Mamici de ianuarie-februarie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINAAAAAAAAA!
Scrie neaparat si aici!!!!!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mda deci sa va povestesc : azi primesc pm de la Monica cu titlul "Marioooooooooo" in care imi spunea ca ce mi_a venit sa nasc tocmai acum in weekendul asta si a bagat iconita ci aia care isi dau in cap dupa care trage concluzia si zice ca asta inseamna ca si ea naste de revelion si mai baga o iconitza unde se da ala cu capul de perete.
Si vine azi Marian de la spital si se baga la calc unde stiind ca sutn mereu pe forum are si el o grija sa ii dea refresh mereu si cand ii da refresh vede aia cu aveti un mesaj nou si hop da pe el. Dupa care cuo fatza de aia socata mi spune" ete ti_a scris una care iti zice Maria si zice ca ce te_a apucat sa nasti acuma si isi da cu un ciocan in cap si a mai zis ca asta inseamna ca ea o sa nasca de revelion si apoi se da cu capul de zid". Va dati seama ca pana am procesat ce naiba vroia sa zica si am tras o portie de ras l_am luat si la suturi ca si_a bagat nasul in mesajele mele.
Dar nu va mai explic ce s_a amuzat cu iconitzele ca nu stia de ce e masochista Monica.
Irina 38+

Mergi la inceput

IRINA nu ma mai pot opri
As fi vrut sa va filmez Saracu'...dupa anestezie asta-i lipsea!!!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina
Monica si Irina daca nu este cu suparare vreau si eu ID vostru. ID meu este cel din adresa de mail. Exact cum este acolo.

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Tu ca tu dar eu stateam in pat si ma uitam si imi ziceam" uite si la asta ce bate campii ca se da una cu capul de zid din cauza mea si mai isi da si cu ciocanul in cap" . A trebuit sa ma ridic sa vad ce zice. Ca si eu banuiam ca de la anetsezie a luat_o razna.
Irina 38+

Mergi la inceput

Ursoaica la mine le ai insirate pe toate , tot ce vrei , pe randul unde e emailul. Acum nu mai stiu care e bun dar unul tot trebuie sa mearga.
Irina 38+

Mergi la inceput

IRINA am crezut ca cu dopul tau ma culc mai devreme,dar se pare ca tot la ora obisnuita am ajuns!
Mai stam? Ca DENISA o fi la impodobit de brad si URSULINA face cu nervii cu netul probabil...?
Eu am gatat si laptele si cremalitul...Numa cu nu pot sa termin!!!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Monica pai hai la culcare nu de alta dar iar mai pierzi pe Bogumil ala si apoi ma certi. Plus ca maine tre sa merg iar la doctor sa ii dau rezultattul la bazin sa vedem ce mai zice.
Asa ca va zic noapte buna si merg la culcare si sper sa dormmmmmmmmmmmmmmmm... pana luni.
Va pup
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni si-a revenit netul.
Si mai stau putin pe aici. Altfel la 4.30 sunt in picioare de foame.

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Noapte buna IRINA si tie URSULINA!
Vladimir mai e doar de luni incolo ...
URSULINA ai primit PM-ul?

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput