Mamici de ianuarie-februarie 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 12
nicoleta raducu spune:
Ce liniste e in zona...
Eu ma stric de ris..citind la nasterea pe blob..povestea sotului unei tipe..
Tipa..in sala de nasteri fiind..avea un travaliu mai lung..iar sotul nu mai stia nimic...
Statea plin de emotie la captul culoarului..asteptind vesti..Un infirmier..pe pozitie..l-a vazut pe taticul emotionat..si vreo ora pina a nascut tipa..i-a tot dus informatii la cinci minute taticului emotionat..iar la fiecare informatie..taticul dadea 50.000..apoi cind ss-au terminat astia..cite 100000..l-a fericit p'ala la greu....Si cind a nascut mamica..si l-a chemat sa dea banii pt moase,doctor,etc...A dat la doctor..in fine..pt moase..pauza..se dusesera la infirmier..cei 500 mii...Si tipa dadea acum sfat mamicilor care-si stiu sotii emotionati..sa aiba grija cu plicurile....![]()
![]()
...
Baietii astia...dragii de ei...
Nicole
30+
monica70 spune:
NICOLE ![]()
Noroc ca fac cezariana!
Acum m-am trezit si va citeam...
Revin...
MONI 37+
si
DIANA

utocatalina spune:
Hai ca am dormit si eu 1 ora...Maraki si eu cind vad bb la Tv ma gindesc:"uite...asta cit este de frumos...si-i zic Biei...uite asa sa fi si tu, da?"
Cerceii cica sunt super...sunt pe rotund, in fata au pietricele multe din zirconiu si in spate numai aur alb...sunt Cellini!
Nici nu ma mir ca au fost scumpi rau!
Si eu care credeam ca o sa coste iteva sute de mii...sapt. viitoare simbata mi-i aduc si fac poza si o sa vi arat!Apropo si eu ma trezesc cu dungi pe partea care dorm!Ingrid nu nasii i-au luat ci mami si tati...eu sutien in casa nu am de ce sa port ca abia am un 2 amarit...inainte de sarcina aveam 1
..singura chestie aiurea este ca transpir mult, si fata de inainte de sarcina acum noaptea sunt uda intre
Tu cu 12 kg luate te simti
Ce sa mai zic eu cu 17!
Giova las mai ca vin aia si cu mobila...bine ca ai hainutele calcate...pune-le si tu undeva prin dulap pe la tine pina atunci!
Maria iti doresc sa faci parte din categoria mamicilor care maninca de toate si bb nu are colici!
Ana 3 ore in bucatarie?
Vezi ca iei na-na la
Nico ai grija cu frectia sa nu degenereze in
Super faza cu taticul...bine ca mi-ai zis ca si pe Dan il vad in stare!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ FIX ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

utocatalina spune:
Ingrid zi-mi si mie de la 38 si cite zile ai inceput sa elimini dopul? Acum 38 si cite zile ai?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ FIX ![]()

nicoleta raducu spune:
Cata..i-am tras o frectie..si ..am scapat...![]()
![]()
![]()
Saracutul..mi-e si mila de el...dar..asta e..si eu as vrea..dar..nu se poate....Azi chiar mi-era asa de drag....S-a tuns..a mai slabit putin....Nu sunt normala....Dar nu ma mir...
Ma duc sa dorm si eu putin...
Nicole
30+
Giova spune:
Ana mai incet iubito.
d-na spala vasele,a 2 tura. Gata am terminat de mancat, maine sincer nu stiu ce mai fac.
Irina stai cuminte in pat. Uite ca pana acum totul decurge bine.
Pe mine ma cam doare burtica jos. Si de 2 zile spatele. Sper din suflet sa nu fie vorba de ceva semne prevestitoare.
pup fetele!!!!
fug sa-i scriu si la sora-mea.
gio
si bb Marco 36+
Ingrid S spune:
Cata, puisorule, eu am doar 31 sapt, as vrea eu sa am 38, ar insemna cateva zile pana la intalnirea cu fetitza mea! Sigur ai citit despre Irina, ea a inceput de ieri sa elimine dopul!
Cat despre 12 kg, off..mai bine sa nu vb, sunt turbata, mancam la inghetata pe rupte si acum sa ma mir? Tu la 35 ai 17 kg, pai eu ajung la 20 cand nasc daca nu am grija.
Fug sa ma uit la meciul de handbal, sper ca fetele noastre sa castige.
Va
fetelor!
Ingrid S
31+
utocatalina spune:
Ai dreptate...am vrut sa zic Irina...dar creierul meu a refuzat sa functioneze!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ FIX ![]()

monica70 spune:
Asa...tocmai am terminat 4 cremvusti cu mustar...acum plesnesc!
Imi iau eu imediat si-o cafea!
DANIELA ,numai tu esti de vina! Vad ca o iau pe urmele tale,numai mananc si dorm! Dar trebuie musai sa m-apuc de treaba azi!
MARAKI deci nu-s singura cu dungi! Eu am citit undeva ca daca apesi cu un deget pe piele si ramane urma retii apa,deci era clar ca toata-s apa! La ce sarat mannac,nu ma mir.Bine ca m-a apucat doar acum,de vreo 2 saptmani!
Si eu care ziceam ca am pus ceva clisa pe bulane...parca vad ca dispare urgent
Ca pe brate n-am pus chiar nimic,nimic! Mie asta imi lipsea - pulpe si niste brate (da cu astea poate rezolv niste muschi daca-o fi bebelina grea
)In rest bustul si fundul din fericire au ramas inca aproape la fel (din astea am din belsug si chiar nu era necesar nici un adaos
) In schimb am o burta de pinguin si clisa si in lateral pe solduri,pe talie...mi se pare tare FUN
ca eu la talia mea de 62 cm, eram numai piele si os si coastele se vedeau 
INGRID eu zic sa mananci ce ai chef,ca dupa aia ai vazut ce restrictii,le dai tu jos kg!
CATA mersi de lista...dar chiar fara cafea? De fapt am stat eu 3 luni fara...ca "nu mi se cerea"...In rest...sa vedem ce se poate respecta de pe-acolo
Buna si ciocolata alba in lipsa de altceva...desi daca bag gemuri si dulceturi,n-o sa mai am pofta de ciocolata precis!
IRINA ce faci, la orizontala? Sau la meci? Da mai ai multe doape pe acolo de tot pica?
DENISA mai ia o pauza ![]()
Hai ca m-apuc de hartoage!
MONI 37+
si
DIANA

utocatalina spune:
Si eu ajung la 20 pina nasc
...cel putin, dar cum imi lasasem o marja de eroare de pina la 25 de kg, nu-i bai!Azi m-a vazut mama in rochita scurta in care stau in casa...si de unde pina acum ma vedea cu salopeta lalaie si mare si-mi zicea vai ce m-am ingrasat, azi zice "esti cam slaba...trebuie sa mai pui pe tine..."eu ce sa mai cred!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ FIX ![]()