Mamici de ianuarie-februarie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA unde esti? Faci probe cu fierul???

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina mai tii minte cand am zis ca dopul pisicii mele este maro? Si tu ai inteles al lui mama?
Acum ai aflat sg ce culoare are. Pisica mica...

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Nici eu nu l-am trimis pe al meu decat dupa o pizza, o singura data, in rest nu am avut pofte, nici atunci nu era asa urgentza, dar vroia si el
Moni- esti tare, ai sintetizat aproximativ corect tot-dopul ti-a scapat
Irina- stai calma si dc ti-e foama baga is tu ceva la ghiozdan, nu,mai ai un pic, apoi e posibil sa nu mai poti minca chiar orice

Denisa
34+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Fetelor, trebuia s-o lasam mai incet cu scrisul, sa nasca si Irina linistita luni, la capitolul 100! Dar asha n-o sa fie bine deloc! Ori capitol 100 fara nastere, ori Irina naste la capitolul 100 in weekk-end, fara anestezist (ceea ce nu-i dorim, nu?)

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Ma duc sa iau si o cana de lapte ca asta mica vrea afara...!
DENISA si IRINA asta-i dopul ca-i prea conntroversat

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Asa ca eu refuz sa mai particip pe moment la umplutul de pagini (a se traduce ca ma rapeste barbatul in pat la culcare, ca "sunt obosite fetele lui!").
Irina, nu ne dai emotii pana luni!

Noapte buna la toate!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Bee- dar dc naste al capitolul 105 nue fain?
Mi se pare ca suna bine.numarul..
Moni- nu bag fier inca,sun vecinul sa avd dc ma ajuat cu bradul,de dc il vreau in casa..Dar de cantitatea eliminata, nu mi-ai zis, e la fel?

Denisa
34+

Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ursoaica pai vezi ca am nimeri eu ceva pana la urma : culoarea dopului, ca e la pisica , ca e la mine numai conteaza.
Denisa as baga un gratar c cartofi dar la ora asta.......... nuam decongelata carnea si am doar de pui si...... sunt satula de ea, ia cartofii i_am uitat in portbagaj .
Bee sa stii ca mereu am avut o obsesie cu cap 100 nu stiu de ce. Poate am mirosit eu ceva ca tot am vb de mama Omida cum am prins ocazia.
Irina 38+

Mergi la inceput

Bee- somn usor si 'fugareala placuta"!
Moni- hai ca eu accept dopul, cum l-ai pus ca semn..dar cum adica "asta mica vrea afara"..afara unde?

Denisa
34+

Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

DENISA dupa cum se zbenguie cred ca i se falfaie de dop...iese inaintea lui!
Iar in privinta cantitatii...nu-i deloc uriasa si eu ma intrebam cam pe unde-s alimentele...cred ca o parte-s in energie iar o parte s-au transformat in apa....sunt imbibata ca un burete: dimineata toata-s cu dungi pe burta si pe pulpe de la perna,camasa de noapte...de la orice..Si voi aveti asa urme? Plus de la ciorapi sa nu mai vorbesc

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput