Mamici de ianuarie-februarie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Oare Irina ce face? Irina, eu tin pumnii sa rezisiti pana luni. Acum am citit la fetele de nov, dec de o tipa care a nascut peste termen. Toata saptamana a asteptat si timp de trei zile a tot eliminat din dop, abia dupa aceea i s-au rupt membranele. Deci eu cred ca sunt sanse sa mai rezisti daca il pierzi treptat.

Ralu 36+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata burticoase!
M-am trezit si eu...nu mai sunt la sforait! Noi am dormit binisor si ne-am trezit ca ne era foame pe care am potolit-o cu un sandwich cu unt si cascaval, il astept si pe Robert sa se trezeasca sa mancam impreuna.
Ana, "distractie" placuta cu socrii, apropo faci ordine de "ochii soacrii", si daca nu lucesc toate acea ce se intampla?
Nicoleta bon apetit.
Cata, felicitari pentru 35 fix, mai ai trei saptamani si nasti! Bafta sa-i gasesti Biei cercelusi pe gustul tau, n-ar trebui sa poarte in faza initiala din aceia medicinali sa nu se infecteze? Ca eu imi aduc aminte ca pe la 2 ani cand mi-au facut gaurile dupa ce am purtat vestita atzisoara rosie mi-au pus cercelusii de aur si aveam niste bubite la urechiuse de toata ziua trebuia sa-mi dea cu diverse unguente...dealtfel eu doar cu acele gauri am ramas si cu intoleranta la cercei..nu-i suport!
Ma duc sa citesc ce ati mai scris aseara..revin..

daniela 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Daniela, nu fac ordine de ochii soacrei . Da e prima oara cand vine la noi si na , sa ramana mai impresionata. Nu o sa luceasca tot in nici un caz caz, i-am mai lasat si ei sa faca cate ceva, nu mult, dar ceva.

Ana 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ana mi-ai facut o pofta cu ficateii...las ca bag si eu dupa ce nasc...in sarcina nu am facut ca eu sunt pofticioasa si nu pot papa numai unu...doi...Nico succes la cumparaturi ...sa nu prinzi balamuc!Ralu stai cu piciorul drept pe scaun...alta solutie nu ai...maninci sarat? Eu am incercat sa manic ca de spital, adica aproape deloc sare ca vad ca functioneaza si nu mi se mai umfla mainile si picioarele! Daniela da...aproximativ 3 sapt. si gata...sunt zera la rabdare!Mama mi-a zis ca unicul motiv pentru care se puneau ate era ca inainte nu aveau cerceii pregatiti...acum daca ai cerceii go for it!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ FIX

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Neata burtici!
Dupa cum spuneam m-am bagat in pat la 3.30 si la 6 eram in picioare.
Nu stiu ce sa mai fac cred ca doar somniferele m-ar mai ajuta ... dar nu am luat niciodata si acum in nici un caz.
Am toate starile posibile si imposibile: de la ras la plans, de la nervi la veselie, de la agitatie la lene totala, ma simt de parca as avea mainile legate, etc ... Ahh, nu va mai stresez si cu altele...dar ma intrebam daca si voi aveti aceleasi stari...Aaaaa si am uitat cea mai importanta... moooorr de caaald cu geamurile deschise... off deabea astept sa-mi fie si mie frig.
Ana si cand scapi de "stres".
Irina iti tin pumnii sa stea acolo Mario pana luni!
Nu mai stiu ce sa scriu.

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

O intrebare pt fetele carora li se umfla picioarele:
Voi purtati chiloti si in casa?

Nu mai purtati!

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Ursoaica, nici eu nu sunt departe cu starile. La mine s-a cam instalat veselia si energia de vreo saptamana asa, dar pana acum in toata sarcina am avut niste stari de doi lei. Imi este si mie cald la greu. Cat despre chiloti, am inceput sa port in casa de vreo doua saptamani, de cand scurgerile au fost mai abundente si mai ales de cand am observat punctuletele alea maro..acum am observat ca sucurgerile sunt mai galbui, maronii, dar nu cred sa fie bucati de dop asu altceva pentru ca nu nimic gelatinos.
Cata, stai cu picioarele in sus, dar imi amortesc pt ca nu prea pot sa ma misc. Cat despre sare, am redus=o la un moment dat prin vara pentru ca eram umflata cu totul, dar acum daca totul a fost ok nu am mai prea tinut cont. Cred ca trebuie sa iau din nou masuri.
A, fetelor, aseara cand m-a vzut nasa mea (ea are doi copii, fetita de 4 ani si baietelul de 2), mi-a zis ca nu mai am mult pana nasc pentru ca am inceput sa ma schimb la fatza si sa mi se umfle buzele. Ma gandesc acum ca piciorul o fi tot din seria asta. Voi ati mai auzit de asemenea semne de nastere?

Ralu 36+

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Ursoaica ,eu port chiloti ,uneori bikini care au elsticul foarte slab si se intind suficient cat sa ma cuprinda si alte dati din aia mari de care ne trebuie in spital si e bine .Picioarele cand au inceput sa mi se umfle nu am bagat de sema dar cu timpul mi-am dat sema ca trebuie sa imi rog sotu sa imi scoata ciorapii din picioare ..si uite asa m-am dus la un super market si mi-am gasit sosetutze fara elastic ,sunt super multumita .
30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

neata!m-am trezit si bantui prin casa... azi mesterul iar trage chiulul... oooof... si mai are atat de putin de facut...
ni s-a spart o teava acum 2 saptamani la baie si cand au inlocuit-o mi-au spart toata faianta... si trebuia s-o refacem... doar ca mesterul in loc sa termine ieri... a chiulit si mi-e ca nici azi nu termina... casa mea e santier total si nici nu pot face curat pana nu scap de asta
irina, sa dai si azi mesaje ca sa ne asiguram ca nu ai nascut...
eu sunt seara butuci la picioare.. dar nu stiam ca are leg cu kilotii... asa e, ursoaico? am vazut ca i-ai completat numele bebitzei mele pe listuta!!!
cu kilo cum mai stati? eu am 90 pana acum, ceea ce inseamna un total de 22 luate... sper sa dau cat mai multe la nastere... mi s-a parut ca ioana a dat f putin (doar 4)
burtica nu mi s-a lasat.. bb e pana sus de tot si loveste de-mi sar la voi cum e? mai ales la tine, irina?

fetelor, va pupic si va doresc un we minunat!!!

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Unde ai gasit sosete fara elastic, Maria?
A, inca ceva nou la mine...ma dor sanii foarte tare si au devenit mult mai sensibili (aproape ca la inceput, doar ca nu sunt asa tari) si simt nevoia sa port sutien sa ii sustina. La voi cum e treaba?

Ralu 36+

Poze cu familionul

Mergi la inceput