Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Andra, esti tare de tot cu varza!!! Gasesti prin supermarketuri!!Du-i copilului varza acum ca sa nu il dezamagesti!!!

Albert e mai bine, nu prea mananca, tot mai e ragusit un pic, mai tuseste, dar suntem pe drumul cel bun, sper sa-i treca mai repede!!!

Cu vremea asta urataa.....se uita pe geama si zice "fig" adica frig.Daa, frig , nu putem iesi din casa, nu putem face nimic. Poate mai ninge sa mergem la munte, ca tare frumos a fost!!!

Ce vorbareata e Laura!!! Albert vorbeste orice cuvant, dar nu leaga nici o propozitie, lasa ca vorbeste el....e scump asa cum le stalceste , mor de dragul lui cand spune cine stie ce cuvant asa haios.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La multi ani Dragos !
Fie ca Viata sa iti daruiasca Sanatate, Fericire si multe zile pline de Bucurii.....

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI DRAGOS! SA CRESTI MARE, SANATOS, DESTEPT SI NOROCOS!
Mami de Dragos, pune poze mai recente sa vedem si noi flacaul de 2 ani ce frumos este!

Am inceput serviciul, dar... totul este schimbat in spital de la harababura cu renovarea pana la ...oameni, din pacate. Am o frustrare tare mare vis-a vis de serviciu: sunt nefumatoare si in birou se fumeaza...la greu, de la sef la subalterni. Pt. ca sefa e suverana in birou...i-a invitat in fiecare dimineata la cafea pe toti colegii( suntem doar 9 cu toti). Am incercat sa suport, dar imi este imposibil si cred ca o sa fac o criza. E atat de neplacut si dificil sa pun problema fumatului in birou(unde avem si tehnica IT). Vreau sa vb. civilizat...dar n-am cu cine...Ce ma sfatuiti???...Chestii de genul:e institutie publica si ca tb. sa ne respectam unii pe altii... nu tine! Imi trebuie ceva subtil...mai ales ca dau intr-o saptamana (cred ca) ultimul ex. din cariera. Credeam acum 4 ani cand am ocupat ultima treapta pe functie ca ...gata nu mai sunt la cheremul nimanui...si acum cu legea asta... tb. in 2 saptamani sa dau o reevaluare salariala caci am lipsit mai mult de un an...Asta e... sunt un pic ofticata...si abia am inceput...
Oricum e grea acomodarea, nu dpdv profesional pt. ca eu am lucrat in timpul asta, am o colaborare, ci datorita programului,inconsecventei si proastei organizari la nivel...hm..superior...Abia astept sa vin cu lucrarile la zi...au ramas neactualizate de 2 ani...puteti crede?

Bibica nu realizeaza lipsa mea si asta pt. ca in ultima luna i-am facut aproape tot programul sa depinda de mame, cu care sta f bine.Cand se trezeste ma cauta si spune < mami e papa> si gata...
Helen,Bibi acum cateva luni spunea tzepum la pitic..asa ca ceva mai curios nu putea fi...hihihi. Acum este la faza legarii cuvintelor intre ele. Ii reuseste cate un: mami e papa, mami caca, a mia( cand tine ceva in mana si nu vrea sa dea), a mami, a Andeia( tot asa cand tine cineva vreun lucru in mana)si orice cuvant il aude il reproduce, cateodata bine, cateodata pocit: ipopotam..la hipopotam...e ceva, nu?
Monica, multa sanatate lui Albert! Trebuie musai sa-i cresti imunitatea cu ceva in primavara. Intreaba medicul de familie sau eventual intereseaza-te la o farmacie homeopata.
Gabi, imi pare rau pt. masina. Si eu am masina busita rau dinainte de sarbatori. Sper ca a fost altcineva de vina si nu-i nevoie sa platiti!Sanatate maxima.

pupici si din cand in cand o sa va citesc, dar de scris numai seara cand ajung acasa si asta daca nu=s prea obosita.

Poze Craciun!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

La multi ani DRAGOS !!!

Eu am aterizat pe teritoriul Canadian acum cateva ore. Zborul a fost mai usor decat credeam desi a durat destul de mult.

Aici este f frumos, e zapada si ninge fin acum. Nu este f frig, sunt -2 grade.

Mi-e un dor nebun de Arturici (care azi au reusit si au trantit bradul).

O seara faina,

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

La multi ani Dragos!

Otilia 25 sapt si Robert (24.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

LA MULTI ANI, VA DORIM UN AN NOU FERICIT, SANATATE, MULTE BUCURII SI SA REALIZATI TOT CE VA PROPUNETI!

La multi ani si copilasilor care si-au sarbatorit a doua aniversare!

Multumim din suflet pentru urari!

Suntem bine, prichindeii cresc, mananca bine, chiar foarte bine de ma intreb unde incape atata laptic. Ii alaptez, foarte rar trebuie sa suplimentez cu lapte praf, mai ales noaptea. Doar cu timpul stau foarte prost, iar noptile sunt la fel cu zilele si invers. Sper sa nu mai dureze mult.

Clara si-a primit neasteptat de bine fratiorii, e atenta cu ei, ma ajuta cand le schimb scutecele, ii inveleste. Le spune "pa" si da pupici cand pleaca undeva sau se intoarce. Inca nu da semne de gelozie, dar imi si impart timpul intre cei trei copilasi. Chiar si cand am doua minute libere, ma joc cu Clara ca sa nu se simta neglijata.

Clara vorbeste foarte multe, a inceput sa lege propozitii, repeta cuvintele dupa noi, sunt multumita de vocabularul ei (era cam ramasa in urma). Canta si danseaza, spune poezioare. Cu olita stam prost, si mi se pare ca se trage de la gradi caci nu mai vrea sa stea pe olita. Mai nou o pun pe WC cu colac, dar fara nici un rezultat.

Sanatate multa copilasilor bolnaviori!

Otilia, felicitari pentru bebe din burtica! Sarcina usoara in continuare!

Daca vreti sa ne vedeti, avem poze in albumul "decembrie" de la POZE NOI

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) POZE NOIwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiachirila spune:

Multumim de urari.

Scuze ca nu mai apuc sa scriu. Tot intru si mai citesc, dar tot nu mai reusesc sa scriu. Promit ca am sa pun si fotografii noi. Nici nu-mi vine sa cred ca avem copii asa mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiachirila spune:

La multi ani si celorlalti nazdravani care au implinit 2 anisori si de asemenea parintilor sa aiba putere sa se bucure de ei si sa reuseasca sa tina pasul cu ei.

Am reusit sa pun cateva fotografii noi http://www.freewebs.com/claudiachirila

Am sa mai pun fotografii dupa petrecerea de maine, ca de fapt abia maine ne sarbatorim ca mami si tati au fost la serviciu si nu prea au avut timp de pregatiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La multi ani Alexandru !
Iti doresc sa ai parte numai de Zile Senine, cu Sanatate, Fericire si multe Bucurii....

Deci, astazi, toata gasca de prichindei poznasi trage o fuga la Lavv acasa.....

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

La multi ani tuturor puiutilor aniversati in primele zile ale anului!! sa fiti sanatosi, voinici, frumosi si norocosi!

Ioana prin ce zona te-ai cazat??ma bucur ca-ti place la noi

Tatiana ce puiuti minunati ai!!sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei!Clara e o frumoasa si are un par atat de lung...cum ati convins-o sa-si tina coditele prinse?Flicitari inca o data!imi pot imagina cit esti de obosita...cind mai ai vreme mai scrie-ne citeva rinduri despre voi

pupicei tuturor!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput