Mamici de ianuarie-februarie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Ralu , sosete am gasit la Carefur ,sunt flausate pe interior si se intorc la terminatie ...adica apare flausatul ala ,sunt foarte comode ..zilele astea cred ca e omor pe la Carfur ,eu am fost lunea trecuta de am reusit sa cumpar un cadou pt o zi de nastere .Incearca luni dimineata ca nu e asa aglomeat cum e in weekend sau dupamasa Si chilotei pt spital tot de acolo am luat la terminatie nu sunt cu elastic ,au o banda de danteluta de la un cap la celalalt .
Si mie mi s-au lasat sanii ,si e adevarat ca nu prea am purtat sutien in casa sau cand dormeam ..si rau am facut ,acum am unul fara sarme ,fara intarituri pt noapte si unul mai bun pt ziua .
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica am venit.
Sterg praful in sufra exact pe langa comp. Si nu m-am putut abtine. Defect profesional, ce sa-i faci.

Sanii si pe mine ma dor si am observat ca de vreo 3 zile si sfarcurile.

Revin.....

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cine face de zor mancare si curatenie sambata dimineata? Giova si Ana! Le vin socroseniile "in vizit" si vor sa dea bine la imagine
Maria, Rali eu sper din tot sufletul sa se ridice la loc sanii dupa ce nu mai avem laptic ca mi-e frica de operatii de ridicare, dar am auzit de niste cremje miraculoase care ajuta destul de mult...se folosesc doar dupa ce terminam cu alaptatul!
Monica, eu ma gandeam ca mai bine bag un cafe ca prea dorm de sparg, mai bine beau diseara ca sa stau si eu la schimbul II, ce m-am distrat cu rezumatele de aseara, dar ce-a mai tare a fost interpretarea Irinei cu chilotii zanei. Cam putin ai mancat azi...auzi o banana, eu deja am terminat 2 sandwich cu cascaval si unt, cana de lapte, greph dupa care micul dejun compus din oua ochiuri, paine prajita si almete dupa care iara lapte...si mai urmeaza ca parca as vrea o cafeluta si ceva dulce! Si ma mai plang ca mi-e greata..dar sa stiti ca dupa ce am mancat nu mai imi este!
Andiaroro, mai sterge si tu din listuta teburile si stai cumintica in pat sa te faci bine!

daniela 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor nu am mai fost cu ai mei la Unirea...s-au dus singuri si tocmai m-au sunat ca i-au gasit cercelusi din aur alb cu zirconiu la 85 Euro...m-am scos!Sper sa-mi placa!

Redau mai joc lista cu Alimentatia mamei dupa nastere (am facut-o acum cu mama care este asistent pediatru de peste 25 de ani) Sper sa va fie utila!

Ora 8:00:- lapte/ceai de tei/contra colicilor/anason/sunatoare
- 2 sandwisuri cu gem de piersici/cirese Brinza/cascaval/sunca Praga
- Unt/ margarina
- Ou fier/prajit

Ora 10:00:- placinta sau strudel cu brinza dulce/mere
- compot cirese/piersici/mere

Ora 14:00:- supa pasata/cu galuste/cu taietei/cu fidea
- ciorbe( orice fel, nu cu rosii multe) cu borsul fiert de 2 ori
- pilaf/fasole verde/ mincare de cartofi/spaghete cu carne toccata de pui/vita( fara carne de porc tocata si fara suc de rosii sau bulion mult, fara piper mult) - la gratar e voie porc si la cuptor
- friptura la gratar/piureu/musaca de vita sau pui
- nu este voie: fasole boabe/varza/mazare/salata verde/spanac/nici un zarzavat crud in afara de ardei gras

Ora 18:00:- 2 sandwisuri din cele de mai sus
- o cana cu ceai

Ora 22:00: gris cu lapte/orez cu lapte/macaroane cu brinza/fideluta cu lapte (cite o cana)

Nu este voie: struguri/prune crude/uscate/citrice/ciocolata (e permisa numai putina alba)/pepsi/cafea/suc natural de citrice/ visine(numai de piersici/cirese)

E voie numai 1 banana/1 mar/1para/zi
Iaurt este voie numai dupa un fel de mincare consistentIntre mesele de lapte se poate da bb ceaiurile : „baby drink“ sau „baby calm“ numai 1 lingurita sau 2 intre mese.

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ FIX

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Am uitat: dulciuri este voie prajituri gen alba ca zapada, nu din alea cu cafea, cacao sau ciocolata!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ FIX

Mergi la inceput

Ursoaica eu nu port chiloti de cinda am ramas...dar sa stii ca nici inainte nu prea purtam in casa...la ce bun?Andiaroro nu am cum sa te ajut din pacatecu melodia...eu o sa-mi iau CD "Duete"..nu ti-l poate trimite si tie cineva? Monica sunt pe faza ca de obicei!Anca bine ca ai mai dat si tu un semn...eu am 73 kg si am luat 17 pina acum!
Giova, Ralu, Daniela si Maria ca ma duc sa bag o supa de la mama!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ FIX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Gata..am venit acasica..Am tras o tura rapida pina in Cora...Am luat strict ce ne trebuia..m-am dus pe rapidescu..nu ca sa cascam gura...Am luat fructe la greu..laptic..cascaval..rosii..de astea....
Moni..zilnic merg la monitorizare..azi am sa merg mai incolo..ca e mai liniste dupa-amiaza de regula...
Fetelor..azi gatesc o ciorbita..si o musaca de cartofi cu carne tocata...MMM...N-am mincat de mult..cu muraturi....Yamm...
Fetelor..ne-a racit taticul..ce sa-ifac sa-i treaca rapid?Deja e cu muculeti..febra..si tot tacimul...
Rali..te simti mai bine acum?
Ursulica....tu..esti bine?
Irina,Ingrid,Alina,Daniela,Cata,Ana.....
Nicole
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Cata ,felicitari pentru cele 35 sapt ...si listutza mi se pare utila ,numai ca eu nu cred ca am sa pot sa ma abtin de la ceva daca imi place ...Ma bucur ca au gasit ai tai cercelusi ,sper deasemenea sa iti placa ...mi-a mi s-au promis din partea bunicii lui ,nu stiu cat de mult are sa imi placa ..inca nu i-am vazut
30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Moni,Giova,Maria,Anca,Andiaroro.....
Nicole
30+

Mergi la inceput

Nico da-i Nurofen Raceala si Gripa sau cel mai bine Fervex sau Coldrex pliculte...ceai cu multa lamaie si miere si daca poti fa-i si o frectie cu spirt...trece garanat...da-i sa suga oropivalone sau strepsils...Maria mercic...sunt sigura ca sunt super draguti cerceii si ma bucur ca sunt si cu pietricele!Cit priveste mincarea de dupa nastere sunt sigura ca decit sa-ti zbiere intr-una zi lumina, ai sa renunti la ce nu ai voie...daca eu sunt dispusa sa renunt la cioco si mie imi place de mor!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ FIX

Mergi la inceput