Bebelusi de martie - aprilie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

CARMEN, ADSEANA multumim!
Am inceput sa-i dau vitamine,ii voi da o saptamana sa vad cum reactioneaza de la ele.Cand vad ca incepe sa manance mai bine nu-i mai dau.
MAMACITA ma bucur ca ti s-a ridicat moralul,asa te vrem.
ALEX,EMA si DAVID LA MULTI ANI!
NINO spor la taiatul porcului,mie una nu-mi place momentul merc numai daca e musai,dar sa mananc... niami

Ma duc si eu la nani.Somn usor tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele mele dragi

Ma chinui sa va scriu de vreo 4 zile .....dar nu pot ...incerc si acum cat pot scriu ...si o sa va rog din start sa imi scuzati eventualele greseli de orografie .

Eu is un pic mai mult bolnaviara ..nu am mai fost asa de racita de vreo 4 ani ..cu febra cu toate alea alea...eee asta e viata...trecem noi si peste asta cine stie poate de la raceala asta dau si in Sindromul Down ca vad ca e la moda
ca oricum bolnava de PUTUROSENIE IS ..nici pana acu nu am facut nimic ,desi ma laudam ca fac si dreg....bulshit

Benny e bine ..face o gramada de prostioare ..ca deobicei...am trecut de la pampersi la chilotei pampers ca nu sta la schimbat e o adevarata aventura sa il schimbi pe Benny...de papat, papam ca deobicei incercam sa furam tot ce se poate si daca indraznesti sa mananci fara el e tragedie nationala..mai nou se duce la geamul de la bucatarie se ridica si incepe sa cheme cateaua ...woef woef ..care suna cam afff aaafff....daca nu vine o cheama suparat aaffff afff dar simti in vocea lui ca e suparat ca nu vine ...iete cum rasare barbatul din Benny..are si un prieten dupa care e inebunit ..un leut de plus pe care eu i l-am luat cadou lui papa cand am aflat ca sunt ...cand il vede se lumineaza la fata si ii zice auuuuuuuuuuu auuuuuu de la pusy miauuuuu

Apropos de cuvinte stalcite ..cum spunea AncaMicaela ....al meu baiat Sebi pe la 2-3 ani spunea la COLA ...rusinica ce se termina in ,,la si plecam la un moment dat intr-un week-end la munte cu trenul ...Sebi inebunit de fericire ca merge cu trenu ca se saturase cu (si acum e la fel ptr el e o aventura sa mearga cu trenul...)Ne luam noi de la Mc Donalds meniuri, ne uracam in tern ..in compartiment numai persoane serioase trecute de prima tinerete ..dupa Ploiesti al meu baiat ince sa strige dupa fratele meu ....Te rog frumos imi dai si mie un pic de ...la din paharul tau? ...la care toata lumea a ramas intezisa ,,eu eram ca o tomata ..rosiieee ca racu ...si sar de fund in sus si spun tuturor celeor care se uitau cu niste priviri urate spre noi ...COLA COPILUL VREA COLA !!!! Doamne ce stanjenita am fost ..dar acum mor de ras cand imi aduc aminte de fetele acelea incremenite de surpindere si revolta ...dar copilu vroia COLA ..rusinica celor care se gandeau la prostinele... Ptr mine sunt amintiri pretioase .

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

oops am trimis si nu am terminat ..dar revi9n ca trebuie sa imi iau medicamentele ..vorba carcotasilor ...MEDICAMENTE MEDICAMENTEA

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI Livia,Maya(lorelei,mai da-ne vesti despre voi,ceva pozici)si David(smmiha,nici tu nu ai mai semnat condicuta)!Va dati seama,gemenele fac 11 luni!

caramella,POFTA MARE Aliciei!
alessia,in primul rand sanatate maxima!In al doilea randpentru Sebi cel inocent la intalnirea cu mintile perverse!Pupam Benny nazdravanul,mancaciosul,prietenul animalelor!Si cu chilotei ti-e mai usor?Ma intereseaza subiectul,ca si pe Alexut abia il schimbam,pur si simplu se suceste,se rasuceste si se spiraleazaCate kg mai are Benny si ce marca de chilotei,chiar de la Pampers?Nu-l strang la bulanase,ca noi vesnic avem problema asta?

Fetelor,la noi ninge ca-n povesti,linistit si cu fulgi mari si pufosi,deja totul e albla.Alexut a ramas la propriu cu gura cascata cand l-am dus la geam sa priveasca.Fata lui ne-a lamurit instantaneu de originea expresiei("A ramane cu gura cascata de uimire")Si noi n-am gasit inca o sanie cu spatar sau alt mijloc de ancorare a piticului,sa nu-l pierzi pe drum

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

andruzza,daca nu esti prin zona matinal,inseamna ca dormiti,"antipatico"!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Vad ca tot singurica sunt pe aici...Fetelor,stiti ceva?Lorelei nu mai figureaza la membri!!!A aparut alta Lorelei,cu 0 mesaje.Ce faza...

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

la multi ani, Livia si Maya!

La multi ani, David !

Geani si Daria

Mergi la inceput

mamacita, am dat si io ocheada la membri dupa mamica gemenelor sarbatorite azi. Din cate vad in listuta, numele de utilizator e Lorelai, nu Lorelei. Si este...din Canada.
http://www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=3846

Pur si simplu, nu ne mai viziteaza pe noi...

Geani si Daria

Mergi la inceput

Am vazut doua minunici scumpe... pe Alexandra cercetasa care vrea sa stie tot si care exploreaza peste tot si pe Alexandru cu Mosu' care l-a lasat cam rece. Sunteti tare frumosi!!! Sa fiti si sanatosi pe cat sunteti de frumosi!

Daria s-a recuperat in urma tratamentului. Toata s-a facut foita si acum se jupeste. Bine ca a fost numai atat.
Acum mi-a cam refuzat papica de dimineata. Si inca cu atata vehementa...
Se plimba prin patut, e cand la un gardut, cand la altul, mai nou se tine numai cu o manuta si cu cealalta pride jucariile.
Zice de zor ma-ma si mai are un refren cu care ne incanta urechile, dar pe care nu-l pot reda.

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamacita, ei dormim pe naiba! Nu mai avem noapte, nu mai avem nici somn de zi, la noi ca la nebuniDupa ce de la 12 la 4 a dormit mai mult plimbat prin casa, imi cad mainile. Sa inteleg ca va pregatiti de sanius???

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput