Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(85)
Raspunsuri - Pagina 13

CataD spune:
La Multi Ani! Dragos si Andrei...sa cresteti mari si fericiti!
Andra, ma gandesc la pat mare, sa o mut din patut...deja cred ca vrea sa sara peste gratii si imi e frica sa nu cada in cap...plus ca se rasuceste si se tot loveste in gratii. O sa vedem cum se adapteaza..ea doarme singura in camera ei.
De asemenea nu stiu cum sa fac cu invelitul intr-un pat mare...oare sa o invelesc tot cu paturica ei, cea mica de patut, pe care nu o tine prea mult pe ea oricum, sau sa incerc cu o patura mai mare? Se sufoca oare? Nu stiu cum sa fac, nu vreau sa dormimi noi cu ea.
Tatiana, sa-ti traiasca puiutii!! Cred ca e tare greu cu 3 dar si frumos! Ce mare e Clara si cum sta ea cu parul prins! Lalu nici nu vrea sa auda, isi da imediat clamele jos...asa ca sunt nevoita sa o tund ca sa nu aiba parul in ochi!
Catalina si
Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Emilly spune:
Catalina niste amici de-ai nostri si-au mutat puiul in pat mare de pe la 2 anisori si era copila numai pe jos, ii puneau perne pe jos si o gaseau dormind bine merci pe jos sau mai rau trezindu-i noaptea ca se speria micuta.
Eu am scos 2 bete de la gratii si urca si coboara fata mea singura din patut si e tare incintata.Si mie imi era frica sa nu se arunce peste gratii dar asa cind stie ca poate cobori cind vrea ea nu mai e pericol si sa o vezi ce repede s-a prins ce si cum...o singura data i-am arata ca apoi a stiut singurica, dulcica rau
Pentru lovituri de gratii folosesc in continuare aparatorile de patut, eu zic ca inca 1 an acolo o las, parerea mea e ca e ok.
Cu dezvelitul am rezolvat cumva problema punindu-i o paturica mai lata si cum se tot roteste sa-i mai ramina si ceva pe ea, a dat rezultate.
numai bine!
Emilly cu gaza ei

Ioana77 spune:
Tatiana
Ce tare ma bucur sa vad vesti de la voi! Despre poze ce sa mai vorbesc!
Te rog mult da-mi nr tau de tel la care te pot gasi. Mobilul tau care il am eu nu merge.
Emilly
Locuiesc in Ile Perrot. Eu stau pana pe 19. Hai sa facem cumva sa bem un suc impreuna!
Despre mutatul in pat mare nici eu nu ma grabesc cu Arturicii. Mi se pare atat de safe sa ii tin in patutzuri atat cat suntem acasa cat si cand plecam in excursii incat ma gandesc chiar cu groaza ca va trebui la un moment dat sa renuntam la ele.
La mine acasa lucrurile par sa stea ok (asa spun "rapoartele" surorii mele). Dupa ce ieri au rasturnat bradul azi se pare ca au compensat cu un somn la pranz fara suzete. Cica a taiat bona din toate si le-a zis ca le-a muscat Lila, catelul care s-a aciuat la noi pe scara.
Nu stiu dc v-am zis dar una din bone si-a pus ca target ca pana vin eu sa ii faca sa renunte la suzete si sa inceapa sa ii invete care e treaba cu olitzele. Om vedea ce iese.
Salutari,
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

DARAEL spune:
La multi ani Rares !
Iti doresc sa ai parte de Sanatate, Fericire si numai Bucurii....
La Multi Ani pentru fetele si baietii care, astazi, de Sfantul Ion isi serbeaza ziua numelui..... si care cred ca se gandesc la noi sa ne dea o bere si o prajitura, ceva
.... !!!
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

gabiarama spune:
LA MULTI ANI DRAGOS , ANDREI , ALEXANDRU , RARES !
LA MULTI ANI IOANA ,ION , IONUT ,IOAN !
Si noi va poftim la o si o
... virtuala
Mihnea si-a revenit dupa enteroviroza .Acum cere la olita de fiecare data cind face kk sau pipi .Mai nou cere si de mincare si plinge pina i-o pregatesc . Ar bea suc de portocale in continuu , dar incerc sa il mai pacalesc pentru ca mi-e frica sa nu dea din nou in diaree .
Tatiana
pt fiecare dintre copilasii tai !
Imi inchipui cit de greu e cu trei !
Gabi
Poze

gabiarama spune:
Va spuneam de masina noastra care a fost botita in spate .Nu a fost vina sotului ,deci nu o sa ne coste nimic .
In schimb asta noapte a fost lovita din nou . De data asta au fost afectate portiera si oglinda de la sofer .Pe la 12 aseara a sunat cineva la usa (un domn si o doamna ) ,dar sotul meu a zis ca daca nu ii cunoaste nu le deschide .Au lasat insa un biletel in usa .Initial sotul meu a spus ca il va lua dimineata de acolo si s-a culcat .Dupa 5 min s-a ridicat din pat si a zis :"Dar daca mi-a lovit cineva masina ?"
Si a avut dreptate .Era un biletel cu nr de tel .
Si cind ma gindesc ca nu are nici o luna de zile de cind a scos-o din service .Era proaspat vopsita .
Gabi
Poze

Ioana77 spune:
La multi ani YANN, puilui mamei!!!!
Sa ai sanatate, putere sa te bucuri de copilarie si tot ce ne dorim noi mai bun pentru tine!
Multe multe pupicuri si La Multi Ani pentru puiutii:
Rares Ioan
Mihnea Ioan
Vivien Johanna
Daria-Ioana
Ioana Miruna
Ioana
Malina Ioana
LA MULTI ANI !!!!Alexandru
La Multi Ani mamicilor cu nume de
IOANA !
IoanaCo
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE DE IOANA >> ION !!!
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

dadi_t spune:
La multi ani!Sa cresteti mari, frumosi si norocosi!ALEXANDRU(doi anisori)
Rares Ioan
Mihnea Ioan
Vivien Johanna
Daria-Ioana
Ioana Miruna
Ioana
Malina Ioana
La Multi Ani celor care poarta numele de IOANA si ION!!
Ioana77 si IoanaCo- sanatate multa si tot ce e mai bun sa vi se intample in viata!
Poze Craciun!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!

adlemi spune:
aniversatilor de pana acum pentru implinirea celor 2 anisori{s]
ALEXANDRU
Si... Yann
Rares Ioan
Mihnea Ioan
Vivien Johanna
Daria-Ioana
Ioana Miruna
Ioana
Malina Ioana
Si de asemenea si pentru mamicile Ioana 77 si Ioana Co
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

cicuta spune:
Daria-Ioana multumeste la toata lumea pentru urari si alaturi de mamica ei ureaza La Multi Ani tuturor copilasilor care se numesc Ion sau Ioana si celor care implinesc 2 anisori!