Mamici de ianuarie-februarie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Burtici va pupic pe toate pentru ca v-ati interesat de mine si hai ca va spun repde cum stau ca sa merg sa fac ceva de papa.
Azi noapte m_a mai durut burta dar tot asa ma doare jos de tot si e o durere surda . Am fost la baie si am mai gasit cateva bucatoaie de dop deci el se tot duce. In rest acum m_am trezit din pat si vreau sa fac repede niste paste ca vine Marian de la munca si apoi sa stau in pat linistta ca sa nu il apuce.... plus ca la 14.30 e semifinala la mondiale cu ale noastre si vreau sa vad cate iau sau cate dau.
Mai intru sa va dau noutati ca eu tot sper ca dc stau intinsa nu se intampla nimic.
Monica la scaner am fost ieri, azi ar trebui sa duc rezultattul la doctor dar nu cred ca este asa ca nu cred ca merg.
Va pup pe toate
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,
Nicole da-i sotului ce a scris Catalina si mai adauga si picaturi pt. nas
Catalina felicitari pt. cele 35 sapt:Sa poarte Bia sanatoasa cercelusii,eu tot in spital i-as fi pus
Ursulino si mie imi este foarte cald de cand sant gravi,kiloti port dar din aia cum spune Giorgos mamaiatzistikes ( adica mari de mamaie ) De la o stare la alta nu trec in schimb ma impresionez repede daca vad bebelini la tv si imi vine sa plang
Giova si Ana: voi santeti in pregatiri sper sa petreceti mai bine decat va asteptati impreuna cu socreiiGiova tu scapi repede, Ana cred ca o luna tot o sa fie cu ei
Monica m-ai lamurit de ce ma trezesc mereu cu dungi pe mine( de la perna, plapuma, etc.) Chiar nu stiam care e motivul, credeam ca din cauza dormitului pe o singura parte toata noaptea Mi-au placut iconurile de aseara puse in dreptul meu
Ralu si eu ma umflu mai mult la piciorul drept, nu stiu care e cauza
Denisa nu e vorba ca ma stresez mai tare cu gandul la nasterea asta, am vrut sa spun ca nu astept contractiile la 5 min. ca sa ajung la spital pt. ca sant la a 3-a nastere si este posibil sa nasc foarte repedeA iesit frumos bradul?
Mirela ce mai faci?
Irina nu ai dat nici o veste.....nu stiu daca esti in travaliu sau v.ati oprit pe undeva la cumparaturi
pupici la

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina ai tu ce ai cu Monicile Uite ca si cu mine te-ai nimerit la secunda ma bucur sa reusesti sa treci peste WE cu bine

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
M-am trezit pe la 11, am papat ceva, am stat un pic cu pisicile (sa le alint) si m-am pus sa va citesc.
Catalina, ma bucur ca nasii au gasit cercei pt Bianca, eu am tot zis ca nu vreau sa-i gauresc urechiusele, dar mai e mult pana la faza aceea.
Ursoaica, eu am tot purtat chiloti, ba tanga, ba normali, ma deranjeaza sa nu port nika pe dedesubt chiar daca stau in casa, pt mine va fi o problema spitalul unde nu-ti da voie sa porti indif daca nasti normal sau cu cezariana. Bine, nu mi s-au umflat picioarele inca, nici degetele, desi pap sarat...Eu cred ca daca sunt mari si largi, nu te incomodeaza chiar atat.
Nicole, si tie si la fel la restul fetelor: Giova, Maria, Daniela, Moni, Rali, Andiaroro, Bee si pe cele de care am uitat .
Irina, sper ca esti bine, intra sa ne mai zici cum te simti, cred ca o sa-ti tii bebele in brate in curand!
Am vazut ca ati vb despre sutiene. Eu nu suport sa port, n-am purtat aproape niciodata (doar la o bluza transparenta) desi am gramada in dulap. Fac o alergie ciudata, mi se inrosesc sanii, gatul si fatza , parca iau foc. Cand mi-l dau jos e ok. De cand sunt gravida n-am purtat, dar o sa incep treptat, sa fac daca mai fac reactii asa ciudate. Nici eu nu vreau sa mi se lase sanii...
M-am cantarit azi-dimineatza, am luat 12 kg si ma simt obeza. Intai am zis ca nu mai pap nimik, dar..am renuntat la ciocolata, la inghetata si la cartofi, fainoase in general. Nu mai mananc dulciuri si voi trece pe fructe, nici lapte nu mai beau 1 l. Gata cu papatul aiurea..
Ma duc sa spla niste vase, intru mai incolo.
Ingrid S 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

buna fetelor!
utocatalina, foarte utila listuta
eu nu am reusit sa dorm din cauza durerilor de spate iar azi am avut aproape toata ziua contractii nedureroase. ma gandeam ca poate vrea sa iasa Daniel mai ales ca astazi este Sfantul Daniel dar nu cred ca asta inseamna contractiile

Ella si Daniel Alexandru 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Cata,Maraki..saru"mina pentru sfaturi....
Acum s-a dus la farmacia sa ia...Si o sa-i fac ceiut cu multa lamiie..si frectie...Asta daca-i zic de frectie...ma ataca..ca si asa mi-a zis ca abia mai rezista...
Acum pap niste sunculita..cu mustar..Mi-A VENIT POFTA..SI A FOST SI NE-A LUAT 100 GRAME..Nu stiu ce-i cu mine..de am atitea pofte ciudate...
Nicole
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Au venit.
Zici ca au adus un porc intreg. Felul 2 nu este gata inca.

M-a sunat cel cu mobila, numai joi ajunge.
Eu ce fac cu toate hainutele calcate? Mooorrrrrr.

Fetelor va citesc asa pe fuga, nu va suparati ca nu scriu la fiecare in parte dar nu am timp. Ies din buc. pe furis sa vin la voi.
Pana acum totul decurge ok.

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Aaa, Cata eu nu am pofte de ciocolata ...pap destul de rar ,eu mor dupa fructe legume ,ciorbe de toate neamurile si fripturi din cand in cand ,si imi place carnea de porc indiferent cum gratar sau prajita si probabil o sa imi fie pofta de cate un pahar de cola din cand in cand sau un nescafe instant ca are o aroma de ma topesc dupa Si ar mai fi ceva ... pot fi si mamici care sunt exceptia care confirma regula ..adica sa nu aibe nimic bebe si ele sa manance tot ce prind ,cumnata mea are un copil foarte cuminte ,nu a plans deloc ,va vine sa credeti !El practic nici nu stie sa planga ...cand era mic cum incerca sa planga cum titi in guritza si isi vedea de ale lui ...acum l-am vazut ca s-a lovit de o masinutza a scancit si parca a si uitat in 2 secunde,are 1 an si o luna si tocmai a fost intarcat .Sper sa avem si noi noroc de asa copii cuminti ,ca eu de cand sunt nu am vazut copil mai cuminte decat al cumnatei mele ,e o norocoasa Listutza pe care ai dat-o e foarte utila ,am sa incerc pe cat posibil sa nu ma abat ,dar de mi-o fi pofta de ceva nu ma mai opreste nimeni ...de fel nu sunt pofticioasa nu l-am trimis pe al meu decat dupa piersici ,ca a mancat cineva in fatza mea si seara as fi vrut si eu macar o gura ...dar nu s-a manifestat cu rau ,dureri sau mai stiu eu ce .Cine a avut pofte ,poate ne explica cum e ...eu am auzit ca e de rau ...
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Fetele..ce va zice Doctorul Anca Alexandru de la Municipal???Ati auzit de el?...
Nicole
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Fetele sunt franta de oboseala,
Am terminat de facut mancarea, m-a apucat harnicia si am facut si o prajitura, am stat vreo 3 ore la bucatarie. Trebuie sa ajunga cam intr-o ora.
Ursoiaca si Maraki : 3 luni
Chiloti eu port ca am scurgere si nu suport fara , dar sunt lejeri elasticul s-a lasat de mult saracul, n-a mai rezistat. Sutien in casa nu port si acum am si eu laptaria pana la buric aproape.
Giova
Irina stai cumintica in pat.
Monica, Ingrid, Daniela, Nicoleta, Catalina

Ana 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput