Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La multi ani pentru Rares, ingerasul lui Zazzie78 !
Fie ca Sanatatea, Pacea, Iubirea, Fericirea si Bucuria sa fie cu tine in toata Viata ta......

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

La multi ani DARGOS SI ALEX! Claudia si Lavv sa fiti fericite alaturi de puii vostri carora le urez tot binele din lume, sa fie santosi si norocosi, sa creasca mari, frumosi si destepti!

Noi suntem cam necajiti, Cosmin a facut o viroza urata, se pare ca nu a raspuns la antibiotic (de aici prezumtia de viroza). Am inceput cu Klacid dar dupa 2 zile era mai rau si mai si vomita de la el, a facut febra pana la 38.5, si tuse seaca. A vomitat 3 zile, nu a mancat mai nimic si ce a mancat a vomitat, nici lichide nu a prea a vrut, a trebuit sa-i dau si metrocopramid ptr voma... a fost tare uart! Apoi ne-a dat Amoxicalv care pare sa-i fi facut bine... sau viroza si-a facut stagiul. Suntem spre bine, inca muciosi, inca tuseste dar nu mai are febra.. De mancat tot nu prea vrea, manaca cam un sfert din cat manca inainte. Ce sa-i fac, nu va fi nici prima si nici ultima raceala.... imi e ciuda ca slabeste tare rau dar ma si bucur ca face fatza bine bolii, e tare voios si daca nu l-ar supara nasul infundat pe care nu stie sa-l sufle ar fi chiar bine!

[pu]Va pupam si va uram sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

La multi ani copilasilor, mamicilor si taticilor cu numele de Ioan, Ioana, Ion, Ionela!

Rares Ioan
Mihnea Ioan
Yann
Darius Ioan
Vivien Johanna
Daria-Ioana
Ioana Miruna
Ioana
Malina Ioana

Ioana77
IoanaCo

Ioana, ti-am trimis un PM!

Emilly si Catalina, Clara e obisnuita de mica cu codite, nu i-am tuns parul de un an jumate. Acum i-am aranjat putin parul, dar tot lung i-a ramas, are "freza" de fetita.

Multumim pentru aprecierile la adresa puiutilor!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) POZE NOIwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani!!

Rares Ioan
Mihnea Ioan
Yann
Darius Ioan
Vivien Johanna
Daria-Ioana
Ioana Miruna
Ioana
Malina Ioana
Ioana77
IoanaCo

La multi ani si celorlalte persoane dragi cu numele Ion, Ioana!!

Andrei
Alexandru
Rares
Samuel Claudiu

eu nici nu mai stiu cum ma cheama, darmite sa ma mai dau pe net ...
va pupam, o saptamina buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Eu sunt cam suparata astazi, dar in orice caz nu atat de suparata cum eram ieri.
V-am spus ca abia asteptam sa-mi vad puiul care a lipsit de acasa 2 saptamani, v-am spus despre varza pe care trebuia sa o cumpar ca sa i-o duc..., dar saracutul nu apucat sa se bucure prea tare de varza ptr ca este bolnavior. Ieri am fost de urgenta la BUDIMEX: are puroi la urechea stanga. L-a chinuit tare acolo ca sa i-l scoata si ne-a dat un tratament care implica spalaturi cu apa oxigenata, apoi picaturi de OTIS-T si un antibiotic.
Spalaturile nu sunt dureroase dar el plange de cum vede sticla de apa oxigenata. Doamne , mi-e asa mila de el!!!!
Maine dimineata mergem la control si sper sa fie bine.

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna ziua! Nu am scris de mult nimic.
In primul rand La multi ani! tuturor copilasilor care au implinit 2 ani. Sa fiti fericiti si sa cresteti mari si sa-i bucurati pe parinti, sa umpleti casele de bucurie. Parintilor le doresc sa aiba putere si sanatate sa-i creasca asa cum vor ei.
Acum despre noi ce sa spun? Robert a fost bolnav si am lipsit 2 zile de la servici. A avut doua zile diaree si apoi a facut rosu in gat cu febra 40,5. Au fost doua zile grele, cu mofturi, plansete, somn putin. Acum e mai bine, inca suntem pe antibiotic- klacid si marti-miercuri margem la control. Nu a mancat, nu voia ceai, bea numai apa, apoi cand si-a mai revenit a inceput sa ceara mancare de nu stiam ce sa-i dau pentru ca trebuia sa manance de regim si nu-i placea. Ii dau foarte greu antibioticul, cu plansete.
Am si eu o intrebare, le mai dati puiutilor vigantol sau ati trecut pe altceva?
Cu olita stam pe loc, la capitolul vorbit e binisor, dar fata de alti vorbareti...mananca singurel, il mai ajutam si noi dar nu prea des.
Copilasilor bolnavi le doresc canatate multa, iar parintilor sa aiba o zi buna!

http://community.webshots.com/user/ramonaa200

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetele!!!

Multa sanatate lui Alexandru si Robert!!!

Ramona, febra 40,5??? Ce mare a fost....bine ca a trecut ..sanatate multa va dorim!!

Noi suntem bine acum, nu i-a revenit pofta de mancare prea tare, dar asa manca si inainte.Ieri am fost in Mini Prix la Otopeni si i-am luat o sacosa de haine ,cred ca i-am luat prea multe totusi, acasa mi-am dat seama, dar imi placeau mai multe si ..i-am luat.

Cred ca o sa-l duc si eu pe Albert la mama, ca incep sesiunea....tb. sa incep si lucrarea de licenta...nu ma trage inima sa-l las, dar nu prea am de ales, cu el nu pot invata nimic.Tb.sa scap si de facultatea asta. Nici nu stiu cand au trecut cei 4 ani, l-am nascut si pe Albert in anul 2 , bine ca nu am intrerupt si am mers cu toate. Noi sa fim sanatosi ca scap eu si de licenta asta.

Va pupam, va dorim multa sanatate si sa auzim de bine!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Mergi la inceput

Buna tuturor!De o saptamana nu merge netul,chiar acum cand se papa tort si se bea sampanie!?!

LA multi ani capricornutilor care au trecut deja in al treilea an de viata!Sa va dea Dumnezeu toate bucuriile din lume,noroc si sanatate si parinti pe gustul vostru!Va pupam si va asteptam si la tortul nostru!
La multi ani si celor ce poarta numele sf. Ion!
Noi suntem bine,obositi dupa atatea chefuri si mancaruri multe,si ne mai asteapta si altele...Ne pregatim sa-i mobilam camera lui Edi,s-o si vopsim,sa mutam puiul singurel ca de acum e baiat mare!Astea toate dupa petrecerea de sambata,cand am chemat prietenii lui la o portie de joc si tort!Abia astept sa-i vad reactia,n-au fost niciodata atatia copii la el intr-o singura zi...sper sa nu fuga sa-si ascunda jucariile!
Altfel,sanatate multa tutror,ca-i tare binevenita la casa oricui!
va urez petreceri cu suflet si va pup!

Mergi la inceput

Ramona,n-ai incercat sa-i dai piticului antibioticul cu seringa de la "nurofen"?la noi functioneaza !
Monica,bafta la examene!Cat despre pitic nu-ti face griji,are si el parte de cateva saptamani de zbenguiala si rasfat!Unde-i mai bine decat la bunica?!...

Mergi la inceput