Bebelusi de martie - aprilie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 9

oanamaria_luiza spune:
mey fetelor, eu incerc sa fiu silitoare asa ca m-am apucat de citit din urma de la capitolul precedent si vad ca pe aici a fost distractie mare...mai mult decat atat voi faceti planuri de vacanta fara noi? Venim cu viteza luminii la Baile Felix. Acum pe bune va zic, eu chiar ma gandeam, oare se poate face ceva tratament pe acolo si pentru hiperreactivitatea cailor respiratorii? Ca poate impuscam doi iepuri dintr-o data: plamanii lui Raresh si shalele mele...In privinta capului, eu nu cred ca mai am leac; neuronii plecati in timpul sarcinii s-au ratacit cu desavarsire, au uitat de stapan, cine stie pe unde ratacesc ei acum iar pe mine m-au lasat de izbeliste sa ma dau cu capul de toti peretii
Stii Ako, la noi tare s-a mai negociat numele boierului...eu vroiam ceva, taica'su altceva iar Rares a fost compromisul dar atat de mult imi place...sa-i auzi pe belgieni cum il alinta...Raresje
...ma intorc la citit, n-am chef de nici un fel de munca asa ca ma relaxez
Oana si Rares(14.04.2005)
http://community.webshots.com/user/oml10
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;104/st/20050414/n/RARES/dt/6/k/dd5c/age.png

andrruzza spune:
ako, ar tre sa-i ducem la o intalnire pe cei 3 Raresei, poate cad la invoiala sa se mai cuminteasca si ei noaptea
cenia, hai sa te incurajez nitel. Fii fericita ca se trezeste doar sa suga si nu te tine noaptea treaza. Daca ai lapte destul, te-as sfatui sa mai amani intarcatul. Daca este obisuit sa pape noaptea, s-ar putea s ase trezeasca si daca il treci pe biberon. Rares cat era la san tot se trezea noaptea. Nu avem nici o saptamana de cand l-am intarcat, dar vad tot vrea papa noaptea. Uneori merge cu apa, uneori nu. Eu nu mai avea lapte, dupa o luna de nopti nedormite(eu), sugea mai nimic. Daca totusi il intarci, iti doresc bafta, sa doarma toata noaptea
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

carmissis spune:
Haideti mamicilor de Raresei ca sunteti haioase...nu ma pot abtine sa nu rad...vorba voastra parca sau inteles bb intre ei...ce chestie! Desi va inteleg oboseala si iritarea nu ma pot abtine...Va rog sa ma scuzati!
ADSEANA- sa speram ca nu este o reactie la vaccin. Daca a scazut febra poate totusi mai iese un dintisor. Asteptam vesti...
RP- Multumim! Da, chestia aceea este olita! Noi chiar suntem incantati de ea...se poate transforma si in reductor la toaleta...
ELLINIA - cel mai mult ii placea in barcuta...dormea atat timp cat o leganau valurile, daca indrazneam sa o luam de pe apa...circAsa ca mami si tati faceau cu schimbul la plimbat puiul ... despre soare...nu prea era de noi!Stefan cum a reactionat la apa?
CENIA- si eu am congelat mancarea de cand a inceput diversificarea si nu am avut probleme. Tanti mi-a recomandat sa folosesc recipiente din plastic rezistente la rece si la micro.
RRox- asa ca sunt superbi bb cand ganguresc.Cel mai mult ma distreaza cand fac mici prostioare si apoi se uita la tine cu ochii aceia senini si ganguresc...chiar poate cineva sa se mai supere?
Hai ca azi m-am intrecut cu scrisul.Mergem la zapada...Veniti si voi cu noi....Rada si
Carmen

oanamaria_luiza spune:
Deci Mamacita, voi, adica Alexut, mergeti in 4 labutze...BRAVO. Noi inca suntem la capitolul tarait, incearca sa se ridice in 4 labutze dar e cam greu funducul. Referitor la lichide...noi de astazi am trecut la doua bibe pe zi : dimineata 240ml si seara 240ml. Inca il urmaresc, nu sunt absolut convinsa ca-i chiar asa de bine ca i-am scos biberonul de la 16 dar sa vedem...In rest el bea ceiut cu mare sete dar e cam greu s-o conving pe tanti de la cresa sa-i dea, nu stiu de ce nu pricepe ca ceiutul e ca sa-l bea Rares si nu ca sa-l iau eu inapoi acasa. Ca doar nu l-am facut de dragul transpotului?...Eu ii mai dau si noaptea ceiut ca de multe ori il gasesc cu buzitele uscate.
Ana, si eu am inceput sa am probleme cu legumele, pana acum vreo doua saptamani manca foarte bine indiferent daca erau facute de mine sau de la borcanel. Acum a inceput sa se moftureasca: numai borcanelul e bun. In fine, sper sa-l dau pe brazda in vacanta de Craciun cand voi putea sa-l supraveghez 24 din 24.
Eu inca nu i-am dat ou lui Rares, dar m-am inspirat din retele voastre si voi incerca, tot in vacanta, ca pana atunci mananca legumele la cresa.
Mey fetelor, pentru mine culcatul lui Rares cu noi a fost ultima solutie, pana acum m-am gandit sa fiu tare si sa nu-l iau cu noi in pat. Acum ca am comis-o, oare chiar asa de greu va fi sa-l dezobisnuiesc? De fapt el nici cu noi in pat nu a dormit bine...doar ca mie mi-a fost mai comod asa ca nu mai trebuia sa ma ridic. Dupa plansul de aseara m-am convins inca o data ca nici nu-l pot lasa sa planga. Zau ca nu stiu ce-o sa ma fac.
Carmissis, ce pofta mi-ai facut de zapada...abia astept sa vad pozici. Nu te ingrijora de dintisori, stiu ei cand sa-si arate coltisorii.
Alesia, eu n-am cuvinte, auzi sa faca curatenie toata noaptea? Pe mine, nici daca m-ar plati cineva...Sanatate multa si cat mai putine nopti ca astea...
Ei, Rox, Ioana cea cumintica s-a trezit asta-noapte? Cu siguranta e dintisorul…chiar, poate o mai vedem in niste poze…Noi am urmarit handbalul pe net in timp ce Rares dormea in carut.
Adriana, asteptam pozici cu Cezarica in picioruse!
Adseana, am admirat-o pe Alexandra facand ordine printre revistele alea interesante tare de sub TV. Cat despre sticlele de apaminerala de 2l, cred ca ar fi buna de reclama. Cum e cu febra...cred ca deja nu mai are.
Nino, admirat si pe Alex, ce baiat mare are mama!
Daria, ce mai face Brien? Cum mai e cu firma? Ati reusit cu siteul? Multa bafta!
Marox, ce ne mai povestesti de Julia?
Ellinia eu n-am idee despre vopsele sau nuantatori ca nu am folosit niciodata.
Carmissis, eu nu m-am suparat absolut deloc, obisnuiesc sa rad de mine insumi caci daca as face contrarul (nervi, etc.) chiar ca m-as urca pe pereti. Iar pe al meu boier chiar nu ma pot supara, bine ca are la cine sa faca mofturi...noi sa fim sanatosi...cand rade la mine, sau cand isi lasa capusorul pe umarul meu am uitat absolut totul, adica imi amintesc doar ce e bun si frumos. Si nu-i asa ca e minunat ca-i avem, nu-i asa ca ne umplu viata de fericire?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;104/st/20050414/n/RARES/dt/6/k/dd5c/age.png

ako spune:
mamacita - intr'adevar lichidele sunt mai mult decat necesare. dar, cel putin io, am considerat ca apa din lapticul meu-initial, apoi cea cu care se combina laptele praf...e suficienta. apoi, la insistentele unei bune prietene /si ea din zodia pestilor...:))/ care tot mi'a explicat ca nativii din aceasta zodie au nevoie de lichide in exces..le mai dau apica/plata sau din cea obisnuita, dar fiarta/ dupa masa de legume la pranz. ce'i drept nu prea exagerez. io la randu'meu..in afara de stakanele de cafea, nu prea imi ofer lichide....

zuzunaki spune:
girls!
doarme Bubu si mi-am facut putin timp sa va scriu.
Multumim mult pt urari tuturor!
Bubu e bine,f activ si f vorbaret.Sta in picioare in patut,se ridica de zabrele...e mortal!Dimineata,daca sunt treaza inaintea lui(
),savurez una din figurile pe care le face la trezire:nici nu deschide okisorii bine si tzup!in fundulet si de-acolo ajutat de zabrele,in picioare
!Si daca va mai povestesc pe langa metoda clasica de ridicat in fundulet(normala adica),mai are una pe care o foloseste frecvent:intins pe burtica,ridica intai funduletzul si apoi sta in funduletz.E adorabil!
Gata cu laudele
De dormit,slava Cerului doarme bineeee!Adica adoarme in general pe la 22(uneori pe la 23,cand are chef de zbenguiala,ca aseara de ex)si se trezeste la 8.De cateva zile nici lapticul nu se mai trezeste sa-l bea ca de obicei la 7-8,ci pe la 9-10!Din pctul asta de vedere sunt o fericita.Rar de tot sunt nopti cand se trezeste maraind,dar nu-l tine mult si adoarme in maxim 30min.
Tin sa trimit multi pupici mamicilor de Raresh-i insomniacisi sper sa -si revina puii la un prgram normal de somn cat mai curand!
Pupici multi de asemenea micilor bolnaviori,sa le treaca febra si sa se faca bine repejor,iar tuturor vaccinatilor NICI O REACTIE ADVERSA le dorim
!!!
Referitor la baitza-am vatzut ca ati deschis subiectul-Bubu e imbaiat o data la 2 maxim 3 zile.Asta de la inceput.Asa mi-a recomandat si moasa in primele 2 luni cu atat mai mult sa nu-i fac baie in fiecare zi pt ca ei oricum au pielea deshidratata de la lichidul in care au vietuit.(la noi chiar a fost tare uscata la inceput pielea)
Mie ieri mi-a fost tare rau,abia m-am miscat din pat
...senzatii nasoale,acumulate cu o raceala usoara plus cu neputintza de a inghiti.Asa ca m-a doftoricit sotul dragul de el cu ceai de musetel si lamaie(e ok in sarcina,nu?)si mi-am revenit mai spre seara.Dar deja el facuse toata treaba prin casa
Azi deja m-am trezit mai bine,slava Domnului!Si sunt asa fericita
ca am o sora absolventa-ieri a avut juramantul-,politista de-acum inainte!
Ma mandresc tare cu ea
Scuze de off topic,dar avand in vedere ca subiectul Tiei inca nu e redeschis,vreau sa anunt fetele care au contribuit la pachetelul de Craciun:danna_j,Alessia105,an-k,gabrianah ca a ajuns pachetul la copii,Daniela este super fericita si va multumeste de mii de ori din suflet!Sunteti minunateCopiii vor primi cadourile in seara de Ajun,sub bradutz
tuturor!
Am observat niste absente pe-aici(pt ca va mai citesc printre picaturi):Valenka,mami lu conu Alecu unde estiu?la fel ariadnabr,ocrainic...mai sunt dar am uitat...
Hai ca m-am intins...Va pup pe toate,la fel si pe bebelasi si sper sa va scriu cat mai curand!
p.s. am pus pozici noi:http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletutza2002/my_photos in albumul 8-9 luni.mai avem si cu bradutul dar nu le-am descarcat inca.
Nicole,mami de pici cu lipici si 7+

ako spune:
andruzza.... ihi. subscriu ideeii...dar cine sta cu ei????....hahahaha
carmessis - e bun si rasul. principalul e sa existe o 'reactie"....hihihi

zuzunaki spune:
Si sa nu uit si de Marox cu dragalasii ei,va mai asteptam cu vesti!
Am mai vazut pozici de Alexandra ,Rada,Mihai Alexandruniste draguti toti
ellinia,acum fiindca sunt si eu voi apela tot la nuantatoare.Am achizitionat unul de la Loreal,sper sa fie bun,nu mai stiu exact din ce gama.Conteaza f mult sa fie culoarea ton pe ton pt ca altfel nu prinde.Succes la coafat
Vroiam sa ceva:
cand incepeti sa le dati bebeilor papica cu bucatele mici ?din mers am mai citit eu cate ceva dar as vrea totusi daca poate cineva sa-mi raspunda.De ex,borcanasele de meniu Hipp de la 8 luni in sus sunt deja cu bucatele.Banuiesc ca nu trebuie sa tinem cont de varsta ci mai degraba de nr de dintisori ca sa poate micutul mesteca,nu?Bubu inca haleste pasta,fie borcanele,fie facut de mine si blendarit
Multu anticipat de raspunsuri.Uitai sa mentionez ca posedam 2 dintisori momentan
Nicole,mami de pici cu lipici si 7+

oanamaria_luiza spune:
Zuzu, tocmai vazui pe Bubu, "the cutest kid on the block"...m-am uitat de vreo 3 ori la poze, ca doar azi m-am hotarat sa stau pe net. Mey, dar ce frumos se joaca el...si ce ochisori, pe mine m-a bagat in boale, nu roiesc deja fetele in jurul lui? Intoarcem si noi burticii si lui Bubu. Noi pe 10 noiembrie am implinit 4 ani de casnicie, nu am sarbatorit ca nu am avut timp sa fac un tort sau alte cele...cand colo tortul era la voi
, LA MULTI ANI! sarbatoritului/sarbatoritei/sarbatoritilor... cu ce prilej? Nu te supara ca intreb sorry daca am facut vreo gafa uitand sa te felicit la timpul respectiv.
Despre bucatele, as inclina si eu sa cred ca e mai important nr de dintisori decat varsta. Eu cand mixez papa nu pot sa o fac decat pasta; inca nu am incercat sa o pasez cu furculita. Dar m-am hotarat sa incep sa-i dau cate o bucatica de mar sa roada singurel. Rares abia ieri a savurat primul biscuite sub ochii de uliu ai mamei (ca mi-era frica sa nu se innece). Rares are 2 dintisori (de jos) bine iesiti, alti 2 din dreapta sus abia si-au aratat coltisorii.

an-k spune:
Buna, buna
Va scriu si eu printre pastile, ceaiuri si picaturi de nas, suntem raciti toata casa, Bianca ia antibiotic pt ca a facut vineri noaptea febra mare si nu-i scadea decat pt cateva ore apoi revenea, asa ca sambata am chemat dr care ne-a dat antibiotic, eu m-am pus pe luat vitamine, ca vad ca decand a inceput frigul sunt numai racita, Hugo a luat si el de la noi asa ca e concert in casa- nasul, gatul.. in fine... sper sa treaca pana de Craciun
Zuzu, pupici lui bubu cel activ, trebuie sa fie tare dulce cum se ridica el, despre papica, Bia nu accepta deloc bucatelele in piureu dar noi nu avem nici un dinte, in schimb mancam painica cu margarina rupta de mama
Am vazut ca sunt bebici care accepta ceva mai greu legumele, noi avem probleme cu fructele, nu le vrea si pace, azi i-am dat lapte (legumele le papa super bine), sper sa accepte iar fructele, refuza si banana goala care inainte ii placea, mmm...
Andruzza, mi-l si imaginez pe Rares fluturand pantalonasii, m-am amuzat
Rox, multumim pt felicitari, fiecare dintre noi care ne-am gandit la Alinutza le meritam fetitelor, sa iasa dintisorul 3 fara dureri
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada