Mamici de ianuarie-februarie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata am plecat la culcarica!
Noapte bune si salutari la toate!
DEENISA sa nu imburzi cumva pomul ala!!!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Noapte bune Irina!
Da Moni l-am primit si ti-am trimis si raspuns.
Irina sa mor daca te gasesc in listuta.

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Noapte buna si tie Monica!
Ma duc si eu in pat, daca voi ati plecat.

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici, somn usor, nici macar nu am impodobit pomul , abia acuma ma apuc ca m-au tinut vecinii la vorba si apoi mi-a adus pomul in casa si masina de curatat covoarele- le spala si le usuca cam in 6 ore maxim, asa ca eu in wekend asta fac, curatz covoarele si sotul se ocupa de porcul care se duce sa il ia maine pe la ora 11 si trebuie sa separe carnea de carnatzi, piftie, etc..
Sa avetzi o noapte buna si o sa intru si eu maine un pic, ca treb sa termin ce am de facut in weekend (plus mincare si ce o mai aparea) ca de luni sunt la munca!

Denisa
34+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor....am dormit chiar binisor...Doamne ajuta in continuare...pe la 10 vin ai mei in vizita sa vada si camera Biei sa stam de vorba si daca ma simt bine cum ma simt acum mergem la Unirea dupa cercelusi!Aseara la ora 2 cine credeti ca facea baie in cada sa mor de ciuda ca tocmai v-am zis ca asta este plecarea mea cu Dan si nu am mai trait-o de cind am ramas? Desigur Zina si Jr...mai Jr. era mangasi a citat la un moment dat asa jalnic de ti se facea si mila!Nu stiu daca s-a lasat cu in cada, dar eu sper ca nu!
Azi am facut 35 fix...si Maraki, si mie doctorul mi-a zis ca bb se poate naste dupa 35 ca este ok...cit priveste lampitele, Dan mi-a zis ca a luat pina la urma variator de lumina...bun si ala ca am in sufragerie si e foarte bine!Felicitari pentru lucrusoarele luate!
Monica esti mortala cu rezumatul zilei...
Ma duc sa fac ...pentru mine e usor la dus, mai greu este cind ma ridic din cracanat, ca numai asa reusesc sa ma spal bine la ......si sa ma rad!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ FIX

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Mai sus in loc de "plecarea mea cu Dan"...a se citi "placerea mea cu Dan"...scuze sunt cam adormita!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ FIX

Mergi la inceput

La fel si in loc de "citat"- "cintat"....mama chioara mai sunt!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ FIX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'Neatza,burticutele!!!
Acum am facut si noi ochi...
Cata..vad ca noi suntem matinalele...
Ma bucur ca te simti binisor...LA MULTI ANI PT. 35 FIX!!!!
Noi am dormit binisor..as bea un suc de portocale..si s-au terminat..tre sa mergem sa facem si noi cumparaturi...
Ma duc sa pap...
Nicole
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata burticute,
Vad ca numai Catalina cu Nicoleta s-au trezit restul sforaie inca . Noi ne-am trezit de la 5 jumate, atunci intrau socrii in Spania, si le-am zis sa dea un bip cand intra. Si au dat un bip de 2 min . Mai dormi daca poti. La 8 am si mancat ca imi era foame deja, ma dor soldurile de mor nu mai pot sa stau in pat. Sotul a plecat cu masina dupa ei, dar cred ca mai dureaza pana ajung cel putin vreo 2-3 ore. Am bagat lenjeria de pat in masina , ma duc sa mai aranjez prin casa sa luceasca tot, si pe urma, ma duc sa fac niste ficatei cu pireu.

Ana 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Neata, burtici.
Sunt si eu prin zona, bineinteles dupa o noapte pe jumatate dormita. Pe la ora 04 citeam ce au scris fetele de noapte si m-am prapadit de ras la rezumatul Monicai.
Si acum ma uit la piciorul meu drept ca e ca o gogoasa de aseara, pe cand stangul e suplu si normal. Voi ati patit asa ceva, sa vi se umfle doar un picior? Cred ca azi imi imporvizez ceva sub birou sa stau cu picioarele in sus cat stau la calc.
Nico, pofta buna.
Cata, las ca mai ai un pic si recuperezi tu si le dai clasa .
Ana, spor la treaba si bafta multa cu socrii.

Ralu 36+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput