Mamici de ianuarie-februarie 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA
BEE
DENISA
IRINA
BOMBO
ANA
GIOVA
Mai vreti???

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bee- ai dreptate cu ceafa si mai e bun si muschiuletzul subtire, fara grasime, si la cartofi as face si un pic de mujdei de usturoi, dar nu cred ca suporta Ursulina!Sau poate muraturi..
Irina ai fost moratala cu traducerea iconitzei cu zana....

Denisa
34+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Da Denisa la porc ma refer...si asta pt ca nu este tati in Buc ca el imi cumpara dintrastea (carnuri).
Bee mercic tot la ceafa ma gandeam si eu dar nu eram sigura daca are si putina grasime
Mi-am certat sotul azi ca nu mi-a cumparat o shaorma ... si i-am zis: daca eram o fitoasa dintraia de te trimitea la 2 noaptea dupa cai verzi pe pereti ce faceai...

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Madame lasa maimutoii ca imi rupa capul apoi incercand sa rezolv . Si dupa aia ma mai certi ca nu am nimerit te miri ce sieu ma supar si dopul se duce la vale si Mario printre picioare.
Irina 38+

Mergi la inceput

Ursoaica pai de ce nu il trimiti acum? Ca doar sunt si non stop. Hai trimite_l. Acum.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Deci sa continuam...
CATA
ALINA
ANK + +
RALU
MARAKI
MIRELA
DANIELA
Nu mai pooot!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina nu pooot: 1. doarme; 2. sunt sclifosita si nu vreau decat dintrt-un sg loc, care este inchis la ora asta si deeepaaarteee;
Denisa pai am zis de mujdei sau cel putin am avut de gand!

poze
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Da' chiar asa Ursoaico! Pune omul pe drumuri sa simta si el ca e gravid! Nici eu nu l-am prea chinuit pe al meu! Poate in vara (de fapt era iunie), cand am fost 2 zile la mare si eu abia eram pe cale sa scap de gratzuri si-mi doream numai VISINE. Visam non stop visine. AM batut toate statiunile dupa "visine".Si ..nimic.Salvarea a fost la munca la mine. Am muncit pe rupte tocmaiin perioada in care sa facea intens dulceata de visine! Ce era la gura mea....... Se uitau bietele muncitoare la mine cum mancam visine si caise direct de la locul productiei!
MOnica, nu stiu unde gasesti tu iconitele alea. EU nici fatza rosie care se rostogoleste de ras n-o gasesc! Sunt eu mai chioara!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

E hai ca aproape am inteles totul. Da te chinuia talentul rau. Bine ca mie nu mi_ai gasit dopul.
Ursulica mai astept mult cartofii si gratarul si creca maine vreau si eu
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ursoaico, eu te inteleg cu "locurile". EU pot sa mananc numai shaorma dintr-un anume loc, pizza la fel! Mi-e groaza de mine! Cat despre mujdei........in general yammy, dar acum cred ca ash devora singura un borcan cu gogosari! (asta fiindca ieri am mancat sfecla cu fasole batuta)

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput