Mamici de ianuarie-februarie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Eu ziceam ca am toate aceste stari de azi dimineata. Toate intr-o singura zi si de abea a inceput ziua ...

Fetelor ma duc in pat, poate ma mai linistesc un pic.

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Anca da are legatura cu chilotii ... cel putin la mine ... orice model si marime as purta imi opresc circulatia limfatica si m-i se umfla picioarele rau, cum ii dau jos si fac putin drenaj ma desumflu.

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

am inteles.. ia sa incerc sa nu mai port chilotoi prin casa... poate mai reduc si eu din bustenii astia...
sorry ca te simti rau... sper sa-ti treaca cat mai repede

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Acum chiar ca plec ca ma apuca iar .

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Chiar ca nu mai inteleg nimic! Nu se spunea ca fetitele sunt mai grabite? Si uite ca deja avem 4 baietei si altii pe drum, aviz Irina si Anka n-are probleme decat cu faianta sparta si cu "mesterii" lui papuc care nu mai apar!
Fugi si linisteste-te Ursoaico, ciudat ca te apuca asa de dimineata...pe mine ma incearca doar o stare de greata si ma chinui sa nu mai vomit ca sa nu ma mai deshidratez!
Pai eu port chiloti tot timpul, mai putin nopatea ca altfel ar trebui sa schimb pantalonii de doua trei ori pe zi, si dealtfel cum mai pot pune tamponul?
Vai ce ma enerveaza sutienul Rali, eu il port doar cand plec de acasa, inainte nu purtam aproape deloc, doar de fitze, dupa experienta asta cred ca o sa port mai mereu ca nu cred ca-si mai revin sanii la forma initiala! Cred ca in preajma nasterii devin sanii mai durerosi, probabil incep sa se umple cu laptic!
Irina, sper ca esti inca acasa!

daniela 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

ma pun si eu al scris dimineata-la cate am de facut azi nu stiu daca mai apuc.

Incep cu politeturile: bun venit noilor fete!

Eu am comis-o: sunt racita serios.de fapt m-am procopsit cu virusul sezonului prin urmare trag cu sarg de un nas rosu si ma mai doare si capatana, iar dr mi-a prezis ca o sa incep sa si tusesc. sotul meu zice ca sunt precum Rudolf, renul lui Mos Craciun, care-i lumineaza drumul.daca tot sunt la raceli..........Catalina- nu vorbesti tu cu "zanul" de langa sa-mi dea si mie un mp3 cu melodia lui cu Angela Gheorghiu-glumesc.Acu serios vorbind:nu aveti vreuna melodia asta, ca dr meu de familie, un corsican frumusel foc pe la vreo 35 de ani, e mare fan Angela Gheorghiu si m-a mananct undeva sa-i spun ca a inregistrat o melodie cu Banica(nu ca ar stii el cine e Banica) si acum o vrea, ba imi si da la schimb si nu stiu ce inregistrare de la Covent Garden a Angelei. Stiam eu ca e fan ,da nu chiar in halu asta!Trebuie musai sa o gasesc ca tot pe el vreau sa-l iau si pediatru si mi-a zis sa nu mai calc pe acolo fara melodie-glumea,dar.........si eu nici macar n-am ascultat-o,am citit decat in ziar, dar de....mi-am gasit beleua.

Ce de restante am la scris.....
Fetelor cu "dopuletul",Irina si Pisoi,le tin pumnii stransi-stransi sa fie asa cum vor ele.
Pisoi-felicitari pentru examen.Asa o sa le iei pe toate!
Irina-ma bucur ca e Marian acasa.Si iarta-l ca nu a vb imediat dupa anestezie-nu e chiar asa simplu.Eu am uitat sa-mi inchid tel cand m-am operat de amigdale si chiauna si ragusita vb dupa o ora de la operatie cu opticianul care incurcase niste cecuri apoi cu banca.......in sf, eu nu mi-am mai amintit nimic dupa, am rez incurcaturile, dar sunt convinsa ca aia au crezut ca au dat peste una beata in mijlocul zilei...insa cica aveam grija sa le precizez la fiecare ca eu abia m-am trezit din anestezie generala.astea le stiu de la tanti care era cu mine in salon, care a zis ca in viata ei nu s-a mai distrat in halul ala. ma rog, cand m-am dezmeticit si mi-a povestit ce si cum,n-am nimerit sa-l sun pe cristi sa vada ce tampenii am facut.......culmea e ca ma descurcasem de minune, dadusem nr de cont pe care nici nu mi-am inchipuit ca le stiu pe dinafara.........radem de ne spargem cand ne amintim de asta.

Bee-am intrebat-o pe dieteticiana de pofta ta de paine si mi-a zis ca e perfecta normala pe ultima 100 de m, fiindca tu si mai ales bebeul aveti nevoie de glucide complexe. Si daca nu ai in stoc e normal sa-ti ceara si sa nu-l privezi,daca mai simti nevoia mananca fara grija. La fel de normal e si sa nua vem pofta demancare sau greturi in trim 3.Cred ca sotul meu ar tr sa faca schimb de impresii cu al tau ca eu m-am vaicarit de patut pe aici, dar e si dulapul pe lista de viitoare realizari.....

Raluca -poate ai dormit pe piciorul umflatel, dar poate isi da drumul acum ziua.

Ana -stai linistita ca o sa-ti impresionezi oricum socrii!!!!

Nimai stiu ce mai vroiam sa scriu, dar mai fac o pauza si poate apuc sa mai intru.......ca bolnava bolnava, dar nu renunt la programulmeu dea zi, asa ca pe la 2 plec in oras sa mai dausi eu virusi pe la altii.....

ana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Ana, deci azi suntem amandoua cu musafiri: SOCRII!!!
Eu nu-i suport deloc, cred ca pana maine innebunesc, daca nu nasc cumva.
Irina cum mai esti mama????
Cata felicitari pt. 35 sapt.
Ursoaica eu port chiloti-tanga, poate din cauza aia nu mi se umfla picioarele.
Dar mainile de ce mi se umfla? ca sutien nu port in casa!!!!

la greu la celelate fete. Merg sa pun mancarea la foc ca la 12.30 sunt dobitocii astia in gara.
Dar mai bag eu cate o durere de burtica, ca sa vin sa ma intind si intru pe net
Mai nasol e diseara, ca am netul in sufragerie si ei aici vor dormi.

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata fetele!
Am dormit cam aiurea m-am trezit de mai multe ori si d fiecare data aveam ...contractii!
Acum nu stiu ce vecini cara mobila si au navalit cersetorii...mi-a sunat una la usa si m-a trezit
Asa ca am zis sa intru sa vad de noutati....
RALU si la mine sanii au devenit sensibili si mai moi!
URSULINA eu as dormi non-stop da' ce dracu sa fac? Daca nu suna telefoanele sau interfonul, bat astia la usa
ANA distractie cu...socrii!
ANK...acum pe ultima suta de metri si tu cu santierul...!
NICOLE si azi mergi la monitorizare?
CATA bine ca ne ti la curent Spor la gasit cercei!
DANIELA culca-te la loc ca-ti trece raul
Cu chilotii eu port parasute largi si la capitolul sutien mi-am luat unul enorm din bumbac de stat pe acasa....dar chiar ca-i enorm mai mult sa-mi transpire instrumentele in el si nu in maieu Si cam ciudat,eu nu transpiram la pana acum ,dar acum se intampla si mi se pare ca miroase a .....bebelusi/laptic A mai patit careva?
IRINA vad ca n-ai aparut de la scannerul ala...intru eu mai tarziu sa vad in ce stadiu esti
Am bagat o banana si am luat medicamentele si acum plec al loc in pat!
Pa!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

March, nici eu nu purtam sutien decat cand pleacm de acasa..bina acum am ajuns si la cupa D, dar mi s-au lasat foarte foarte mult. Am citit de curand ca nu alaptatul strica sanii, ci sarcina. Off, si daca il ascultam pe Ovi care imi zcea sa port sutien in casa sa nu mi se lase prea rau, dar eu ii ziceam sa ma lase in pace pentru ca nu il suport. Ei bine, m-am trezut si eu sa ingras porcul in ajung. Dar acum mi-e mai bine pentru ca ma dor si nu mai misca asa in voie.

Ralu 36+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

RUDOLF -ANDIARORO fa-te bine!
GIOVA sper sa te doara des burtica azi
Pa!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput