Bebelusi de martie - aprilie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Astazi avem 12 zile de la vaccin si suntem ok Gata, evadam, mergem in parc macar 2 ore. Poate si lipsa plimbarilor i-a afectat putin somnul, ca el mai mult afara statea.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Liniste..................................

Voi cum le dati oul la bebe? In ce compozitie? La noi e jale mare pe tema asta.
Daria manca cu cartofiori, o data da, o data ba... Apoi am incercat cu legumele din supa si tot asa, o data da, o data ba... I l-am dat si simplu numai cu apa fiarta, azi am incercat cu branzica de vaci, dar a fost un esec total, amandoua fiind destul de inecacioase.

Andruzza, cum a fost la plimbare?

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

gegea, Rares papa ousor in orice combinatie, cu cartof sau cu orice alte legume. Nu papa cu foarte mare pofta asa cum papa carnita cu legume, dar papa.
A fost super afara, o ora ne-am plimbat prin parc si tot a facut bravo bravo cu manutele, apoi a adormit vreo 40 minute si ne-am intors acasa. Cred ca abia astepta sa mearga afara, cand l-am imbracat n-a tipat/plans deloc - cum facea mereu cand ajungeam sa-i pun caciulita si geaca. Acum ne pregatim sa plecam in oras, sa vedem luminile din centru Poate ii face aerul somn.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Noi astazi am fost la prima serbare de Craciun de anul asta, a Mariucai desigur Cea de la cursul de engleza. Joi seara o avem pe a doua, cea de la scoala.
Acum tocmai ce m-am dezlipit de televizor, am fost suporter agitat, de pe canapea insa, la finala de handbal. M-am bosumflat putin, dar asta e, oricum e o mare performanta. Si Basescu a fost tare ca de obicei, s-a dus acolo si le-a felicitat si le-a pupat Eu, mama denaturata, i-am dat papa Ioanei in leagan, cu un ochi la televizor
Ioana e cam maraita, cred ca se lupta cu al 3-lea dintisor. Nasucul e mai bine insa.

Andruzza Super, ati scapat de stress cu vaccinul! Plimbari placute!

Ana71 incearca sa-i amesteci legume Hipp cu legume fierte de tine, intai mai multe Hipp si pe urma, treptat, mai multe de la tine. Daca nu merge, nu-i problema, sunt OK cele Hipp, atata tot ca-s mai scumpe si orgoliul tau de bucatar e afectat

Ninocikap Pofta buna la sorici! Mi-ai facut pofta!

Alessia Multa sanatate! Ce simpatic trebuie sa fie Benny chemand cateaua Si amintirile cu Sebi in tren sunt super!

Gegea Eu ii dau galbenusul Ioanei amestecat cu legume pasate si ulei de masline. Legumele le fierb odata cu carnea insa, le separ partial dupa aceea si pun separat borcanase doar cu legume si borcanase cu legume cu carne. Pe cele doar cu legume i le servesc cu galbenus (fiert tare si sfaramat cu lingurita). Ii place si il papa.

Lorelai La multi ani Liviei si Mayei !! Daca vezi mesajul, mai scrie-ne despre ele, le ducem dorul!

Mamacita Lorelai este inca pe forum, dar asa cum ne-a zis de la inceput, cred ca scrie la mamici de ianuarie fiindca atunci s-au nascut fetele, chiar daca burtica era de martie Si probabil scrie si la mamici de gemeni. Ai incercat si pampers "Let's go"? Exista si numarul 4 si am inteles ca seamana mult mai mult la forma cu chiloteii normali, ca sa nu-i incomodeze la mers. Poate nu-l mai strang de copanase pe Alexut.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Buna mamici,
nu am reusit sa va mai scriu ca avem de modificat prin casa (instalat 5+1 boxe,ect, inst.electrice )! Sa nu va mai zic ca azi pe la 14 mi-a sarit o teava de apa calda (fiarta, ce sa mai...) la baie!! Noroc cu un vecin -a oprit apa la tot blocul (ca si robinetul din baie care oprea apa -nu mai functiona). Sa mor! Pana la urma am inlocuit (duminica, dar nu am avut incotro) teava cu pricina! Maine vina omul si se mai uita dc. e cazul sa schimbam ceva (robiete),etc! Si eu ma gandeam sa aranjez casa de Craciun-se pare ca mai amanam 2 zile!!

Nino- Alex cu mosul vostru! Bine ca nu s-a speriat trezit din somn in brate la mos!

Alessia- tare faza cu ben in tren!

De mult vreau sa va intreb ceva: bb-ii vostri dorm continuu noaptea -al meu se mai trezeste (poate din cauza ca doarme cu mine in pat), se ami rostogoleste, mai maraie si adoarme aproape instantaneu, dar eu... nu pot instantaneu, plus ca tot timpul trebuie sa-l acopar! Adica il puneti seara in patutz si pana dimineata dorm bustean?!

Andruzza- sper sa nu mi-o iei in nume de rau, stiu cat va chinuiti voi cu somnul! Cat doarme ziua? Ai incercat sa-l lasi sa doarma mai putin ziua? Iesiti afar la aer? va tin pumnii sa reusiti sa intrati in normal!

Mamacita- ce frumos tb. fie la voi! Va vad pe toti 3 la geam si Alex mirat de zapada ...asa frumos povestesti!
Faza cu Pampersul se intampla si la noi- de-abia il schimb, tb. sa fim 2 sa-l tinem, singura nu stiu ce jucarii sa-i dau,dar tot vrea sa fuga! Se gasesc tip chilot si la noi? o sa ma uit prin magazine!

va pup pe toate si toti

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Rrox- thk-tocmai mi-ai raspuns de chilotei, o sa-i incercam si noi!

Gegea- eu ii dau galbenusul pasat cu legumele de la supit de pui si branzica si appa f. bine! Eu inca ii mai pasez cu blender-ul papica, tb.sa incepem si noi sa faramam mincarea, dar cum nu avem dintzisori, doar gingii umflate...inca ii pasam!

Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Coco Ioana doarme continuu de seara pana dimineata. Mai maraie cateodata putin, dar nu ma duc la ea si adoarme la loc. Cred ca va deranjati reciproc dormind impreuna, poate reusesti sa-l culci singur in pat si in camera. pletosului!

Mergi la inceput

Rrox- l-am mutat si in patutz, dar cand se trezeste urla ca disperatul si se ridica in picioare!! va pupam si noi!
PS: si eu m-am uitat la handbal...bravo lor!!

Amintiri

Varsta lui Vlad:

Mergi la inceput

Coco trebuie totusi sa-l mutati cat mai repede, altfel n-o sa-l mai dati jos din patul vostru pana merge la scoala O sa fie din ce in ce mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

andruzza, coco si rrox, multam de raspuns...
In concluzie, am epuizat toate variantele. Nu-mi ramane decat sa perseverez. Mai incerc cu legume.

rrox, scuze ca intreb. Tu fierbi legume si carne pentru mai multe zile? Pregatesti borcanasele si le sterilizezi in cuptor?

coco, si eu am facut greseala asta 3 nopti cand a fost plecat tati la Bucuresti... Am dormit cu albastrica mea draga si acum imi face noptile amare. Se trezeste destul de des, se suceste de ajunge in pozitii tare ciudate si se framanta de parca ar avea colici (sau chiar are???????)

andruzza, frumoasa plimbare! Si Dariei ii place mult sa stea la aer curat. Vara statea, dormea, manca numai afara si mi-a fost tare greu cand am rarit cu iesitul afara. Era tare agitata, dar s-a acomodat in cele din urma.

Geani si Daria

Mergi la inceput