt foarte consecventa .... a zis dr. sa o termin sticluta si gata nu incep malta.
in legatura cu periatul pe dinti, avind 7 dintisori am inceput spalatul pe dinti cu o periuta care o bagi pe deget si o pasta de dinti care poate fi inghitita. dar nu prea sunt consecventa nici la capitolul asta!!! aseara m-am chinuit sa il adorm... parca avea colici, apoi noaptea pentru noi e dificil. nu doarme toata noaptea se trezeste de doua ori sa suga. si eu sunt pe post de somnifer! deocamdatamai rezist dar mai vedem , daca mai dureaza mult il intarc. nu accepta alte lichide decit ceai la biberon si apa cu canita. lapte praf sau de vaca no way!
se supara rau cind il imbrac sa mearga afara!!! hainele nu ii dau libertate de miscare, el ar vrea sa apuce sa duca totul la gura.
va las mi-ati dat o ideee buna cu conservarea mincarii la congelator! eram sceptica la varianta asta dar m-am asigurat ca nu e nici o prolema bacteriologica!
va lasam si va pupam

ellinia spune:
Adseana, vezi ca e mai bine? Isi revine printesa repede-repede! Sa fie pe baricade cand impodobiti bradul!
Am uitat sa va multumim pentru felicitarile adresate nr. 3! Il asteptam pe nr. 4 cu interes!
Fetelor, cochetelor, sfatuiti-ma si pe mine intr-o chestie...Vreau sa schimb ceva la culoarea parului meu - care e cea mai banala culoare si pe care o urasc - dar n-as vrea sa ma vopsesc si sa incerc un nuantator. Am tras ieri un ochi pe la cosmeticale si mi-au luat ochii atatea firme peste firme. Voi ati mai folosit ceva de genul asta? Si e ca si la vospea, nu poate sa-mi iasa o nuanta mai deschisa decat culoarea pe care o am deja, nu?
SARBATORI FERICITE VA DORIM!
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

andrruzza spune:
alessia, sanatate multa. Sa stii ca Mos Ene n-a poposit la noi decat o juma' de ora si a plecat
rrox, thx!
adseana, multa sanatate Alexandrei, sa nu aiba reactie la vaccin
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

oanamaria_luiza spune:
In sfarsit pot sa scriu ceva dupa doua stacane de cafea...scriu de la serviciu, de acasa nu prea pot…cum ne vede ca ne apropiem de laptop vrea si el sa butoneze, monitorul e mare atractie, l-am lasat sa se joace cu mouse-ul si ne-am distrat bine de tot...
Andrruzza, sa stii ca nu esti singura noaptea...Raresii nostri s-au vorbit
Sa va scriu despre al meu Rares si sa nu va mirati daca ce o sa cititi seamana cu ce povesteste Andrruzza
Vineri seara a adormit la 21 :30, prima trezire la 22 :15, a doua trezire la 23 (atunci m-am culcat si eu). Pana la 1 s-a trezit de trei ori, apoi la 2 :20...la 3 :15 ma plimbam cu el in brate prin casa, la 4 l-am pus cu noi in pat ca nu mai rezistam nici fizic si nici psihic...s-a mai trezit de vreo 3 ori (dar nu am mai avut putere sa ma uit la ceas) pana la 9 dimineata cand ne-a dat desteptarea definitv.
Sambata seara a adormit tot pe la 21 :30 dar la 23:30 era deja in pat cu noi, ma saturasem de facut naveta intre cele doua paturi...toata noaptea a marait si plans. Doar de pe la miezul noptii pana pe la 3 a dormit neintrerupt, in rest s-a trezit cam din ora in ora.
Aseara i-am pus valeriana in laptic ca m-am gandit ca azi e luni si eu trenuie sa vin la munca. A adormit la 21 :15 si la 22 :20 am auzit primul scancet. Eram hotarata sa nu cedez asa ca am inceput metoda plansului progresiv desi el tuseste si acum colac peste pupaza mai este si ragusit (asa l-am luat vineri de la cresa). Mi-am zis ca daca ma duc la el din minut in minut si apoi din 3 in 3 minute n-o sa planga prea mult...Am cedat la 22 :35 dupa ce s-a innecat si a inceput sa tuseasca de numa-numa, icnetele i-au trecut in vreo 10 minute dupa care s-a jucat pana la 0 :30 cand l-am adormit dupa vreo alte 15 min de plans dar mai potolit. Am sperat ca doarme macar pana pe la 5, ti-ai gasit...prima trezire a fost la 3 :12 apoi pe la 5 apoi la 8 :45 definitiv...si a dormit in pat cu noi.
Mamacita, parca pe tine te-am auzit ca intr-o vreme cautai pe net despre sleep desorders...mai ai ceva link-uri despre subiect?
Incerc sa mai citesc din urma si sper sa va mai scriu ceva astazi...
Oana si Rares(14.04.2005)
http://community.webshots.com/user/oml10
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;104/st/20050414/n/RARES/dt/6/k/dd5c/age.png

rrox3 spune:
Adseana Nu te inspaimanta. Chiar daca e o reactie la vaccin, e una usoara fiindca febra nu e prea mare. Si nu e deloc obligatoriu sa fie urmata si de rash. Tinem pumnii sa scape repede de febra!
Danna Multumim pentru felicitare! Mi se pare extraordinara ideea ta Ar fi chiar foarte frumos sa pastram legatura si dupa ce copilasii nostrii vor mai creste
Vom vedea daca vom fi in stare.
Ma bucur mult pentru Alinuta, felicitari in primul rand An-k-ai ca a declansat campania si ne-a urnit pe toti si felicitari tie si Adrianei si Oanei ca ati dus-o mai departe! Abia astept vestea ca Alinuta a fost operata si isi vede mamica
Apropo de vegheat noaptea, azinoapte am patit-o si noi Pe la 4 dimineata Ioana a dat alarma. Am luat-o la noi sa nu o trezeasca pe Mariuca (atentie Mamacita, la bb2 nu mai poti aplica metoda plansului progresiv
) si ne-a tinut un discurs marca Donald non stop. Abia pe la 5 si jumatate s-a lasat tinuta strans la mami in brate si a adormit
Cred ca dintisorul 3 e de vina, numai la astfel de ocazii ne-am intalnit noaptea la discutii
Dar de cateva zile vorbeste atat de frumos ca nu ma pot supara pe ea deloc. E mortala. Gangureste, dar articulat, tata, gaga, da, papa, baba, chestii d-astea, cu sound de Donald din desene animate.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

rp spune:
Vai, Rrox, cit de scumpa trebuie sa fie!!! Chiar, nu ne mai pui pozici cu fetele tale?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)

andrruzza spune:
oanaluiza, sa stii ca sunt vorbitiRare sal meu s-a culcat la 2 si a dormit 20 minute, am auzit galagie in dormitor si cand m-am dus el era in pat in picioare si tipa la Bogdan care dormea de zor. Si abia la 4 am reusit sa-l adorm. I se facuse si foame, dar i-am dat apa, a baut 70 ml, l-am plimbat, l-am leganat, i-am cantat, offf. La 7 s-a trezit ca ii era foame si a tre' sa-i recoltez pipi, asa ca l-am spalat, i-am pus punguta aia pe puzti, dar n-a facut pipi, o ora am asteptat
Sunt sigura ca e din cauza dintisorilor ca s-a calmat si a adormit dupa ce i-am dat cu ceva gel.
rrox, sper sa fie doar o noapte la Ioane, sa nu intri cu noi in club.

andrruzza spune:
Rares are o noua preocupare. Isi scoate pantalonashii de pe el. Acum cat am curatat legumele si am mai scris aici, cand am intrat la el, statea in picioare in tarc si flutura de zor pantalonashii. Si azi noapte s-a dezbracat o data. Si e asa incantaaat.

ako spune:
mamacita - nu am salvat link'urile despre baita. din cate imi aduc aminte am dat pe google drept cuvant keie 'baitza' si motorul mi'a oferit link'urile respective....
mamicile de raresh....draguta kestie. si al meu rareshika doarme mult mai putin decat kitzkotzel. kiar daca doarme toata noaptea, in fiecare seara, cand il pun in patutz trebuie sa riposteze mirat..de ce trebuie sa doarma iar..si iar...:) deci, noi, mame de rareshici ar fi trebuit sa studiem sorgintea acestrui prenume. probabil, indeva pe la origine/origini...:) raresh inseamna 'fara odihna' sau perpetum mobile...
pupikuri